StartsidenTips og rådInspirasjon

Stor suksess med rustikke panelbord

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Med de nye panelbordene fra Huntonit har du det perfekte utgangspunktet for å skape den uformelle og nordiske stilen på hytta. Huntonit har egenskaper som takler store variasjoner i både temperatur og fukt bedre enn de fleste andre typer interiørpanel.

Selvfølgelig er panelbordene akkurat like velegnet i rom hjemme hvor du ønsker den ettertraktede rustikke stilen med innslag av natur. Den nye kolleksjonen fra Huntonit inneholder både lyse og lette dekorer, og mer mørke og lune. Nå når det går mot vår vil mange foretrekke de lyse og lette dekorene som gir en følelse av vår og sommer.

– Vi nordmenn har et eget forhold til hytteliv, noe som gjenspeiles i interessen for produkter som egner seg til hytter – både med tanke på bruksområder og design. Med enkle grep kan du skape din egen koselige hyttestil med de nye panelbordene, forteller Torunn Mangseth, markedsføringssjef i Byggma.

Bloggfavoritt

Annette Nordstrøm er interiørblogger med bloggen www.annettenordstrom.com. Hun er også stylist, fotograf, designer og skribent. Anette har en stor forkjærlighet for de nye panelbordene og mener de egner seg svært godt for hytter.

— Tendensen viser at vi ønsker å innrede våre hytter med naturnære elementer. De nye panelbordene fra Huntonit er utformet for å gjenskape et naturekte utrykk. Her skapes en lun stemning med et trendriktig og rustikt utrykk, kommenterer Nordstrøm.

Go white. Panelbordet Rustikk Færder er enda hvitere. Her kan du skape spennende kontrastere med litt mørkere innredning. 

Klikkes enkelt sammen

Panelbordene er superenkle å sette opp, de klikkes bare enkelt sammen i hverandre. Nordstrøm ser mange fordeler ved å bruke panelbord fra Huntonit.

— Det går mye raskere å få de nye panelbordene opp på veggen enn for eksempel panel av heltre. I tillegg er det et mye rimeligere alternativ. Siden platene er ferdigbehandlet trenger man ikke bekymre seg for beis- eller malingsresultat. Velger du panelbord fra Huntonit vet du akkurat hvordan resultatet blir, sier Nordstrøm.

Interiørtips

Med sin sommerlige utførelse er Huntonit panelbord Lindesnes et godt alternativ til veggene på hytta. Nordstrøm her også flere andre tips til hvordan du kan skape en rustikk stil.

— Vi velger ofte å innrede hytta med interiør og tekstiler i en rustikk stil fordi det skaper en lun og trivelig atmosfære. Ikke vær redd for å mikse ulike mønstre og teksturer. I kombinasjon med metall, naturelementer og skinnmøbler blir rommet perfekt for avslappende hyggestunder, sier Nordstrøm og legger til:

Ikke glem å innrede hytta etter hva den i hovedsak skal brukes til, nemlig et sted der du kan slappe av og samle krefter. Derfor er det viktig å skape lune hjørner, gjerne med en stor sofa med myke puter og deilige pledd som du bare ønsker å krølle deg opp i for å lese en god bok eller ta deg en middagslur.

 Les mer om de nye panelbordene på huntonit.no eller bestill panelbord hos din Byggmakkerforhandler på nett

Relax. Ingenting slår å slenge seg ned på sofaen etter en deilig dag med frisk luft ved sjøen eller i fjellheimen. Da er det ekstra hyggelig å omgi seg med interiør som gir en deilig og avslappet stemning.

Sommerfølelsen. Panelbordet Lindesnes gir den perfekte sommerhusfølelsen. Match med brunt, blått og kritthvitt og du kan nesten lukte saltvannssprøyten.

Veggplater - et helt nytt rom på 1-2-3 Byggmakker

Veggplater - et helt nytt rom på 1-2-3

28.01.2021

Drømmer du om slette listefrie vegger? Disse geniale løsningene trenger verken sparkling eller pussing og er enkle å montere.

Dette er den raskeste veien til slette vegger  Byggmakker

Dette er den raskeste veien til slette vegger

27.05.2020

Skal du montere vegger? Denne smarte nyheten fra Huntonit er en slett, grunningsmalt klikkvegg som gir deg perfekt resultat på rekordtid.

Nytt år, nye farger Byggmakker

Nytt år, nye farger

20.12.2018

Gå inn i det nye året med farge på veggene. Med ferdig malte veggpanelplater er jobben gjort på en 1-2-3. Hva venter du på?

Slik skaper du sommerstemning inne Byggmakker

Slik skaper du sommerstemning inne

07.05.2018

Sol ute, sol inne – sol i hjertet, sol i sinnet. Gi hjemmet ditt den gode sommerfølelsen med lyse, rustikke vegger.