StartsidenTips og rådInspirasjon

Tapet til alle formål

I dag finnes det en rekke spennende tapeter som dekker ulike behov. Det kan være mye å velge i, så sjekk ut disse favorittkolleksjonene Kharat og Pure Impuls samt tapetene Magnettapet og Recover.

Recover

En tykk tapet som går under kallenavnet «sparkel på rull». Når du er ferdig tapetsert med denne, har du en slett flate som er ferdig grunnet, og du kan tapetsere med din favoritt tapet!

Magnettapet

Denne kan du enten male over eller tapetsere over for en helt personlig oppslagstavle! Passer perfekt på kjøkken, barnerom, gang, kantine, kopirom, design- og arkitektkontor osv.

Kharat

En elegant og eksklusiv kolleksjon fra Khrôma. Tapetene fra Khrôma har et særdeles godt rykte på grunn av spesiell overflate. Khrôma er tapet du bare må ta på enten du vil eller ikke. Det er ikke uten grunn at disse raskt har blitt favoritten til de ansatte i interiøravdelingene hos Byggmakker.

Pure impulse

I denne kolleksjonen finner du en rekke klassiske ornamenter sammen med nyere, geometriske design. Kolleksjonen er full av nøytrale fargetoner, men er også ispedd nye trendfarger som gult og brent-oransje. Noe for enhver smak!

Ta en tur til din Byggmakker for nye trendy tapeter fra Borge.

Fra barnerom til ungdomsrom med tapet Byggmakker

Fra barnerom til ungdomsrom med tapet

19.03.2020

Har du en tenåring som ønsker seg nytt rom i hus? Med tapet kan du totalforandre barnerommet på rekordtid.

Vårens tapettrender: Bruk personligheten din som inspirasjon   Byggmakker

Vårens tapettrender: Bruk personligheten din som inspirasjon

27.01.2020

Med tapet kan du forandre hjemmet på rekordtid – og i 2020 er det du som bestemmer trendene.

Høstens tapettrender – skjem bort veggene med Van Gogh  Byggmakker

Høstens tapettrender – skjem bort veggene med Van Gogh

03.10.2019

Den nye tapettrenden er preget av alt fra det enkle skandinaviske uttrykket til det mer eksotiske, elegante og kunstneriske. Fellesnevneren er økt fargebruk og komplekse fargekombinasjoner.

Høstens tapettrender: Slipp naturen inn! Byggmakker

Høstens tapettrender: Slipp naturen inn!

26.08.2019

Med tapet kan du raskt og enkelt forvandle et rom og gi det en ekstra touch, i stil med resten av interiøret. Fellesnevneren for høsten 2019 er økt fargebruk og mer komplekse fargekombinasjoner – nå er nemlig fargene på vei inn for fullt.