StartsidenTips og rådInspirasjon

Tapetser som en proff

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Vegrer du deg for å slåss med lim og luftbobler? Her er tre ferdigtapetserte veggplater som fungerer i alle rom.

Det blir ikke stort enklere enn dette. Konseptet Walls4You fra Forestia er sponplater for vegg ikledd fibertapet i ulike farger, mønster og design. Du slipper å sparkle og grunne veggen, og resultatet blir proft, uansett hvor mange tommeltotter du har.

SE VÅRE VEGGPLATER HER


VI HAR PLUKKET UT TRE AV VÅRE FAVORITTER FRA DEN POPULÆRE KOLLEKSJONEN:


14240 Driftwood er en stilig tapet med naturlig skandinavisk uttrykk og lyse ton i ton-farger. Moderne, men samtidig tidløs og enkel å kombinere.

14217 Narrow Stripes Offwhite/Blue er en staselig kvalitetstapet med lekkert skimmer som tilfører det lille ekstra. De horisontale stripene passer like godt i stuen og soverommet som på kjøkkenet.

14214 Plain Offwhite er et tapet som egner seg godt alene, men som også matcher andre farger og mønster. Perfekt for deg som liker det rent og klassisk.

ENKEL MONTERING
Veggplatene kommer med en unik låseprofil som skjuler skjøtene for et ekstra pent resultat. I tillegg har platene smarte hjørneløsninger, skjult innfeste og kombilister som kan tapes i innvendig og utvendig hjørne.

SE FILM: HVORDAN MONTERE WALLS4YOU

 

Tips: Nå får du også kombilisten med dekor. Listene leveres med ni ulike mønster, blant annet 14240 Driftwood, 10432 Winebox og 14214 Plain offwhite. Hvorfor ikke kombinere en klassisk tapet med en sprek list, eller omvendt?

De ferdigtapetserte veggplatene leveres i format 12x620x2390 mm.

Veggplater - et helt nytt rom på 1-2-3 Byggmakker

Veggplater - et helt nytt rom på 1-2-3

28.01.2021

Drømmer du om slette listefrie vegger? Disse geniale løsningene trenger verken sparkling eller pussing og er enkle å montere.

Bytt stil på kjøkkenet med ny benkeplate  Byggmakker

Bytt stil på kjøkkenet med ny benkeplate

15.10.2020

Kjøkkenet er et av de dyreste rommene å pusse opp, men med enkle grep kan du endre stilen totalt på budsjett.

Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.

Nå skal treverket synes Byggmakker

Nå skal treverket synes

24.10.2018

Nå er det trendy med kryssfiner! Kryssfiner er et materiale med mange gode egenskaper, det er enkelt å jobbe med og det er blitt et populært interiørelement. Litt lenger ned finner du DIY-tips til hvordan du kan leke deg med kryssfiner.