StartsidenTips og rådInspirasjon

Toalettet bør helst henge på veggen

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Det beste argumentet for å velge et vegghengt toalett er at det er enklere å rengjøre. I tillegg gir det badet et moderne touch. For deg som vurderer å skifte ut toalettet, er det kjekt å vite at det finnes moduler for dette som kan monteres rett på eksisterende avløp.

Regelmessig rengjøring av toalettet er viktig – kanskje spesielt for å forhindre at skumle bakterier finner veien til servanten hvor du pusser tenner og vasker ansiktet. Et klosett som står rett på gulvet har nemlig en tendens til å samle til seg smuss og rusk nederst, noe som fort kan gjøre rengjøringen mer tidkrevende og kronglete enn nødvendig. Dette slipper du med et vegghengt toalett, hvor du i stedet kan raskt vaske over gulvet med en mopp eller klut.

Et vegghengt toalett kan også bidra til å gi badet ditt et flott og moderne uttrykk. Heldigvis er det ikke spesielt vanskelig å bytte fra et gulvstående- til et vegghengt toalett heller: I Svedbergs' nye sortiment finner du nemlig to flotte klosettmoduler som kan festes direkte på avløpet som er der fra før (S-lås).

SE VÅRT UTVALG AV BADEROMSPRODUKTER HER


To moduler, flere valg

Front:

Den største klosettmodulen fra Svedbergs som gjør det mulig å montere et vegghengt toalett tilhører serien som kalles Front. Denne er 118 cm. høy, 80 cm. bred og 24 cm. dyp. Her kan du velge mellom fargene Hvit og Svart eik på frontplaten, med en trykkplate (med spyleknapp) i enten Svart, Krom eller Matt Krom. WC-fiksturen monteres i bakkant, og dekksidene på hver side av frontpanelet.

I denne serien kan du i tillegg sette opp et klosettskap med foldeskap som er 60- eller 80 cm. i bredden, 80 cm. i høyden og 24 cm. i dybden, eller en åpen hylle som er kun 20 cm. bred. Det kan være en svært praktisk løsning for å få litt mer oppbevaringsplass på badet. Skapene finnes i Hvit eller Svart eik, og hyllen finnes i tillegg i Lys eik hvis du ønsker å lage en fargekontrast på badet.

 Glassbox:

Alternativt kan du velge den stilige modulen som kalles WC-Fixtur Glassbox. Dette er en mindre variant som har en front i hvitt- eller svart glass, med spyleknapp på toppen. Modulen er kun 100 cm. høy og 41 cm. bred. Dybden kan enten være 12 cm. dyp (60mm-modell) eller 18 cm. dyp (120mm-modell). Den nye Glassbox-modulen til Svedbergs tar med andre ord svært liten plass.

Fire vegghengte wc-skåler:

Til begge de to klosettmodulene kan du velge mellom fire forskjellige WC-skåler, hvorav tre har den ekstra hygieniske Rimless-spylekanten. Denne sørger for at det også spyles innunder kanten på innsiden av toalettskålen.

Samtlige av de fire WC-skålene har avtakbare seter med klikk-systemet til Svedbergs som gjør det enkelt å løfte av lokket ved rengjøring. Sittehøyden er for øvrig på optimale 43 centimeter, som baderomsprodusenten har hatt som standard de siste 15 årene.