StartsidenTips og rådInspirasjon

Tar gjør-det-selv-markedet med storm

Gode verktøy er nøkkelen til suksess for både amatører og profesjonelle. Med One+-systemet fra Ryobi har du ett superbatteri til hele 70 forskjellige verktøy og hagemaskiner. Nå har du ingen unnskyldning for å ikke å bli en handyman!

De beste gjør-det-selv-verktøyene har blitt bedre. Ryobi har alltid hatt som mål å produsere markedets beste og mest innovative verktøy. Siste skudd på stammen er verktøy med ny børsteløs motor. Det høres kanskje gresk ut, men den nye teknologien øker driftstiden, kraften og holdbarheten på verktøyene. Gode nyheter for deg som forbruker, altså.

– En børsteløs motor har ingen kullbørster og derfor ingen friksjon som forårsaker energitap. Børsteløse motorer er og flinkere til å kvitte seg med varme. Dette er også intelligent teknologi som fungerer ved å styre motoren elektronisk fremfor mekanisk, forklarer Stine Meidell, markedskoordinator i Ryobi Norge.

ONE+-systemet er basert på et oppladbart litiumbatteri som kobles på det verktøyet du skal bruke og som er kompatibelt med alle One+ verktøyene. Ingen ledninger og du slipper å betale for nytt batteri hver gang du kjøper et nytt verktøy. Litiumbatteriene har større kapasitet og en praktisk fire-trinns ladeindikator som viser gjenværende energi slik at du vet når det er på tide å lade opp.

Under finner du noen av våre Ryobi-favoritter, sjekk gjerne hele utvalget her.

Dekkskifte. Med en god muttertrekker som ONE+ R181W3 har du dreiemoment på opp til 360 Nm og ingen unnskyldning for å ikke skifte dekkene selv. Med tre hastighetskontroller, 3 hastigheter og LED-lys går jobben lett som en plett.

Handyman. Med et genialt multiverktøy fra Ryobi (ONE+ R18MT-0) kan du bli husets helt. Med justerbart hode i fire posisjoner kommer du også til på steder med begrenset plass.

Bore bore. Med en kraftig boremaskin med dreiemoment på 50 Nm og opptil 1800 omdreininger i minuttet kan du bore opptil 38 mm i tre og 13 mm i metall. ONE+ R18DD3-220S er også forbedret ergonomisk med et nytt profilert grep.

Ryobi - Elektroverktøy av høy kvalitet

Slik forbereder du hagen på vinter  Byggmakker

Slik forbereder du hagen på vinter

24.09.2020

Ingen vet hvordan vinteren blir, men hagen din bør være forberedt på alt. Vi har sjekket ut de nye, batteridrevne hagemaskinene til Ryobi.

Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.