StartsidenTips og rådInspirasjon

Tapet som begeistrer


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Vi går mot vår og lysere tider og ser optimisme og glede i årets tapetrender.

Forførende mønstre, varme toner og behagelige farger preger den splitter nye fibertapetkolleksjonen Every Day fra Borås Tapeter.

–Kolleksjonen er tidløs og dekorativ med nostalgiske mønstre som føles retro, men som ikke er det, forteller Nina Pettersen, daglig leder i Borge.

Den nye fibertapekolleksjonen er delikat og dekorativ og passer like godt i soverommet som i stuen. Utsmykkede vegger i ulike former er en av de sikre trendene for 2013 i følge amerikanske Elle Interiør, sammen med fargen grønn, blonder, messing og nyanser av beige.

–Med en visuell tapet som appellerer til sansene kan du skape tidsriktig atmosfære i hjemmet. Du velger selv om det passer best på kun én vegg eller flere, dette avhenger litt av størrelsen på rommet og personlig smak, sier Pettersen.

Tapet er en enkel og effektfull måte å endre atmosfæren og romuttrykket på. Derfor lønner det seg å investere tid og ressurser i utvelgelsen.

–Husk å ta hensyn til romstørrelse, lystilgang, takhøyde og ikke minst hvilke farger og mønstre som passer til resten av interiøret, påpeker Pettersen.

På nettsidene til Borge kan du enkelt prøvetapetsere Borås tapeter i ulike rom!

Fra barnerom til ungdomsrom med tapet Byggmakker

Fra barnerom til ungdomsrom med tapet

19.03.2020

Har du en tenåring som ønsker seg nytt rom i hus? Med tapet kan du totalforandre barnerommet på rekordtid.

Vårens tapettrender: Bruk personligheten din som inspirasjon   Byggmakker

Vårens tapettrender: Bruk personligheten din som inspirasjon

27.01.2020

Med tapet kan du forandre hjemmet på rekordtid – og i 2020 er det du som bestemmer trendene.

Høstens tapettrender – skjem bort veggene med Van Gogh  Byggmakker

Høstens tapettrender – skjem bort veggene med Van Gogh

03.10.2019

Den nye tapettrenden er preget av alt fra det enkle skandinaviske uttrykket til det mer eksotiske, elegante og kunstneriske. Fellesnevneren er økt fargebruk og komplekse fargekombinasjoner.

Høstens tapettrender: Slipp naturen inn! Byggmakker

Høstens tapettrender: Slipp naturen inn!

26.08.2019

Med tapet kan du raskt og enkelt forvandle et rom og gi det en ekstra touch, i stil med resten av interiøret. Fellesnevneren for høsten 2019 er økt fargebruk og mer komplekse fargekombinasjoner – nå er nemlig fargene på vei inn for fullt.