StartsidenTips og rådInspirasjon

Slipp dagslyset inn med nye takvinduer


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Med takvinduer på kjøkkenet, gangen, soverommet eller i gangen kan du på magisk vis endre hele helhetsinntrykket av rommet.

Det skal ikke mer til enn en stor mengde dagslys for å oppgradere et rom betraktelig. Med takvinduer i rom med flate tak, der dagslyset fra før er begrenset, vil helhetsinntrykket av rommet løftes dramatisk.

Velg mellom tre ulike løsninger

Velux sine kvalitetsvinduer kommer i et stramt og tidløst design, konstruert for en sømløs overgang mellom vindu og tak.

For den designbevisste er den moderne vindusvarianten med 6 mm buet CurveTech glassoverflate en favoritt, som slipper inn rikelig med dagslys. Vinduet er spesialdesignet uten kanter slik at regnet renner vekk fra glasset, og er tilpasset for flate tak. Takvinduet er også konstruert for å minimere støy utenfra.

Velux_matlaging.jpg

STØRRE TAKHØYDE: Økt tilstrømming av dagslys kan forvandle et helt rom til det bedre.

Alternativ to er et takvindu med plant glass. Dette er en elegant og diskret løsning som passer fint til ulike hustyper – spesielt egnet for bygg med en takvinkel på mellom 2° og 15°. Med 44 millimeter ripefritt glass har denne typen svært god holdbarhet.

Det tredje alternativet er vindustypen Kuppel, produsert i solid akryl, som tåler ekstreme værforhold og godt isolert mot støy. Kuppelen passer til helt flate tak og fungerer like godt til offentlige bygg som i private boliger.

Les også:

Sunne hjem med smarthusløsning

Link

Takvinduer med tilpasset levering

Takvinduene fra Velux leveres enten i original utgave, eller i typen Velux Integra – elektrisk åpningsbare takvinduer med regnsensor og enkel betjening.

Her får du også ferdig konfigurert veggbryter som er klar til bruk når vinduet er montert, i tillegg til at takvinduet er kompatibel med Velux Active inneklimakontroll.

Vindustypen Kuppel kan leveres med sidehengslet håndverkerutgang, eller med røykventilasjon som effektivt fjerner varme og røyk ved brann.

velux_tak_vindu.jpg

FOR FLATE TAK: Velux Integra takvindu passer perfekt for flate tak med takvinkel 0-15°.

Alle vindustypene kan få påmontert solskjerming. Her kan en velge mellom en elegant plisségardin som demper eller stenger lyset ute, eller et screen som stenger ute hele 76 prosent av varmen fra solen.

Les også:

Har du takvinduer? Slik får du friskere luft inne

Link

Bader i lys

Med takvindu fra Velux vil kjøkkenet både bli lysere og føles luftigere.

Smarthusløsning for lufting og solskjerming: Ta kontroll over inneklimaet  Byggmakker

Smarthusløsning for lufting og solskjerming: Ta kontroll over inneklimaet

08.07.2019

Tenk så deilig å alltid ha perfekt temperatur, frisk luft og akkurat passe med sol i hjemmet ditt – helt av seg selv.

Solskjerming for takvinduer Byggmakker

Solskjerming for takvinduer

22.05.2019

Sol er deilig, men kan fort gjøre det plagsomt varmt og lyst innendørs. Fleksibel solskjerming lar deg få kontroll over lys og temperatur i hjemmet ditt – også på de mest solrike dagene.

Sunne hjem med smarthusløsning Byggmakker

Sunne hjem med smarthusløsning

13.09.2018

Vi tilbringer de fleste av døgnets timer innendørs. Enten det er lekselesing, se film eller søvn – vår helse og livskvalitet påvirkes i stor grad av hvordan luften vi oppholder oss i er. Det er fort gjort å ikke tenke på hvor mye vi selv påvirker inneklimaet der vi er.

Ikke la taket ditt stoppe deg:  Nyt livet utendørs i din egen stue Byggmakker

Ikke la taket ditt stoppe deg: Nyt livet utendørs i din egen stue

13.08.2018

Mange tenker ikke på taket som et uutnyttet potensiale. Men hjemmets aller øverste del kan bli en helt egen oase i form av en skjermet uteplass der du kan nyte solstråler og frisk luft.