StartsidenTips og rådInspirasjon

Tar gjør-det-selv-markedet med storm

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Gode verktøy er nøkkelen til suksess for både amatører og profesjonelle. Med One+-systemet fra Ryobi har du ett superbatteri til hele 70 forskjellige verktøy og hagemaskiner. Nå har du ingen unnskyldning for å ikke å bli en handyman!

De beste gjør-det-selv-verktøyene har blitt bedre. Ryobi har alltid hatt som mål å produsere markedets beste og mest innovative verktøy. Siste skudd på stammen er verktøy med ny børsteløs motor. Det høres kanskje gresk ut, men den nye teknologien øker driftstiden, kraften og holdbarheten på verktøyene. Gode nyheter for deg som forbruker, altså.

En børsteløs motor har ingen kullbørster og derfor ingen friksjon som forårsaker energitap. Børsteløse motorer er og flinkere til å kvitte seg med varme. Dette er også intelligent teknologi som fungerer ved å styre motoren elektronisk fremfor mekanisk, forklarer Stine Meidell, markedskoordinator i Ryobi Norge.

ONE+-systemet er basert på et oppladbart litiumbatteri som kobles på det verktøyet du skal bruke og som er kompatibelt med alle One+ verktøyene. Ingen ledninger og du slipper å betale for nytt batteri hver gang du kjøper et nytt verktøy. Litiumbatteriene har større kapasitet og en praktisk fire-trinns ladeindikator som viser gjenværende energi slik at du vet når det er på tide å lade opp.

Under finner du noen av våre Ryobi-favoritter, sjekk gjerne hele utvalget her.

Dekkskifte. Med en god muttertrekker som ONE+ R181W3 har du dreiemoment på opp til 360 Nm og ingen unnskyldning for å ikke skifte dekkene selv. Med tre hastighetskontroller, 3 hastigheter og LED-lys går jobben lett som en plett.

Handyman. Med et genialt multiverktøy fra Ryobi (ONE+ R18MT-0) kan du bli husets helt. Med justerbart hode i fire posisjoner kommer du også til på steder med begrenset plass.

Bore bore. Med en kraftig boremaskin med dreiemoment på 50 Nm og opptil 1800 omdreininger i minuttet kan du bore opptil 38 mm i tre og 13 mm i metall. ONE+ R18DD3-220S er også forbedret ergonomisk med et nytt profilert grep.

Ryobi - Elektroverktøy av høy kvalitet

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.

Julegavetips til en handyman Byggmakker

Julegavetips til en handyman

11.12.2018

Uansett om din samboer er handy eller ikke, så hjelper det med riktig verktøy. Nedenfor finner du to bestselgere fra Ryobi som alle kan kobles på det samme batteriet. Ikke dumt å være smart.

Ryobi TTI Byggmakker

Ryobi TTI

12.09.2018

Ryobi ® er en merkevare av den internasjonale gruppen Techtronic Industries (TTI), en global produsent av batteridrevne, elektriske og bensindrevne verktøy. Komplett merkevareserie som passer både profesjonelle og forbrukere. Ryobi tar nøye hensyn til gjeldende miljøkrav i utformingen av sine produkter og deltar aktivt i miljøvern, i samsvar med europeiske sikkerhetsstandarder, som anses for å være blant de strengeste.