StartsidenTips og rådInspirasjon

Smarthusløsning for lufting og solskjerming: Ta kontroll over inneklimaet


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Tenk så deilig å alltid ha perfekt temperatur, frisk luft og akkurat passe med sol i hjemmet ditt – helt av seg selv.

Enkel hverdagsmagi. Lekser, matlaging, lek – alt går lettere med et sunt inneklima. Nå kan det hele styres fra en app eller via Siri.

Et nytt inneklimakontrollsystem fra Velux gjør det enkelt å forbedre inneklimaet. Smarte sensorer overvåker kontinuerlig temperaturen, luftfuktigheten og CO2-nivået i hjemmet ditt og sørger for bedre inneklima ved å åpne og lukke automatiske takvinduer, samt styre innvendig og utvendig solskjerming.

Systemet betjenes via en app som kan lastes ned gratis.

Velux_app_inneklimakontroll.jpg

Velux Active app. Kaldt på soverommet og varmt i stua. Eller omvendt. Her har du den fulle og hele kontrollen over inneklimaet i hjemmet ditt.

 

Alltid utluftet

Alt fra lek og lekselesing til hjemmekontor og sofakos blir enklere og bedre med et konstant, sunt inneklima. Tenk så deilig at det alltid er utluftet når du kommer hjem og at alle takvinduene lukkes av seg selv hvis det kommer en regnskur. Dette er bare noen av fordelene med VELUX ACTIVE med NETATMO som gjør det superenkelt å ta kontroll over ditt eget inneklima. Via appen kan du styre VELUX INTEGRA® automatiske takvinduer uansett hvor du befinner deg i verden.

Be Siri lukke vinduene

Den nye inneklimakontrollen installeres enkelt uten hjelp fra fagpersoner. VELUX ACTIVE med NETATMO er den første «plug-and-play» smarthusløsningen for intelligent, sensorbasert betjening av takvinduer og solskjerming. Med dette systemet kan du faktisk glemme å lufte ut. Dersom det blir for varmt eller for kaldt i hjemmet ditt, eller det begynner tett luft eller for høy fuktighetet, vil det nye smarthus-systemet automatisk lufte ut for deg.

Rekkevidden for betjeningen av systemet er uendelig – uansett hvor du befinner deg kan du fiske frem mobilen og få full kontroll. Har du iPhone? Be Siri ta seg av det praktiske. Dette er det første smarte betjeningssystemet for takvinduer som kan kobles mot Apple HomeKit.

 

Velux_inneklima_familie.jpg

Bytt ut bekymringer med glede. Et godt inneklima har mye å si for trivsel. Med VELUX ACTIVE får du en arbeidende hjemmehjelp hele døgnet som sørger for at det ikke trekker eller at luftfuktigheten er optimal. Genialt og enkelt.

 

velux_integra.jpg

Dette følger med. Pakken består av inneklimasensor, utgangsbryter og gateway.

 

Les mer om smarthusløsningen til Velux

Smart og sunn med god luftkvalitet

Slipp dagslyset inn med nye takvinduer Byggmakker

Slipp dagslyset inn med nye takvinduer

23.09.2019

Med takvinduer på kjøkkenet, gangen, soverommet eller i gangen kan du på magisk vis endre hele helhetsinntrykket av rommet.

Solskjerming for takvinduer Byggmakker

Solskjerming for takvinduer

22.05.2019

Sol er deilig, men kan fort gjøre det plagsomt varmt og lyst innendørs. Fleksibel solskjerming lar deg få kontroll over lys og temperatur i hjemmet ditt – også på de mest solrike dagene.

Sunne hjem med smarthusløsning Byggmakker

Sunne hjem med smarthusløsning

13.09.2018

Vi tilbringer de fleste av døgnets timer innendørs. Enten det er lekselesing, se film eller søvn – vår helse og livskvalitet påvirkes i stor grad av hvordan luften vi oppholder oss i er. Det er fort gjort å ikke tenke på hvor mye vi selv påvirker inneklimaet der vi er.

Ikke la taket ditt stoppe deg:  Nyt livet utendørs i din egen stue Byggmakker

Ikke la taket ditt stoppe deg: Nyt livet utendørs i din egen stue

13.08.2018

Mange tenker ikke på taket som et uutnyttet potensiale. Men hjemmets aller øverste del kan bli en helt egen oase i form av en skjermet uteplass der du kan nyte solstråler og frisk luft.