StartsidenTips og rådInspirasjon

Stilrent eller klassisk baderom?

Mulighetene er mange med møbelseriene Sun og Eden fra Hafa.

I mer enn 50 år har Hafa laget baderomsmøbler av høy kvalitet, med nordisk design og smart funksjonalitet. Designer Therese Samuelsson har satt sitt preg på to av produsentens mest populære møbelserier, kalt Sun og Eden. Disse seriene byr på spennende valgmuligheter som lar deg skape din egen stil, enten du foretrekker et stilrent- eller klassisk uttrykk på badet ditt.

Smalere variant av nordisk favoritt

En nyhet i sortimentet er at den allerede populære møbelserien Hafa Sun har blitt utvidet: Nå finnes nemlig baderomsmøblene i et grundere mål, og som dermed passer på smalere baderom. Hafa Sun er kjent for sitt elegante og moderne design med myke detaljer og tydelig trestruktur som gir badet et unikt nordisk uttrykk.

Underskap og servantskap leveres i enten hvit eller svart eikestruktur, i tillegg til fargen Hvit matt. Servantskapet kommer i tre forskjellige bredder (600/900/1200 mm.), hvor de to korteste variantene nå leveres i dybder på under 400 millimeter. Det samme gjelder underskapene.

En romslig, nedsenket porselensservant inngår, og med 1200 millimeters bredde kan du velge dobbel servant hvis du foretrekker det. Speilene og speilskapene i Hafa Sun-serien har en frostet underkant og avrundende hjørner, samt innfelt LED-belysning som avgir et behagelig varmhvitt lys.

Foruten sitt lekre og stilrene utseende, er Hafa Sun også en svært funksjonell møbelserie. De romslige skuffene i servant- eller underskap gir deg plenty med oppbevaringsplass. Skuffene i servantskapet kan også dras helt ut, slik at det er enkelt å komme til. Skuffene er i tillegg myktstengende og har integrerte håndtak.

– Hafa Sun er en serie med et stilrent formspråk med forseggjorte, myke formelementer. Det avrundete integrerte håndtaket går igjen i både skap og skuffer. De runde formene forsterker den myke følelsen av treverk i svart og hvit eikestruktur. Slett, matt hvit gir en lett og luftig følelse, forklarer designeren Samuelsson.

 

 

Klassisk og personelig

Den andre møbelserien som Samuelsson har designet heter Hafa Eden. Denne serien er beregnet på deg som foretrekker en mer klassisk og personlig stil. I tillegg får du enda flere valgmuligheter når det gjelder blant annet servanttype og håndtak.

– Min tanke var å skape fine materialmøter, moderne detaljer og klassiske linjer med inspirasjon fra både fortid og nåtid. Du velger den kombinasjonen som passer din personlighet, dine forutsetninger og krav til funksjon. Hafa Eden gir deg den muligheten, sier Samuelsson.

Med Hafa Eden har du muligheten til å gjøre flere personlige valg. For eksempel kan du velge en frittstående servant på benkeplate i stedet for en nedsenket servant. Bredden på benkeplatene til frittstående servant er på 600-, 900-, og 1200 millimeter, og leveres i oljet massiv eik eller mørkegrå laminat med steindekor. Servantskapene og underskapene – som fint kan kombineres med hverandre – er på 300-, 600-, eller 900 millimeter. Med andre ord kan du mikse og trikse deg frem til den bredden som passer best på badet ditt. En annen personlig detalj ved Hafa Eden-serien er at du kan velge mellom ulike håndtak: Skålhåndtak, knotter eller lærhåndtak i svart eller brunt.

Videre kan du velge mellom et stilig speil- eller speilskap, begge med med innfelt LED over- og underlys, eller et rundt speil med hvitlakkert ramme. Til det runde speilet vil det for øvrig passe godt med den lille LED-lampen som hører til samme serie. I likhet med Sun-serien har også Eden-serien mykstengende skuffer med fullutdrag. Trenger du ekstra oppbevaringsplass, kan du dessuten komplettere badet med flotte veggskap eller høyskap. Sistnevnte har en dybde på 400 millimeter, så her er det god plass til badehåndklær.

 

Hafa Sun og Hafa Eden finner du hos din nærmeste Byggmakker

 

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Dette er baderomstrendene i 2021 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2021

01.02.2021

Mørke fliser, geometriske former og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de eksklusive stilene uten å bruke en formue.

Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.

Skal du pusse opp et lite bad? Byggmakker

Skal du pusse opp et lite bad?

31.10.2019

Få maksimalt ut av minimal plass! Med smarte løsninger får du plass til både badekar, helfigurspeil og spadusj.