StartsidenTips og rådInspirasjon

Skap din egen løsning

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Garderoben fungerer ikke lenger bare som praktisk oppbevaring. I dag er den i større grad et møbel, som skal passe med resten av interiøret, på lik linje med bord og sofa. Nå kan du derfor skape din egen garderobeløsning ved å velge den stilen, designet og utformingen som passer med interiøret du allerede har.

- Vi, som forbrukere, legger mer vekt på design og krever at også garderoben skal falle inn med resten av interiøret, i tillegg til å løse behovet for oppbevaring. Den gode følelsen av å ha det både pent og ryddig rundt seg er det som trigger forbrukerne, sier Torill Velle, markedssjef i Langlo.

For å kunne tilby garderobeløsninger som kan tilpasses rommet det skal stå i, og det øvrige interiøret, leverer Langlo skreddersydde garderobeløsninger.
- Det er bare kreativiteten som setter begrensninger for hvordan du vil ha det. Du kan mikse fronter, farger, utseende og stil etter hvilke møbler du har og det øvrige interiøret i hjemmet ditt. Det er mange hensyn å ta når man skal tilpasse en garderobe, men vårt mål er at kunden ikke skal behøve å ty til tilpasninger som medfører saging/kutting eller andre justeringer ved montering. Alt skal være ferdig tilpasset fra fabrikken, forklarer Velle.

Planlegg i butikken

For å gjøre det enklere for kundene har garderobeleverandøren utviklet et nettbasert tegneprogram. Dette kan alle forhandlere av Langlo bruke til å tegne opp garderoben sammen med kunden i butikk.
- Her kan man på en enkel måte prøve ulike løsninger og se hvordan det blir. Trådkurver, skuffer, strykebrett, nedtrekkbar garderobestang og skostativ kan byttes og flyttes rundt med få tastetrykk. Prisen endrer seg etter hvert som man prøver de forskjellige løsningene, sier Velle.

Nye designdetaljer

I løpet av 2012 lanserer garderobeleverandøren opptil flere nyheter.
- Vi har hatt stor suksess med en arabesque-mønstret overflate i hvit –og svarttoner. Derfor lanserer vi nå fronter med mønstret silketrykk i glass. Silketrykket gir en unik overflate og et spennende uttrykk. En fin detalj som vil heve en garderobe, forklarer Velle, som legger til at det også blir lansert en møbelinnredning med integrert smykkeskrin.
- I tillegg kommer vi blant annet med slette skyvedører i 28 mm tykkelse. Det blir en veldig trendy og stabil dør, som vi har stor tro på. Vi kommer også til å lansere nye sidevegger i 40mm tykkelse. Det vil si at du får en perfekt innramming av vår møbelinnredning som gjør den mer designinspirert og fremtredene, sier Velle.

Grått er hot

Hvilken farger vi skal ha på garderoben følger de øvrige interiørtrendene ellers i markedet.
- Grått er veldig in for tiden og er veldig populært. Det begynte i fjor og fortsetter i 2012. Grått er en veldig god farge og vil stå fint til mye av interiøret i de norske hjemmene, som ofte består av varme beige naturfarger. I år kommer vi derfor både til å lansere møbelinnredning i grått, men også klassikere som vår eksklusive tremodell, og bestselger Topaz, i en grå farge, avslutter Velle.

Slik organiserer du gangen din Byggmakker

Slik organiserer du gangen din

13.10.2020

Irriterer du deg over lite oppbevaringsplass i gangen? Ligger det alltid strødd sko og yttertøy? Få inspirasjon til smarte løsninger her!

Garderobe kampanje Byggmakker

Garderobe kampanje

08.09.2020

* Gratis hjemlevering av din Langlo garderobe om du bestiller før 10. oktober

Slik organiserer du klesskapet  Byggmakker

Slik organiserer du klesskapet

04.12.2019

Dette smarte garderobesystemet eliminerer fem velkjente hverdagsproblemer.

Skap plass til hverdagen – i alle rom Byggmakker

Skap plass til hverdagen – i alle rom

03.10.2019

Ønsker du deg en lekker og ryddig garderobe, men vet ikke helt hvor du skal starte? Se vår rom-for-rom-guide med inspirasjon for hvordan du kan planlegge og tilpasse drømmegarderoben etter dine spesifikke oppbevaringsbehov.