StartsidenTips og rådInspirasjon

Slik bør du innrede annekset for høsten og vinteren

Pledd, puter og varme farger er alt som skal til for å forvandle annekset til den perfekte utestuen for hustrige høst- og vinterkvelder.

Trenger du litt ekstra plass, eller kunne tenke deg et oppholdsrom som er litt adskilt fra huset eller hytta, er et anneks den perfekte løsningen. Det fine med et anneks er det – med noen enkle tilpasninger – fint kan brukes året rundt.

Her er noen geniale tips til hvordan du kan gjøre annekset ditt klart for en årstid som riktignok er litt kjøligere, men som like fullt kan by på flere koselige og stemningsfulle kvelder:

VARME FARGER TIL KALDE KVELDER

Lune og varme toner gjør det ekstra koselig inne når det blåser på utsiden. Burgunder, grønt og okergult er noen av fargene som frembringer en følelse av høst.

Her valgte vi fargen Cashmere fra Jotun – en behagelig farge som passer like godt til dype fargetoner som lyse sommernyanser. Legger du et lyst gulv og inkluderer hvite detaljer, blir heller ikke annekset for mørkt.

Utestue hele året. Anneks Grimstad har store vindusflater, noe som både gir godt lys og som gjør det enkelt å åpne opp når temperaturen tillater det.

 

Varme tekstiler. På kalde kvelder kan man ikke få nok av gode pledd. Dette lekre pleddet i okergult og hvitt fra Festival er supermykt og varmt.

DIY-BENK FOR EKSTRA LAGRING

En spesialbygd benkegner seg ypperlig som ekstra sitte- og lagringsplass. Innred den med puter og tepper i forskjellige farger og teksturer, og sett deg til rette med noe varmt i koppen.

Sett prikken over i-en med et mykt gulvteppe, lykter og planter.

 

Smart og personlig. Lag din egen benk med plass til ektra lagring.

 

Lun fargemiks. Ikke vær redd for å blande farger og ulike teksturer. Det gir rommet en mer personlig og unik stil. Disse fine putene og pleddene er fra Festival og kan fås kjøpt i utvalgte Byggmakker-butikker.

UT AV UTESTUEN

Byr vinterhalvåret på solfylte dager, er det ingenting i veien for å åpne opp dører og vinduer og la annekset bli en integrert del av uteplassen. Innred med varmelamper og bålpanne og inviter venner og familie på vintergrilling.

Velkommen inn. Viser været seg fra godsiden, er det deilig å kunne åpne opp dørene og la annekset bli en del av uteplassen.

 

 

DIY BENK

Lag din egen benk! Da kan du utnytte plassen enda bedre, og du får en unik løsning for ditt anneks. Denne benken er bygd med finerplater i målene: H40cm x D60cm x L250cm/170cm

TIPS!
Sjekk ut festival.no for interiørtips. Mange av produktene finner du også i Byggmakkers butikker. Sjekk utvalget i din lokale butikk.

 

1. Grønt lysglass i diamantmønster med håndtak i PU (H:15 cm, Ø:13 cm) 179,-

2. Grønn dunpute med stiklinger (45x45 cm). Pris: 249,-

3. Lysegrønn dunpute med diamantmønster (50 x 50 cm) veil. pris 399,-

4. Skinnpuff i lyst brunt kuskinn (H:35 cm, B:45 cm, D:45 cm) veil. pris 2490,-

5. Grått bord med betong-look, ben i eik, bordplater i MDF med folie (H 45/40 cm, Ø:50/40 cm) veil. pris 1290,-

FAKTA: ANNEKS GRIMSTAD

Netto grunnflate: 12m2

Totalt areal: 14,9m2

Tykkelse: 44 mm / 21mm gulvbord

Takvinkel: 3 grader

Vekt: 1004 kg

Leveres med doble isolerte glass i dører og vindu

Leveres med taktro og låsekasse

Kommer ubehandlet

OPPGRADERINGER:

Gulv: Cello Eik Aspen - Selges kun hos Byggmakker

Benk: Bygd med finerplater og malt hvit

Utemiljø: Belegningsstein fra Asak: Herregård Mur gråmix

Interiør: Møbler og tekstiler fra Festival.no

FARGER

Cashmere, Jotun

Hvit rett fra spannet, Beckers

Trendy Cashmere. Fargen Cashmere fra Jotun er en populær farge – og vi skjønner hvorfor! Både lun og kul på samme tid.

 

Fra utlandet til uteområdet Byggmakker

Fra utlandet til uteområdet

15.08.2019

Mange reiser til utlandet om sommeren. Derfor er det grunn til å bygge et uteområde som også egner seg for den norske sensommeren.

Sommeridyll i egen hage - med panoramautsikt Byggmakker

Sommeridyll i egen hage - med panoramautsikt

18.06.2019

Anneks Grimstad gir deg skygge for solen, ly for regnet og god utsikt. Kanskje du til og med kan gjøre om annekset til et koselig krypinn for sommergjestene dine?

Forleng sommeren Byggmakker

Forleng sommeren

08.08.2018

Da er fellesferien og med det sommerferien over for mange av oss, men det betyr ikke at du ikke kan forlenge feriefølelsen hjemme.

Oppbygd terrasse Byggmakker

Oppbygd terrasse

30.01.2018

Med en terrasse på bakkeplan er det ingen fare om den utsettes for telehiv eller ikke er perfekt dimensjonert. Men bygger du deg opp i høyden, må terrassen betraktes som et vanlig byggverk. Den er dermed underlagt gjeldende byggebestemmelser og bygges og må dimensjoneres deretter.