StartsidenTips og rådInspirasjon

Sommerinspirasjon til hagen

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Her er seks ting som kan få deg eller barna dine til å nyte hagelivet enda litt mer i sommer.

Hotell for de ørsmå

Insektene tar seg av mange viktige oppgaver i hagen. Selv om mange av oss skyr småkryp, er det viktig å legge forholdene til rette for de mangebeinte ørsmå. I insektshotellene fra Nordic Garden er det rom for en rekke ulike beboere, som marihøner, fluer, maur, biller, bier, veps og sommerfugler. Setter du ut et insekthotell i hagen bidrar du også til å ta vare på mange insekter som er truet av menneskets inngrep i naturen.

SE VÅRT UTVALG AV VANNINGSPRODUKTER TIL HAGE OG UTEROM

 Heng klærne til tørk med stil

Lei av gamle og stygge tørkestativ som gjør skam på uteplassen? Dette nostalgiske tørkestativet ser like bra ut med og uten klær på, og fås nå ferdig malt med snor hos Byggmakker.

 Sandkasse med sitteplass for de voksne

Flott sandkasse som leveres med hengslede lokk, noe som gjør det enkelt å åpne og lukke. Lokket forvandles også til en praktisk sittebenk. Mål: 120 x 120 cm. Trykkimpregnert.

 Hva med en Audi til poden?

Du trodde kanskje at du hadde den kuleste bilen i nabolaget? Glem det. Nå kan også de minste føle seg som kongen av tunet med sin helt egen Audi Q7.

– Denne kommer barna til å elske! Her kan man kjøre selv, eller en voksen kan styre bilen med fjernkontroll. Bilen leveres med gummihjul og støtdemping. Modellen har også kjørelys og MP3-inngang slik at barna kan høre på sin favorittmusikk, forteller Hans Martin Hansen hos Arnøy Engros.

 Flytt kjøkkenet ut i sommer

Om sommeren er det ekstra hyggelig å dyrke egne urter og grønnsaker utendørs. I disse praktiske kassene kan du dyrke alt fra krydderurter til friske grønnsaker og pynt til sommerbordet.

 Spray bort mauren

Med mindre mauren holder seg i insektshotellet, kan den fort bli en plage å ha i huset eller på terrassen. Bruk maursprayen for å holde de unna. Innendørs bør du spraye rundt oppvaskbenker, på toaletter og i store skap på kjøkkenet, samt rundt gulvlister, ytterdører og terskler. Utendørs bør du spraye nær huset for å hindre maurene i å komme inn. Spray spesielt vegger med klatrevekster, og alltid 60 cm opp langs veggen.

Hagetrender 2020: Slik lager du et helårs uterom  Byggmakker

Hagetrender 2020: Slik lager du et helårs uterom

28.02.2020

Det er spesielt ett viktig element du bør vurdere dersom du drømmer om en funksjonell og vedlikeholdsfri uteplass.

Juletre: Velger du kunstig eller naturlig? Byggmakker

Juletre: Velger du kunstig eller naturlig?

20.12.2019

Er du på jakt etter juletre i siste liten? Her er tre gode grunner til å velge et grønt, glitrende tre i plast.

Fra utlandet til uteområdet Byggmakker

Fra utlandet til uteområdet

15.08.2019

Mange reiser til utlandet om sommeren. Derfor er det grunn til å bygge et uteområde som også egner seg for den norske sensommeren.

Sommeridyll i egen hage - med panoramautsikt Byggmakker

Sommeridyll i egen hage - med panoramautsikt

18.06.2019

Anneks Grimstad gir deg skygge for solen, ly for regnet og god utsikt. Kanskje du til og med kan gjøre om annekset til et koselig krypinn for sommergjestene dine?