StartsidenTips og rådInspirasjon

Slik bør du innrede annekset for høsten og vinteren

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Pledd, puter og varme farger er alt som skal til for å forvandle annekset til den perfekte utestuen for hustrige høst- og vinterkvelder.

Trenger du litt ekstra plass, eller kunne tenke deg et oppholdsrom som er litt adskilt fra huset eller hytta, er et anneks den perfekte løsningen. Det fine med et anneks er det – med noen enkle tilpasninger – fint kan brukes året rundt.

Her er noen geniale tips til hvordan du kan gjøre annekset ditt klart for en årstid som riktignok er litt kjøligere, men som like fullt kan by på flere koselige og stemningsfulle kvelder:

Varme farger til kalde kvelder

Lune og varme toner gjør det ekstra koselig inne når det blåser på utsiden. Burgunder, grønt og okergult er noen av fargene som frembringer en følelse av høst.

Her valgte vi fargen Cashmere fra Jotun – en behagelig farge som passer like godt til dype fargetoner som lyse sommernyanser. Legger du et lyst gulv og inkluderer hvite detaljer, blir heller ikke annekset for mørkt.

Utestue hele året. Anneks Grimstad har store vindusflater, noe som både gir godt lys og som gjør det enkelt å åpne opp når temperaturen tillater det.

Varme tekstiler. På kalde kvelder kan man ikke få nok av gode pledd. Dette lekre pleddet i okergult og hvitt fra Festival er supermykt og varmt.

DIY-benk or ekstra lagring

En spesialbygd benkegner seg ypperlig som ekstra sitte- og lagringsplass. Innred den med puter og tepper i forskjellige farger og teksturer, og sett deg til rette med noe varmt i koppen.

Sett prikken over i-en med et mykt gulvteppe, lykter og planter.

Smart og personlig. Lag din egen benk med plass til ektra lagring.

Lun fargemiks. Ikke vær redd for å blande farger og ulike teksturer. Det gir rommet en mer personlig og unik stil. Disse fine putene og pleddene er fra Festival og kan fås kjøpt i utvalgte Byggmakker-butikker.

DIY-benk

Lag din egen benk.

Da kan du utnytte plassen enda bedre, og du får en unik løsning for ditt anneks. Denne benken er bygd med finerplater i målene:
H40cm x D60cm x L250cm/170cm

Ut av utestuen

Byr vinterhalvåret på solfylte dager, er det ingenting i veien for å åpne opp dører og vinduer og la annekset bli en integrert del av uteplassen.

Innred med varmelamper og bålpanne og inviter venner og familie på vintergrilling.

Velkommen inn. Viser været seg fra godsiden, er det deilig å kunne åpne opp dørene og la annekset bli en del av uteplassen.

Fakta: Utestue Grimstad

Netto grunnflate: 12m2

Totalt areal: 14,9m2

Tykkelse: 44 mm / 21mm gulvbord

Takvinkel: 3 grader

Vekt: 1004 kg

Leveres med doble isolerte glass i dører og vindu

Leveres med taktro og låsekasse

Kommer ubehandlet

Oppgraderinger:

Gulv: Cello Eik Aspen - Selges kun hos Byggmakker

Benk: Bygd med finerplater og malt hvit

Utemiljø: Belegningsstein fra Asak: Herregård Mur gråmix

Interiør: Møbler og tekstiler fra Festival.no

Farge vegg: Cashmere, Jotun

Farge gulv og lister: Hvit rett fra spannet, Beckers

Trendy Cashmere. Fargen Cashmere fra Jotun er en populær farge – og vi skjønner hvorfor! Både lun og kul på samme tid.

Terrassebeis – slik gjør du det Byggmakker

Terrassebeis – slik gjør du det

12.05.2021

Lengter du etter deilige kvelder på terrassen sammen med familie og gode venner? Nå er det heldigvis ikke lenge igjen. I mellomtiden kan du vaske og legge på et strøk terrassebeis, slik at du snart kan invitere til en ren og nybeiset terrasse.

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset Byggmakker

Male hus? Dette er årets fargetrender til huset

18.03.2021

I Jotuns nye eksteriørfargekart finner du sju ulike fargetemaer, som vil gjøre det enklere å velge fargeretning når du skal male hus eller hytte. – Det lønner seg alltid å skape en helhetlig fargepalett utendørs, sier Jotuns fargesjef.

Dette er hagetrendene i 2021 Byggmakker

Dette er hagetrendene i 2021

02.03.2021

Våren er på vei! Les videre og la deg inspirere av årets nyheter til uteplassen.

Høstdugnad: Få orden i hagen med en redskapsbod Byggmakker

Høstdugnad: Få orden i hagen med en redskapsbod

07.10.2020

Trenger du ekstra lagringsplass? Da kan en frittstående redskapsbod være den perfekte løsningen for deg. Vi har funnet tre flotte modeller som du kan montere selv.