StartsidenTips og rådInspirasjon

Smarte kjøkkenløsninger for en enklere hverdag

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Ved hjelp av kreative løsninger kan du oppgradere funksjonaliteten på hvitevarene du bruker mest i hverdagen.

SMART KJØKKENLØSNING: Kjøleskapet CustomFlex har mange smarte og fleksible løsninger for å holde orden i matvarene, mens oppvaskmaskinen ComfortLift kan være redningen for vonde rygger.  

Når det kommer til praktiske løsninger er kjøkkenet kanskje det viktigste rommet for nettopp dette. I en travel hverdag er det ikke alltid like enkelt å holde styr på innkjøp, rydding og vasking som gjerne må planlegges ukentlig. Gode kjøkkenløsninger kan derfor være nøkkelen til en mer organisert og stressfri hverdag for hele familien.

Kombiskap med flyttbare oppbevaringsbokser

Et ryddig kjøleskap er en fin tanke som kanskje ikke alltid er like lett å opprettholde i praksis, med mindre du har et kjøleskap som faktisk tilrettelegger for dette. Kombiskapet CustomFlex er et kjøleskap som byr på fleksible oppbevaringsbokser, som kan plasseres etter behov i kjøleskapsdøren. Dermed kan du enkelt organisere kjølevarene på en ryddig måte, og i den høyden som passer deg best.

FLEKSIBELT: Med et fleksibelt hyllesystem slipper du å irritere deg over for små kjøleskapshyller.  

De fleksible oppbevaringsbeholderne er med andre ord den perfekte løsningen for alle som verdsetter struktur i skuffer og skap. Ved hjelp av en organisert kjøleskapsdør blir det også enklere å holde styr på hva du har, og hva du eventuelt mangler før du skal ut på handletur. Du kan også organisere matvarene etter en bestemt meny, eller etter måltider.

Se mulighetene med CustomFlex

 

Smart oppvaskmaskin med unik løftemekanisme

Å sette inn og ta ut av oppvaskmaskinen kan oppleves som en evig runddans på kjøkkenet. Det finnes imidlertid løsninger som gjør denne prosessen langt mindre strevsom – og som innebærer at du slipper og bøye deg over maskinen gjentatte ganger.

LØFTER KURVEN: Med ComfortLift kan du enkelt heise opp den nederste kurven opp i en behagelig arbeidshøyde.

AEG ComfortLift er verdens første helintegrerte oppvaskmaskin med ergonomisk løftemekanisme, og skiller seg dermed ut fra oppvaskmaskiner med installerte kurver på bakkenivå. Den unike løftefunksjonen gjør at du kan heise den nedre kurven opp til riktig arbeidshøyde, og ta inn og ut av maskinen med så og si rett rygg.

Den praktiske oppvaskmaskinen inngår i kjøkkenserien AEG Mastery Range. I tillegg til den originale løftemekanismen består oppvaskmaskinen av tre romslige kurver.

Se hvordan ComfortLift kan spare en vond rygg.

 

Trenger du nye ideer til kjøkkenet?

Her kan du velge og vrake i inspirasjonsartikler!

 

Bestill Fiks Ferdig kjøkken her

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Bestill videomøte med vårt kjøkken team Byggmakker

Bestill videomøte med vårt kjøkken team

28.01.2021

Få kjøps-assistanse eller tegnetime hos våre erfarne kjøkkenkonsulenter. Vi møtes via video på mobilen eller PC'n din, så du kan trygt sitte hjemme og prate med oss i butikk hvor vi viser deg mulighetene.

Bytt stil på kjøkkenet med ny benkeplate  Byggmakker

Bytt stil på kjøkkenet med ny benkeplate

15.10.2020

Kjøkkenet er et av de dyreste rommene å pusse opp, men med enkle grep kan du endre stilen totalt på budsjett.

Nytt kjøkken: Alt du trenger å vite om oppussing Byggmakker

Nytt kjøkken: Alt du trenger å vite om oppussing

11.12.2019

Planlegger du nytt kjøkken? Vi har laget en stor guide med inspirasjon og tips som forenkler prosessen fra planlegging til gjennomføring.