StartsidenTips og rådInspirasjon

Smart og trendy med panel

Noen liker det lunt og koselig, andre vil ha et lekent uttrykk. Med veggpanel er det superenkelt å skape forandring.

– Trenden med lyse og minimalistiske vegger har sett sine glansdager. Nå er det lune farger, personlighet, lekne mønster og varm atmosfære som gjelder, forteller Stein-Are Dahl, markedssjef i Arbor.

ET BLANKT LERRET
Skal du bygge hus eller pusse opp, er rene arbeidsflater en fordel. Arbor Malingsklar Klikk er som et blankt lerret. Platen har en usynlig klikkskjøt som gjør det enkelt å montere platene. Du trenger heller ikke å sparkle eller slipe skjøten før maling.

Se våre veggplater her

– Sponplatene tåler en støyt og er skruefaste. Det betyr at du kan feste bilder og hyller uten spesialskruer. Samtidig slipper du unna den kjedelige jobben med å sparkle og maskere skjøtene, sier Dahl.

Veggpanel er enkelt å montere på de aller fleste underlag, og leveres ferdig grunnet og malingsklare. Overflaten holder seg pen i mange år og er enkel å vaske.

Male over. Skulle du bli lei av fargen, eller ønsker forandring etter noen år, er det enkelt å male rett over. Vanligvis er det nok å vaske lett over platene med et mildt syntetisk rengjøringsmiddel, pusse med et lett sandpapir, fjerne støv, grunne og male med ny farge.

Double up. Arbor Malingsklar Klikk kan brukes i rom som skal males hvor du ønsker en helt slett vegg som er et blankt lerret for fri utfoldelse. Lek deg gjerne med to ulike farger på veggene.

Skruefaste panel. Sponplatene er lette å jobbe med og tåler en «trøkk». De er skruefaste, noe som betyr at du kan feste bilder, hyller og annet uten å bruke spesialskruer.

TRESTRUKTUR ELLER FOTO?
Ønsker du tekstur og mønster på veggen, har Arbor en egen trend-serie med ulike motiver, blant annet trestruktur, betong og fotomotiver. Dersom du skulle bli lei av mønsteret eller motivet på veggene, kan det enkelt males over.

Fotopanelet er malt med samme slitesterke maling som vanlig malt panel og har et topplag med UV-lakk som gjør at veggen kan vaskes uten at det påvirker motivet.

–Disse veggene er spesialproduserte, og har derfor en litt høyere pris enn vanlige panel som produseres i større volum, sier Dahl.

Arbor Malingsklar Klikk kan benyttes i alle oppholdsrom som er tørre – og der det ikke stilles krav til fuktbestandige materialer, som for eksempel stue og soverom. De kan imidlertid ikke brukes på bad.

Trendy. Gå for betong-looken i stua og oppgrader til et moderne uttrykk på 1-2-3.

NYC i stua? Det er enkelt å skape et nytt og lekent uttrykk med veggpanel som har fotomotiv fra gulv til tak.

Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.

Dette er den raskeste veien til slette vegger  Byggmakker

Dette er den raskeste veien til slette vegger

27.05.2020

Skal du montere vegger? Denne smarte nyheten fra Huntonit er en slett, grunningsmalt klikkvegg som gir deg perfekt resultat på rekordtid.

Montering av veggpanel: Slik går du frem Byggmakker

Montering av veggpanel: Slik går du frem

20.05.2020

Veggpanelene fra Fibo er enkle å installere og lette å holde rene. Her kan du lese om hvordan du monterer dem.

Nye hyttevegger på en helg  Byggmakker

Nye hyttevegger på en helg

20.04.2020

Drømmer du om å fornye hytta eller skape hyttestemning hjemme? Da bør du sjekke ut denne smarte nyheten.