StartsidenTips og rådInspirasjon

Tidløst nordisk baderomsdesign

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

 

Den stilrene baderomsserien Hafa Sun er kjent for sine myke detaljer og vakre flater i både lyse og mørke toner. I den nye kolleksjonen finner vi nye farger, romslige skuffer og enda flere kombinasjonsmuligheter.

Nå har den elegante Hafa kolleksjonen Hafa Sun blitt utvidet med ytterligere detaljer og praktiske løsninger. Den nye kolleksjonen byr blant annet på dekor i bambus og skuffer med myke underlag.

Finn din favoritt. Med de nye fargevariantene fra Hafa kommer det nye muligheter til å skape ditt eget personlige baderom.


Tenker du på å pusse opp badet? Les våre tips til å pusse opp badet

Nye farger og nye mål

De tidligere Hafa Sun skuffene har nå blitt enda romsligere for å sikre godt med oppbevaring for hele familien. Nye breddemål gjør at skapene passer like godt til små og smale som til store og romslige baderom.

Fargepaletten til Hafa Sun er også utviklet til å inneholde nye lekre farger, fra det klassiske utvalget med svart og hvit eikestruktur til Antracittgrå, grå matt, hvit matt og askemønster.


LES OGSÅ: Årets gulvtrend på baderommet - vinyl


Bambus og myke skuffer

Hafa sitt baderomsmøblement kjennetegnes av høy kvalitet og tidløs formsans, som gir store muligheter til å skape personlige baderom. Skuffe-innredningen er av bambus og er utstyrt med en uttakbar matte for et mykt underlag. Alle skuffene til Hafa Sun har en moderne form som gir god plass og gjør innholdet lett tilgjengelig for hele familien.

Med romslige skuffer, tidløst design og elegante farger sørger Hafa Sun for å skape et innbydende baderom. Her vist i fargen antracittgrå.

Enkel og rask installering

For enkel installasjon og justering kommer Hafa-møblementet ferdig montert, og henges enkelt opp på skinne på veggen. Kombiner skuffer, skap og servant med Hafa sine speil og speilskap for en komplett baderomsfølelse.


Mange planlegger å pusse opp badet. Med vårt Fiks Ferdig konsept gjør vi jobben for deg. Se også vårt store utvalg av produkter til badet.

 

Hafa speilskap og skuffer i hvit matt som står i stil med resten av fargene på baderommet.

Lekker og nedsenket servant i porselen fra baderomskolleksjonen Hafa Sun.

 

Foretrekker du et lyst baderom? Askemønster lar seg pent kombinere med lyse og mørke gråtoner på badet.