StartsidenTips og rådInspirasjon

Smarte kjøkkenløsninger for en enklere hverdag


 

I perioden 7.-17. november har vi kampanje på en rekke interiørprodukter fra kjente merkevarer. Se kampanjen her!


 

Ved hjelp av kreative løsninger kan du oppgradere funksjonaliteten på hvitevarene du bruker mest i hverdagen.

SMART KJØKKENLØSNING: Kjøleskapet CustomFlex har mange smarte og fleksible løsninger for å holde orden i matvarene, mens oppvaskmaskinen ComfortLift kan være redningen for vonde rygger.  

Når det kommer til praktiske løsninger er kjøkkenet kanskje det viktigste rommet for nettopp dette. I en travel hverdag er det ikke alltid like enkelt å holde styr på innkjøp, rydding og vasking som gjerne må planlegges ukentlig. Gode kjøkkenløsninger kan derfor være nøkkelen til en mer organisert og stressfri hverdag for hele familien.

Kombiskap med flyttbare oppbevaringsbokser

Et ryddig kjøleskap er en fin tanke som kanskje ikke alltid er like lett å opprettholde i praksis, med mindre du har et kjøleskap som faktisk tilrettelegger for dette. Kombiskapet CustomFlex er et kjøleskap som byr på fleksible oppbevaringsbokser, som kan plasseres etter behov i kjøleskapsdøren. Dermed kan du enkelt organisere kjølevarene på en ryddig måte, og i den høyden som passer deg best.

FLEKSIBELT: Med et fleksibelt hyllesystem slipper du å irritere deg over for små kjøleskapshyller.  

De fleksible oppbevaringsbeholderne er med andre ord den perfekte løsningen for alle som verdsetter struktur i skuffer og skap. Ved hjelp av en organisert kjøleskapsdør blir det også enklere å holde styr på hva du har, og hva du eventuelt mangler før du skal ut på handletur. Du kan også organisere matvarene etter en bestemt meny, eller etter måltider.

Se mulighetene med CustomFlex

 

Smart oppvaskmaskin med unik løftemekanisme

Å sette inn og ta ut av oppvaskmaskinen kan oppleves som en evig runddans på kjøkkenet. Det finnes imidlertid løsninger som gjør denne prosessen langt mindre strevsom – og som innebærer at du slipper og bøye deg over maskinen gjentatte ganger.

LØFTER KURVEN: Med ComfortLift kan du enkelt heise opp den nederste kurven opp i en behagelig arbeidshøyde.

AEG ComfortLift er verdens første helintegrerte oppvaskmaskin med ergonomisk løftemekanisme, og skiller seg dermed ut fra oppvaskmaskiner med installerte kurver på bakkenivå. Den unike løftefunksjonen gjør at du kan heise den nedre kurven opp til riktig arbeidshøyde, og ta inn og ut av maskinen med så og si rett rygg.

Den praktiske oppvaskmaskinen inngår i kjøkkenserien AEG Mastery Range. I tillegg til den originale løftemekanismen består oppvaskmaskinen av tre romslige kurver.

Se hvordan ComfortLift kan spare en vond rygg.

 

Trenger du nye ideer til kjøkkenet?

Her kan du velge og vrake i inspirasjonsartikler!

 

Bestill Fiks Ferdig kjøkken her

Sosialt, funksjonelt og trendy med kjøkkenøy Byggmakker

Sosialt, funksjonelt og trendy med kjøkkenøy

16.03.2018

Det moderne kjøkkenet er blitt det sosiale hjerte av huset. Ikke rart at en kjøkkenøy er høyt oppe på ønskelisten for mange.

Fiks Ferdig Kjøkken Byggmakker

Fiks Ferdig Kjøkken

15.01.2018

Mesterkjøkken til folket Byggmakker

Mesterkjøkken til folket

11.01.2018

Induksjonstopp med innebygget ventilator, dampovn med SousVide og en oppvaskmaskin med løftefunksjon. Denne kjøkkenkolleksjonen har alt du drømmer om, og litt til.

Kjøkkenløsningen gjør det lekende lett å lage middag sammen med barna Byggmakker

Kjøkkenløsningen gjør det lekende lett å lage middag sammen med barna

06.11.2017

Familien på fire valgte å flytte ut av en liten leilighet i byen og inn i et drømmehus på landet: – Kjøkkenet var en av grunnene til at vi falt for akkurat dette huset, forteller småbarnsmoren Ida.