StartsidenTips og rådInspirasjon

Skap løsninger

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Drømmer du om mer plass og system i garderoben? Med en modulgarderobe kan du skape den ultimate garderobeløsningen i ditt hjem.

Den nye kolleksjonen GEMMA fra Langlo byr på funksjonelle oppbevaringsmuligheter, lekkert design og er således et «high-end» produkt, både i kvalitet og utførelse. Her snakker vi skandinavisk design som er utviklet og produsert i Norge. Kolleksjonen er inspirert av funksjonalismen, men med en mykere linjeføring og byr på spennende muligheter for deg med areal til overs.

– Denne innredningen er både miljøvennlig og moderne. Den består av svært solide materialer, men er likevel svært lett. Med en tykkelse på 38 mm veier GEMMA like mye som innredninger med halve tykkelsen. I tillegg består platene av 60 prosent mindre trevirke sammenlignet med sponplater, sier Torill Velle hos Langlo.

 

In med walk-in

Det blir stadig mer populært å gi klærne sine et eget rom. GEMMA er i utgangspunktet beregnet på walk-in garderober, men den funksjonelle modulløsningen passer vel så godt bak Langlo sine skyvedører.

En walk-in garderobe sørger for praktisk oppbevaring og gir mer komfort under kles-rushet om morgenen. I tillegg gir slike løsninger nye muligheter til å eksperimentere med spennende lys, speil og tekstiler.

Har du ikke plass til drømmegarderoben?

Siden GEMMA er en modul-serie kan du enkelt plukke ut dine favorittelementer og skape din egen garderobeløsning. Hva med å bruke garderoben som romdeler, eller lage et provisorisk walk-in closet i et av rommets fire hjørner? Mulighetene er mange!

Skreddersys etter dine behov

GEMMA består av tre standardmoduler med innvendige mål på 600, 800 og 1200 mm. Den kommer også med en skreddersøm-modul som produseres etter dine mål. De aller fleste innredninger bygges som en kombinasjon av standard- og skreddersømmoduler for å utnytte veggplassen maksimalt.

–Begrepet skreddersøm kommer virkelig til sin rett her. I tillegg til at man får all innredning tilpasset rommet, så kan man i modulene velge skuffer, hyller og garderobestenger utfra eget behov. Noe som gir en bedre og mer praktisk utnyttelse av garderoben. Tenk hvilken oppbevaringsplass man får i en 1200 mm bred skuffe, sier kategorisjef i Byggmakker, Gro Fjeldstad.

At man kan ha forskjellige overflater i feltene, delt med sprosser, er også en valgfrihet som underbygger skreddersøm-begrepet. Du kan faktisk ha fem ulike overflater i en og samme dør.

Se mer på Langlo eller ta deg en tur innom en av våre Byggmakker butikker.

Slik organiserer du gangen din Byggmakker

Slik organiserer du gangen din

13.10.2020

Irriterer du deg over lite oppbevaringsplass i gangen? Ligger det alltid strødd sko og yttertøy? Få inspirasjon til smarte løsninger her!

Garderobe kampanje Byggmakker

Garderobe kampanje

08.09.2020

* Gratis hjemlevering av din Langlo garderobe om du bestiller før 10. oktober

Slik organiserer du klesskapet  Byggmakker

Slik organiserer du klesskapet

04.12.2019

Dette smarte garderobesystemet eliminerer fem velkjente hverdagsproblemer.

Skap plass til hverdagen – i alle rom Byggmakker

Skap plass til hverdagen – i alle rom

03.10.2019

Ønsker du deg en lekker og ryddig garderobe, men vet ikke helt hvor du skal starte? Se vår rom-for-rom-guide med inspirasjon for hvordan du kan planlegge og tilpasse drømmegarderoben etter dine spesifikke oppbevaringsbehov.