StartsidenTips og rådInspirasjon

Terrassetakene som forlenger sommeren

Lys er livsviktig for både mennesker og planter. Men det er ikke alltid det nordiske været tillater at vi kan sitte utendørs selv på sommeren. Et soltak gir en behagelig lysgjennomgang og skaper et hyggelig innemiljø, samtidig som taket skal smelte sammen med bygningens design og arkitektur.

SKJERMET FRA BÅDE SOL OG REGN: SunGlaze terrassetak fra Plastmo kan sikre en god sommer.

Det finnes utallige løsninger som sørger for at du får et terrasseoverbygg som passer for deg og ditt hjem. Soltakene fra Plastmo tilbyr nøyaktig dette. Du kan velge mellom klare, opale og sotede plater, som alle har forskjellige egenskaper. Ønsker du et frodig drivhus, er et glassklart tak best til planter. De sotede og opale takene gir et mer behagelig lys, som gjør uteplassen mer velegnet for bruk på solfylte dager.

Slipp lyset inn på riktig måte

Med terrassetak fra Plastmo kan du forlenge sesongen vesentlig, samtidig som du får et koselig miljø hjemme. Taket skal tåle all slags vær; regn, snø, sol og frost. Om du har behov for et isolerende tak til for eksempel en utestue, er termotak den riktige løsningen. Med et termotak holder du på varmen og minimerer dannelsen av kondens. Skal du derimot lage et takoverbygg over carporten eller terrassen, er terrassetak velegnet. Terrassetaket er utformet med et enkelt lag, men kvaliteten er slitesterk og tåler nordisk klima.

LUN SOMMERSTEMING: Plastmo-taket TwinLite kan for eksempel legges over terrasse eller pergola.

Høy isoleringsevne

Med TwinLite termotak får du et isolerende tak som er spesielt velegnet for utestuer og vinterhager i Norge. Den spesielle krysstrukturen i platene gir taket ekstra styrke og du får en elegant og lys konstruksjon som enkelt kan tilpasses husets arkitektur og design.

Fordeler med TwinLite:

 • Høy kvalitet
 • UV filter på begge sider
 • Høy slagstyrke
 • Høy værbestandighet
 • 10 års garanti

 

Finn ditt drømmetak i dag:


Skandinavisk design og kvalitet

Med SunGlaze får du en lekker arkitektonisk takløsning, som leveres med et elegant og sterkt skjøtesystem i aluminium. Takplatene er produsert i polykarbonat og profilene i aluminium, som gjør taket svært vedlikeholdsvennlig, og brukes til overbygg der det ikke er krav til isolering. SunGlaze utetak er selvsagt UV-beskyttet.

Fordeler med SunGlaze:

 • Flott glassklar eller sotet plate, ligner herdet glass
 • Vanntett skjøting uten silikon
 • Stor styrke for snø- og vindbelastninger
 • Solid takplate med høy bruddstyrke
 • Enkel og rask montering
 • Skjulte skruer
 • Minimalt med vedlikehold

 

Enkel og rask montering:

 

Har du lyst på nytt tak på terrassen, men trenger hjelp til monteringsjobben?

Kontakt oss gjennom Fiks Ferdig

Det naturlige valget: Betong eller tegl på ditt nye tak? Byggmakker

Det naturlige valget: Betong eller tegl på ditt nye tak?

30.08.2019

Betongtakstein og tegltakstein har stort sett samme vekt/m2 og kan legges på takvinkler ned til 14 grader. Når du skal velge hva som passer best på ditt tak bør du ta hensyn til klima, topografi, hustype, nabolag og selvfølgelig din personlige smak.

Med torvtak går hytta i ett med naturen Byggmakker

Med torvtak går hytta i ett med naturen

05.08.2019

Rundt 90 prosent av alle nye hytter anlegges med torvtak.

Lanserer nytt moderne takdesign Byggmakker

Lanserer nytt moderne takdesign

02.05.2019

Powertekk Plano fra Isola er en helt nyutviklet plate med mønsterbeskyttet design som gir et moderne og stilsikkert utseende. Kraftig ståltykkelse med høy stabilitet og styrke, forenkler og effektiviserer monteringsarbeidet.

Fiks Ferdig Tak Byggmakker

Fiks Ferdig Tak

07.12.2018