StartsidenTips og rådInspirasjon

Sunne hjem med smarthusløsning

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Vi tilbringer de fleste av døgnets timer innendørs. Enten det er lekselesing, se film eller søvn – vår helse og livskvalitet påvirkes i stor grad av hvordan luften vi oppholder oss i er. Det er fort gjort å ikke tenke på hvor mye vi selv påvirker inneklimaet der vi er.

Hjemmene våre er arena for store og små̊ gjøremål som også påvirker inneklimaet. Dusjing, matlaging og klesvask bidrar til høyere luftfuktighet. Legger vi til en stekende sol utenfor sier det seg selv at det kan bli svært utrivelig å oppholde seg inne dersom det ikke ventileres nok gjennom lufteluker og vinduer. Hadde det ikke vært supert med smarte vinduer som regulerer inneklimaet helt på egenhånd? Det har selvfølgelig vinduseksperten Velux tenkt på. Les mer om geniale VELUX ACTIVE® nedenfor.

Kompatibel med Apple HomeKit

«VELUX ACTIVE with NETATMO» er den første «plug-and-play» smarthus-løsningen for intelligent, sensorbasert betjening av takvinduer og solskjerming. Med dette systemet slipper du å tenke på lufting selv. Uansett hvor du befinner deg kan du fiske frem mobilen og få full kontroll og oversikt gjennom VELUX ACTIVE-appen. Har du iPhone? Be Siri ta seg av det praktiske. Dette er det første smarte betjeningssystemet for takvinduer som kan kobles mot Apple HomeKit.

Hei, Siri. Appen kan kobles mot Apple HomeKit. Styr inneklima fra mobilen når du er hjemme eller ute på farten.

 

Slik fungerer VELUX ACTIVE® inneklimakontroll

Pakken består av inneklimasensor, utgangsbryter og gateway. VELUX ACTIVE inneklimakontroll betjenes via en app som kan lastes ned gratis. Smarte sensorer overvåker kontinuerlig temperaturen, luftfuktigheten og CO2-nivået – og sørger for at takvinduene åpnes og lukkes i tråd med målingene. Dersom det blir for varmt eller for kaldt i hjemmet ditt, eller det begynner å lukte eller bli fuktig, vil det nye smarthus-systemet automatisk lufte ut for deg.

Via VELUX ACTIVE-appen kan du styre VELUX INTEGRA® automatiske takvinduer uansett hvor du befinner deg i verden. VELUX ACTIVE inneklimakontroll installeres enkelt uten hjelp fra fagpersoner.

Brukervennlig app. Et sunt inneklima har aldri vært lettere tilgjengelig. Alt fra lek og lekselesing til hjemmekontor og sofakos blir enklere og bedre med et konstant, sunt inneklima.

Har du eldre takvinduer fra Velux?

Manuelle midthengslede VELUX takvinduer, kan enkelt oppgraderes til VELUX INTEGRA solcellevinduer ved hjelp av et oppgraderingssett bestående av vindusåpner, motor og veggbryter. Vinduene er da klare for VELUX ACTIVE inneklimakontroll. VELUX ACTIVE kan benyttes sammen med alle VELUX INTEGRA® takvinduer, vinduer for flate tak og solskjerming produsert etter 2006.

 

Interessert i nye takvinduer i ett eller flere av rommene hjemme?

Slik får du dagslys i hele huset Byggmakker

Slik får du dagslys i hele huset

19.10.2020

Hus med flate tak får ofte mørke soner midt i huset. Med disse vinduene får du muligheten til godt dagslys uansett hvor du befinner deg.

Nyhet: Velux lanserer trippelt takvindu  Byggmakker

Nyhet: Velux lanserer trippelt takvindu

16.06.2020

Få panoramautsikt, mer dagslys og romfølelse på 1-2-3. Med denne smarte nyheten får du tre takvinduer i samme karm - for prisen av to - og det holder med én installering.

Takvindu: Dette er de største fordelene  Byggmakker

Takvindu: Dette er de største fordelene

23.04.2020

Bedre helse, økt trivsel og verdistigning kan bli resultatet av å slippe inn mer lys i hjemmet – og det er alltid plass til et ekstra vindu på taket. Les videre og bli inspirert.

Slipp dagslyset inn med nye takvinduer Byggmakker

Slipp dagslyset inn med nye takvinduer

23.09.2019

Med takvinduer på kjøkkenet, gangen, soverommet eller i gangen kan du på magisk vis endre hele helhetsinntrykket av rommet.