StartsidenTips og rådInspirasjon

Slik skaper du sommerstemning inne

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Sol ute, sol inne – sol i hjertet, sol i sinnet. Gi hjemmet ditt den gode sommerfølelsen med lyse, rustikke vegger.

Ingenting slår en god norsk sommer! Vi elsker følelsen av å være på hytta eller i sommerhuset, så hvorfor ikke gjenskape den i ditt eget hjem? Med nyheten Panelbord Rustikk fra Huntonit kan du med få og enkle grep nyte et avslappende feriemodus året rundt.

Behold ferieidyllen med trendy rustikk

Annette Nordstrøm er interiørblogger med bloggen annettenordstrom.com, men jobber også som stylist, fotograf, designer og skribent. Hun er stor tilhenger av å invitere naturen inn i hjemmet.
 
– Det nordiske er en tydelig tendens i interiørverdenen og stilen har en ren tilnærming som bringer tankene til naturen. Før var det vanlig med noen få, små innslag av naturelementer. Nå ønsker vi å tilføre naturmaterialer på større overflater i hjemmene våre. Med veggpanelbordene får du enkelt lagt en ramme for et hjem i nordisk, naturtro stil, tipser hun.  

Naturtro. Bring naturen inn, oppfordrer interiørblogger Annette Nordstrøm. Her ser du stilige Dovre panel fra Huntonit.

Veggene som kler alle sesonger

De rustikke panelbordene fra Huntonit oser av tidløs kvalitet. De duse fargetonene utgjør den perfekte helårsbasen slik at du enkelt kan skape nye inntrykk med små endringer i interiøret.

Skap en sommerlig atmosfære til vår- og sommersesongen med mye naturlig lys og friske planter kombinert med duse pastellfarger eller maritime innslag, og ønsk vinteren velkommen med mørke gardiner, stearinlys og pynteputer i lune høstfarger og materialer med ru overflater som vev, pels og lignende.

 

Interiørdesigneren mener veggenes klassiske og allsidige stil gjør det enklere å lykkes med interiøret gjennom årets overganger.

 

Dette er ikke kun et sesongprodukt eller en forbigående trend. En naturlig oase passer alle årstider. Om vinteren virker materialet lunt, og om sommeren har et lyst panelbord en svalende effekt på rommet. Panelbordene passer derfor i alle slags hjem, konstaterer Nordstrøm.

Lindesnes eller the Hamptons? Skap en avslappende maritim stil hjemme eller på hytta med veggpanelet Lindesnes fra Huntonit.

 

Moderat minimalisme

De siste årene har minimalismen hersket i norske hjem og hvite vegger har vært den trygge basen «alle» har gått for. I mange år har bransjen snakket om at fargene kommer og nå skjer det endelig noe. Nå innser stadig flere at mer karakteristiske vegger gir rommet en unik stemning og dybde, samtidig som det ikke tar fokus vekk fra interiøret. Rustikt treverk behøver ikke dominere, men kan tvert i mot være med på å fremheve detaljene i rommet.

 

– Med rustikke panelbord gir du rommet tekstur. Det ellers litt kalde og sterile interiøret mange er litt forsynt med, blir byttet ut med en varm og naturlig fremtoning, forklarer Nordstrøm.

 

De nye panelbordene får du i syv ulike designoverflater oppkalt etter kjente feriesteder i Norge – og de positive assosiasjonene de bringer. Panelbordene går fra helt hvitt, som er kalt Lillesand, og over i det brune med navn fra kjente fjelldestinasjoner som Hovden og Dovre.

Holder seg fine

Annette lar seg også begeistre av de vedlikeholdsfrie materialene.

– De nye rustikke panelbordene til Huntonit er et produkt midt i blinken for deg som ønsker å bringe en lun og rustikk naturfølelse til interiør og rom. Ved bruk av plank eller rene trevegger må disse etterbehandles med beis og det er vanskelig å skape en rustikk overflate med tekstur. Huntonit har utviklet det perfekte rustikke utrykket med naturtro, sier hun.

Bare chill. Lyst og fint på barnerommet med det lyseste panelet Lillesand fra Huntonit.

 

Fornyelse på 1-2-3

Norskprodusert panelbord fra Huntonit er det tryggeste og enkleste valget dersom du ønsker nye, trendriktige vegger uten det store oppussingsprosjektet i forkant. Platene klikkes enkelt sammen utenpå den gamle veggen. Du behøver altså ikke å bekymre deg for sparkling, sprekker eller andre ujevnheter som kan være kostbart og tidkrevende å utbedre.

 

Spør etter Huntonit Panelbord Rustikk hos oss i Byggmakker for å se det komplette utvalget og kom i gang med forvandlingen av sommerhjemmet eller oppgradering av sommerhytta!

 

Se monteringsvideo her

Veggplater - et helt nytt rom på 1-2-3 Byggmakker

Veggplater - et helt nytt rom på 1-2-3

28.01.2021

Drømmer du om slette listefrie vegger? Disse geniale løsningene trenger verken sparkling eller pussing og er enkle å montere.

Bytt stil på kjøkkenet med ny benkeplate  Byggmakker

Bytt stil på kjøkkenet med ny benkeplate

15.10.2020

Kjøkkenet er et av de dyreste rommene å pusse opp, men med enkle grep kan du endre stilen totalt på budsjett.

Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.

Dette er den raskeste veien til slette vegger  Byggmakker

Dette er den raskeste veien til slette vegger

27.05.2020

Skal du montere vegger? Denne smarte nyheten fra Huntonit er en slett, grunningsmalt klikkvegg som gir deg perfekt resultat på rekordtid.