StartsidenTips og rådInspirasjon

Slipp dagslyset inn med nye takvinduer

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Med takvinduer på kjøkkenet, gangen, soverommet eller i gangen kan du på magisk vis endre hele helhetsinntrykket av rommet.

Det skal ikke mer til enn en stor mengde dagslys for å oppgradere et rom betraktelig. Med takvinduer i rom med flate tak, der dagslyset fra før er begrenset, vil helhetsinntrykket av rommet løftes dramatisk.

Velg mellom tre ulike løsninger

Velux sine kvalitetsvinduer kommer i et stramt og tidløst design, konstruert for en sømløs overgang mellom vindu og tak.

For den designbevisste er den moderne vindusvarianten med 6 mm buet CurveTech glassoverflate en favoritt, som slipper inn rikelig med dagslys. Vinduet er spesialdesignet uten kanter slik at regnet renner vekk fra glasset, og er tilpasset for flate tak. Takvinduet er også konstruert for å minimere støy utenfra.

STØRRE TAKHØYDE: Økt tilstrømming av dagslys kan forvandle et helt rom til det bedre.

Alternativ to er et takvindu med plant glass. Dette er en elegant og diskret løsning som passer fint til ulike hustyper – spesielt egnet for bygg med en takvinkel på mellom 2° og 15°. Med 44 millimeter ripefritt glass har denne typen svært god holdbarhet.

Det tredje alternativet er vindustypen Kuppel, produsert i solid akryl, som tåler ekstreme værforhold og godt isolert mot støy. Kuppelen passer til helt flate tak og fungerer like godt til offentlige bygg som i private boliger.

Les også:

Sunne hjem med smarthusløsning

Link

Takvinduer med tilpasset levering

Takvinduene fra Velux leveres enten i original utgave, eller i typen Velux Integra – elektrisk åpningsbare takvinduer med regnsensor og enkel betjening.

Her får du også ferdig konfigurert veggbryter som er klar til bruk når vinduet er montert, i tillegg til at takvinduet er kompatibel med Velux Active inneklimakontroll.

Vindustypen Kuppel kan leveres med sidehengslet håndverkerutgang, eller med røykventilasjon som effektivt fjerner varme og røyk ved brann.

FOR FLATE TAK: Velux Integra takvindu passer perfekt for flate tak med takvinkel 0-15°.

Alle vindustypene kan få påmontert solskjerming. Her kan en velge mellom en elegant plisségardin som demper eller stenger lyset ute, eller et screen som stenger ute hele 76 prosent av varmen fra solen.

Velux Integra:

Les også:

Har du takvinduer? Slik får du friskere luft inne

Link

Bader i lys

Med takvindu fra Velux vil kjøkkenet både bli lysere og føles luftigere.

Interessert i nye takvinduer i ett eller flere av rommene hjemme?

Slik får du dagslys i hele huset Byggmakker

Slik får du dagslys i hele huset

19.10.2020

Hus med flate tak får ofte mørke soner midt i huset. Med disse vinduene får du muligheten til godt dagslys uansett hvor du befinner deg.

Nyhet: Velux lanserer trippelt takvindu  Byggmakker

Nyhet: Velux lanserer trippelt takvindu

16.06.2020

Få panoramautsikt, mer dagslys og romfølelse på 1-2-3. Med denne smarte nyheten får du tre takvinduer i samme karm - for prisen av to - og det holder med én installering.

Takvindu: Dette er de største fordelene  Byggmakker

Takvindu: Dette er de største fordelene

23.04.2020

Bedre helse, økt trivsel og verdistigning kan bli resultatet av å slippe inn mer lys i hjemmet – og det er alltid plass til et ekstra vindu på taket. Les videre og bli inspirert.

Smarthusløsning for lufting og solskjerming: Ta kontroll over inneklimaet  Byggmakker

Smarthusløsning for lufting og solskjerming: Ta kontroll over inneklimaet

08.07.2019

Tenk så deilig å alltid ha perfekt temperatur, frisk luft og akkurat passe med sol i hjemmet ditt – helt av seg selv.