StartsidenTips og rådInspirasjon

Skjerm deg

Ta vare på sommerfølelsen og gjør uteplassen til et lunt sted å oppholde seg. Med en levegg, kan du både skjerme deg for vind og innsyn.

Levegg Harmoni


Her vises 2 stk a B 180x H 170 cm.

Ferdigmalt levegg med horisontale spiler som gir et tidsriktig og elegant preg. Harmoni er enkel og stilren og finnes som gjerde i to forskjellige bredder i full høyde og en avslutningsdel.

Utrekkbar skjermveggUttrekkbar skjermvegg som monteres direkte på vegg eller på en egen stolpe (tilleggsutstyr). Den fleksible skjermveggen kan justeres i lengde etter ønske, opp til tre meter. Det er også mulig å koble flere sammen ved å sette en stolpe mellom skjermene.

Hvitmalt leveggSunset hvitmalt levegg har et klassisk design som vil passe inn på de fleste steder. Finnes som gjerde, i to forskjellige bredder og en avslutningsdel.

Umalt veggNordic levegg i trykkimpregnert tre, med robuste rammer og rustfrie skruer og 16 mm vindbord. Nedre del er tett, noe som vil gi minimalt med trekk fra vind og gjøre terrassen til et lunt sted å oppholde seg.

Ferdigbehandlet fra Møre RoyalFerdigmalt grå kledning fra Møre Royal

Mur + Tre = Lun terrasse


Magisk stemning på terrassen - Her er det brukt mur fra Asak i kombinasjon med kledning/terrassebord.

Dette er hagetrendene i 2021 Byggmakker

Dette er hagetrendene i 2021

02.03.2021

Våren er på vei! Les videre og la deg inspirere av årets nyheter til uteplassen.

Utebelysning: Så enkelt installerer du den selv  Byggmakker

Utebelysning: Så enkelt installerer du den selv

18.08.2020

Når høstmørket kommer sigende, er utebelysning et must. Les videre og se hvor enkelt du kan lyse opp uteplassen med forskjellige lamper og effekter.

Spilevegg: Slik bygger du den selv  Byggmakker

Spilevegg: Slik bygger du den selv

01.07.2020

Den er en av de største interiørtrendene akkurat nå. I denne artikkelen finner du inspirasjonen og veiledningen du trenger for å bygge spilevegg både inne og ute.

Inspirasjon: Våre mest leste artikler om hager med stein og heller Byggmakker

Inspirasjon: Våre mest leste artikler om hager med stein og heller

15.06.2020

Skal du oppgradere uteplassen i sommer? Vi har vært i arkivet og funnet frem masse inspirasjon om vakre, vedlikeholdsvennlige og kreative uteplasser.