StartsidenTips og rådInspirasjon

Tapetser som en proff

Vegrer du deg for å slåss med lim og luftbobler? Her er tre ferdigtapetserte veggplater som fungerer i alle rom.

Det blir ikke stort enklere enn dette. Konseptet Walls4You fra Forestia er sponplater for vegg ikledd fibertapet i ulike farger, mønster og design. Du slipper å sparkle og grunne veggen, og resultatet blir proft, uansett hvor mange tommeltotter du har.

SE VÅRE VEGGPLATER HER


VI HAR PLUKKET UT TRE AV VÅRE FAVORITTER FRA DEN POPULÆRE KOLLEKSJONEN:


14240 Driftwood er en stilig tapet med naturlig skandinavisk uttrykk og lyse ton i ton-farger. Moderne, men samtidig tidløs og enkel å kombinere.

14217 Narrow Stripes Offwhite/Blue er en staselig kvalitetstapet med lekkert skimmer som tilfører det lille ekstra. De horisontale stripene passer like godt i stuen og soverommet som på kjøkkenet.

14214 Plain Offwhite er et tapet som egner seg godt alene, men som også matcher andre farger og mønster. Perfekt for deg som liker det rent og klassisk.

ENKEL MONTERING
Veggplatene kommer med en unik låseprofil som skjuler skjøtene for et ekstra pent resultat. I tillegg har platene smarte hjørneløsninger, skjult innfeste og kombilister som kan tapes i innvendig og utvendig hjørne.

SE FILM: HVORDAN MONTERE WALLS4YOU

 

Tips: Nå får du også kombilisten med dekor. Listene leveres med ni ulike mønster, blant annet 14240 Driftwood, 10432 Winebox og 14214 Plain offwhite. Hvorfor ikke kombinere en klassisk tapet med en sprek list, eller omvendt?

De ferdigtapetserte veggplatene leveres i format 12x620x2390 mm.

Høstens tapettrender – skjem bort veggene med Van Gogh  Byggmakker

Høstens tapettrender – skjem bort veggene med Van Gogh

03.10.2019

Den nye tapettrenden er preget av alt fra det enkle skandinaviske uttrykket til det mer eksotiske, elegante og kunstneriske. Fellesnevneren er økt fargebruk og komplekse fargekombinasjoner.

Høstens tapettrender: Slipp naturen inn! Byggmakker

Høstens tapettrender: Slipp naturen inn!

26.08.2019

Med tapet kan du raskt og enkelt forvandle et rom og gi det en ekstra touch, i stil med resten av interiøret. Fellesnevneren for høsten 2019 er økt fargebruk og mer komplekse fargekombinasjoner – nå er nemlig fargene på vei inn for fullt.

Nå skal treverket synes Byggmakker

Nå skal treverket synes

24.10.2018

Nå er det trendy med kryssfiner! Kryssfiner er et materiale med mange gode egenskaper, det er enkelt å jobbe med og det er blitt et populært interiørelement. Litt lenger ned finner du DIY-tips til hvordan du kan leke deg med kryssfiner.

Slik skaper du sommerstemning inne Byggmakker

Slik skaper du sommerstemning inne

07.05.2018

Sol ute, sol inne – sol i hjertet, sol i sinnet. Gi hjemmet ditt den gode sommerfølelsen med lyse, rustikke vegger.