StartsidenTips og rådInspirasjon

Skyvedører kan frigjøre mye plass som du ikke visste at du hadde

Kanskje det til og med kan åpne for helt nye romløsninger i boligen din?


Enten du velger innebygde- eller utenpåliggende skyvedører, er det liten tvil om at skyvedører i mange tilfeller kan være en veldig god løsning. For det første sparer du gulvplass som gjør det enklere å møblere. For det andre vil en skyvedør bidra til å skape større romfølelse. I tillegg slipper du blant annet å ta stilling til om dørene skal gå innover eller utover ved montering.

 

– Mange relaterer bruken av skyvedører til å garderobe- og kjøkkenskap. Faktum er at løsningen er en optimal erstatter for de tradisjonelle dørene som tar opp plass i rommet, hevder Lydie Soares i Swedoor Norge.

 

SE VÅRT UTVALG AV INNERDØRER HER

 

Åpent og luftig. Med en dobbel skyvedør får du virkelig åpnet opp mellom rommene.

 

 

 

 

ENKEL ELLER DOBBEL SKYVEDØR?

Velger du en innfelt skyvedør, kan Swedoor tilby komplette moduler som du enkelt bygger inn i veggen. Du kan velge tilpassede løsninger til forskjellige veggtykkelser fra 96 millimeter og oppover. Innbygningsmodulene leveres komplett med alt tilbehør – utenom gipsplater.

Dersom du har murvegger, kan du i stedet montere en utenpåliggende skyvedør.

LES OGSÅ: EN SKIKKELIG YTTERDØR SKAL STENGE KULDEN UTE

 

Skyvedør i alle rom. Store rom blir enda større med skyvedører.

 

Naturlig nordisk. Enkel skyvedør i hvitimpregnert furu fra Swedoor. En funksjonell og lettvint løsning for deg som vil utnytte plassen bedre.

 

 

Innerdør med glass bringer lyset inn i hjemmet ditt  Byggmakker

Innerdør med glass bringer lyset inn i hjemmet ditt

15.11.2021

I den senere tid har innerdører med glass blitt enormt populært, og det forstår vi godt. De er vakre å se på, åpner opp hjemmet ditt, gjør det lysere og får rommet til å føles større. Og nå kan du velge blant flere dører og glass enn noensinne.

Slik monterer du skyvedør: - Dette er noe de fleste selvbyggere kan klare Byggmakker

Slik monterer du skyvedør: - Dette er noe de fleste selvbyggere kan klare

19.10.2021

Å velge en skyvedør fremfor en vanlig dør er plassbesparende samtidig som det gir interiøret et løft. – Alle innerdørene fra Swedoor kan bestilles som skyvedør hos Byggmakker, forteller Marit Veie hos Byggmakker Steinkjer. Det gir valgmuligheter mange ikke er klar over.

Ny ytterdør: Disse holder huset ekstra varmt   Byggmakker

Ny ytterdør: Disse holder huset ekstra varmt

25.08.2020

Med en «ECO ytterdør» slipper du å fyre for kråkene. Les videre og finn ut hvilke dører ekspertene våre ville lagt i handlekurven.

Ytterdøra ble prikken over i-en på hytta  Byggmakker

Ytterdøra ble prikken over i-en på hytta

25.06.2020

Hva har rorbua til Katrine og hytta til Ann Kristin til felles? Begge har robuste ytterdører med design som matcher nordiske omgivelser.