StartsidenTips og rådInspirasjon

Slik får du badet fra interiørbladet på budsjett

Fantaserer du om betongvegger, steinfliser, skifer eller trepanel på badet? Det finnes en genial snarvei.

Mange ønsker seg bad med elementer hentet fra naturen. Baderompanel er et supert alternativ dersom man vil skape stor forandring på kort tid uten å tømme lommeboken.

 

– Vi lanserte en rekke veggpanel med trestruktur i 2016. Disse brukes gjerne som fondvegg eller som enkeltpaneler i kombinasjon med grå eller hvite fliser. Dette er en fin kombinasjon som myker opp de sterile hvite flisene. Mange drømmer om design med betong og steinimitasjon. Disse dekorene i forskjellige gråsjatteringer passer godt sammen med hvite fliser og gir et tøft og moderne look på badet, forteller Per Torjussen i Fibo AS.  

 

SE VÅRT UTVALG AV BADEROMSPANEL HER

 

Hyttekos på badet. Treverk på baderommet blir bare mer og mer trendy. Med 7969 Rough Wood M66 fra Fibo får du et superautentisk resultat som er enkelt å vedlikeholde.

 

 

RASK OG ENKEL MONTERING

Panel er både slitesterkt, hygienisk og enkelt å sette opp fordi det kan monteres direkte på bindingsverket. Det betyr at du kan glemme alt som heter gipsplater og membran.

 

– Alle panelene fra Fibo er godkjent som membran. Det betyr at du kan dusje rett på dem uten å bekymre deg for vannskader, forsikrer Torjussen.  

Panel fra Fibo monteres opp til fem ganger så raskt som flis. Uten fuger blir også vedlikeholdet lekende lett. Løsningen er dessuten et rimelig alternativ til de tradisjonelle flisene.

 

VELG OG VRAK

Fibo har mer enn 750 ulike våtrompanel med eksklusivt utseende. I denne artikkelen finner du enda mer inspirasjon til hvordan du kan eksperimentere med panel på badet.  

 

– Nordmenn har blitt mer vågale og går for røffere overflater og mørkere farger. Det er en spennende utvikling som ser ut til å fortsette i 2018, spår Torjussen.  

 

Med veggpanel får du et bad som ser flislagt ut, men vil du ha slette overflater kan du velge panel uten flismønster.

 

– Den største utfordringen med panel er å velge farge og mønster. Her er det bare å sette i gang med planleggingen, avslutter Torjussen.

 

Kombiner stiler. Kombiner det hvite matte med steinstruktur for mer liv og dybde. Her har vi brukt panelene 4281 Abbey Shale M6040 og 1091 S Rhodos M6040 fra Fibo.

 

Røff rustikk. Betongvegger er trendy som bare det – og med 2898 Shabby Chic M63 kan du forvandle badet på 1-2-3.

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Dette er baderomstrendene i 2021 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2021

01.02.2021

Mørke fliser, geometriske former og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de eksklusive stilene uten å bruke en formue.

Bytt stil på kjøkkenet med ny benkeplate  Byggmakker

Bytt stil på kjøkkenet med ny benkeplate

15.10.2020

Kjøkkenet er et av de dyreste rommene å pusse opp, men med enkle grep kan du endre stilen totalt på budsjett.

Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.