StartsidenTips og rådInspirasjon

Smarthusløsning for lufting og solskjerming: Ta kontroll over inneklimaet

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Tenk så deilig å alltid ha perfekt temperatur, frisk luft og akkurat passe med sol i hjemmet ditt – helt av seg selv.

Enkel hverdagsmagi. Lekser, matlaging, lek – alt går lettere med et sunt inneklima. Nå kan det hele styres fra en app eller via Siri.

Et nytt inneklimakontrollsystem fra Velux gjør det enkelt å forbedre inneklimaet. Smarte sensorer overvåker kontinuerlig temperaturen, luftfuktigheten og CO2-nivået i hjemmet ditt og sørger for bedre inneklima ved å åpne og lukke automatiske takvinduer, samt styre innvendig og utvendig solskjerming.

Systemet betjenes via en app som kan lastes ned gratis.

Velux Active app. Kaldt på soverommet og varmt i stua. Eller omvendt. Her har du den fulle og hele kontrollen over inneklimaet i hjemmet ditt.

 

Alltid utluftet

Alt fra lek og lekselesing til hjemmekontor og sofakos blir enklere og bedre med et konstant, sunt inneklima. Tenk så deilig at det alltid er utluftet når du kommer hjem og at alle takvinduene lukkes av seg selv hvis det kommer en regnskur. Dette er bare noen av fordelene med VELUX ACTIVE med NETATMO som gjør det superenkelt å ta kontroll over ditt eget inneklima. Via appen kan du styre VELUX INTEGRA® automatiske takvinduer uansett hvor du befinner deg i verden.

Be Siri lukke vinduene

Den nye inneklimakontrollen installeres enkelt uten hjelp fra fagpersoner. VELUX ACTIVE med NETATMO er den første «plug-and-play» smarthusløsningen for intelligent, sensorbasert betjening av takvinduer og solskjerming. Med dette systemet kan du faktisk glemme å lufte ut. Dersom det blir for varmt eller for kaldt i hjemmet ditt, eller det begynner tett luft eller for høy fuktighetet, vil det nye smarthus-systemet automatisk lufte ut for deg.

Rekkevidden for betjeningen av systemet er uendelig – uansett hvor du befinner deg kan du fiske frem mobilen og få full kontroll. Har du iPhone? Be Siri ta seg av det praktiske. Dette er det første smarte betjeningssystemet for takvinduer som kan kobles mot Apple HomeKit.

 

Bytt ut bekymringer med glede. Et godt inneklima har mye å si for trivsel. Med VELUX ACTIVE får du en arbeidende hjemmehjelp hele døgnet som sørger for at det ikke trekker eller at luftfuktigheten er optimal. Genialt og enkelt.

 

Dette følger med. Pakken består av inneklimasensor, utgangsbryter og gateway.

 

Les mer om smarthusløsningen til Velux

Smart og sunn med god luftkvalitet

Interessert i nye takvinduer i ett eller flere av rommene hjemme?

Slik får du dagslys i hele huset Byggmakker

Slik får du dagslys i hele huset

19.10.2020

Hus med flate tak får ofte mørke soner midt i huset. Med disse vinduene får du muligheten til godt dagslys uansett hvor du befinner deg.

Nyhet: Velux lanserer trippelt takvindu  Byggmakker

Nyhet: Velux lanserer trippelt takvindu

16.06.2020

Få panoramautsikt, mer dagslys og romfølelse på 1-2-3. Med denne smarte nyheten får du tre takvinduer i samme karm - for prisen av to - og det holder med én installering.

Takvindu: Dette er de største fordelene  Byggmakker

Takvindu: Dette er de største fordelene

23.04.2020

Bedre helse, økt trivsel og verdistigning kan bli resultatet av å slippe inn mer lys i hjemmet – og det er alltid plass til et ekstra vindu på taket. Les videre og bli inspirert.

Slipp dagslyset inn med nye takvinduer Byggmakker

Slipp dagslyset inn med nye takvinduer

23.09.2019

Med takvinduer på kjøkkenet, gangen, soverommet eller i gangen kan du på magisk vis endre hele helhetsinntrykket av rommet.