StartsidenTips og rådInspirasjon

Slik får du et innbydende julehjem

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Med ryddige og romslige garderober er det lett å sørge for at både familien og overnattingsgjester føler seg som hjemme i julen.

Det er få høytider som inviterer til så mange selskaper som den stemningsfulle juletiden. Men før julekvelden kan senke seg over hjemmet må det ryddes, vaskes, og pyntes. Med smarte garderobeløsninger fra Langlo og Elfa kan du enkelt holde orden gjennom hele julehøytiden.

 

 

Førsteinntrykket teller

Når juleforberedelsene er i gang for fullt kommer du ikke unna spørsmålet: Hvordan ser det egentlig ut i gangen? Med en smart garderobeløsning trenger du ikke bekymre deg for førsteinntrykket gjestene får når de ankommer juleselskapet.

 

Med en smart skyvedørsgarderobe kan du enkelt gjøre om den tidvis rotete gangen til det mest oversiktlige rommet i huset. For å oppnå et ryddig inngangsparti er det viktig å tilrettelegge for det. Unngå å skape muligheten til å legge klær på steder som stoler og skjenker, da havner de lett på gulvet og det ser fort rotete ut. Har du ikke plass til en skyvedørsgarderobe, sørg for å ha godt med klesstativ og knagger som gjør det mulig for gjestene å henge fra seg jakkene i garderoben. Oppbevaringsløsninger i ulike høyder gjør det også enkelt for barn å henge fra seg jakkene sine selv.

 

 

Tilpass garderobeløsningen til din stil

Vintergarderoben krever plass til varme jakker, skibukser, ullgensere, skjerf og diverse annet skiutstyr. Garderobeløsningene fra Langlo er kjennetegnet av god kvalitet og design. Her kan du velge mellom seks forskjellige skyvedørsmodeller i tre, aluminium eller stål, alt etter hva som står best i stil med resten av interiøret i hjemmet ditt. Topp og bunnskinner kommer i fargene hvit, naturell aluminium eller sort.

 

Med ditt helt personlige design kan du også tilpasse garderobeløsningene slik du selv ønsker, eksempelvis etter hvorvidt du ønsker flere store eller mindre hyller. Store hyller er perfekt for oppbevaring av varme gensere og brettbare jakker, mens votter, hansker og skjerf kan plasseres i mindre hyller. For ordens skyld kan hvert familiemedlem også få sin helt egen hylle. Det samme gjelder for gjester – jo flere hyller, jo mer plass har du tilgjengelig til gjestene som kommer på besøk.

 

Uttrekkbar skohylle som tåler vintersko

I usikkert vinterføre med skiftende temperaturer kan skoene fort gjøre det vått i gangen. Med Langlos uttrekkbare skohylle kan du raskt og enkelt rydde vekk vinterskoene bak lekre skyvedører. Plasser skoene etter høyde og etter hvilket par du bruker mest, og derfor vil ha mest tilgjengelig. Det finnes også muligheter for uttrekkbare skostativ og trådhyller med plastinnlegg som takler sko som har vært ute en vinternatt før, hvor smeltet snø enkelt kan tørkes vekk.

 

 

Lys opp garderoben

God belysning er en viktig del av enhver garderobeløsning. Med riktig lyssetting kan du lyse opp ellers mørke kriker og kroker som ellers gjør det vanskelig å få full oversikt over hva du har i skapet. En opplyst garderobe bidrar også til en helt spesiell stemning i rommet.

 

 

Forbered rommet til overnattingsbesøk

Med romslige og oversiktlige garderobeløsninger på soverom og gjesterom blir det enkelt å forberede rommene til eventuelle overnattingsbesøk. Dersom du får familiebesøk i romjulen eller i forbindelse med nyttårsfeiring er det alltid stas for gjestene, spesielt om de skal bli et par netter, å få hengt opp klærne sine slik at de slipper å bo i en koffert. Om du trenger litt ekstra plass til gjestene kan du alltids rydde vekk litt klær som ikke er knyttet til den kalde vintersesongen.

Endelig orden på barnerommet

Et barnerom flyter som regel over av leker, og blir ofte brukt til ekstra gjesterom i julen. Med smarte oppbevaringsløsninger skaper du orden på barnerommet hele året, og gjør det ekstra hyggelig for gjestene dine som skal overnatte i julen. Når alle lekene har sin bestemte plass, synes barna det er morsommere å rydde selv!

 

 

Utvid romfølelsen med speildører

Skyvedørsmodellene i tre, aluminium eller stål kan du også få med klassiske speildører. Med speildører kan du også på magisk vis, i en ellers liten eller trang gang, utvide romfølelsen betraktelig. Det samme gjelder for romfølelsen på soverommet, gjesterommet eller barnerommet. Speildører er også en fin løsning dersom du ønsker å kamuflere garderoben i enkelte rom.

 

 

Slik organiserer du gangen din Byggmakker

Slik organiserer du gangen din

13.10.2020

Irriterer du deg over lite oppbevaringsplass i gangen? Ligger det alltid strødd sko og yttertøy? Få inspirasjon til smarte løsninger her!

Garderobe kampanje Byggmakker

Garderobe kampanje

08.09.2020

* Gratis hjemlevering av din Langlo garderobe om du bestiller før 10. oktober

Slik organiserer du klesskapet  Byggmakker

Slik organiserer du klesskapet

04.12.2019

Dette smarte garderobesystemet eliminerer fem velkjente hverdagsproblemer.

Rydde garasje og bod: Fra kaos til kontroll på tre steg  Byggmakker

Rydde garasje og bod: Fra kaos til kontroll på tre steg

28.11.2019

Vet du ikke hvor du skal starte? Begynn med å lese denne artikkelen.