StartsidenTips og rådInspirasjon

Tøffe takvinduer for hardt vær


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Kaldt og snørikt vær kan være tøft for boligen, ikke minst takvinduene. Nå er det utviklet et nytt takvindu som er robust i kalde og snørike områder.

Det nye vinduet Velux ekstra er utstyrt med spesialpakninger, en spesiell underkarmsbekledning og forseglede skruer. Til sammen reduserer disse komponentene risikoen for inntrengning av smeltevann og gjør vinduet perfekt egnet i kalde og snørike områder.

Les mer om hvordan Byggmakker kan hjelpe deg å tenke energieffektivt og smart

 Et tredobbelt isolerglass (-66) reduserer varmetapet og holder temperaturen til den utvendige overflaten av glasset så lav som mulig. Det hindrer snøen i å smelte og gjør at det ikke samler seg så mye vann. Karmen og rammen er laget av termo-modifisert tre med polyuretanbelegg som gir en vannbestandig og vedlikeholdsfri overflate.

SE VÅRT UTVALG AV VINDUER HER

Slipp dagslyset inn med nye takvinduer Byggmakker

Slipp dagslyset inn med nye takvinduer

23.09.2019

Med takvinduer på kjøkkenet, gangen, soverommet eller i gangen kan du på magisk vis endre hele helhetsinntrykket av rommet.

Smarthusløsning for lufting og solskjerming: Ta kontroll over inneklimaet  Byggmakker

Smarthusløsning for lufting og solskjerming: Ta kontroll over inneklimaet

08.07.2019

Tenk så deilig å alltid ha perfekt temperatur, frisk luft og akkurat passe med sol i hjemmet ditt – helt av seg selv.

Solskjerming for takvinduer Byggmakker

Solskjerming for takvinduer

22.05.2019

Sol er deilig, men kan fort gjøre det plagsomt varmt og lyst innendørs. Fleksibel solskjerming lar deg få kontroll over lys og temperatur i hjemmet ditt – også på de mest solrike dagene.

Sunne hjem med smarthusløsning Byggmakker

Sunne hjem med smarthusløsning

13.09.2018

Vi tilbringer de fleste av døgnets timer innendørs. Enten det er lekselesing, se film eller søvn – vår helse og livskvalitet påvirkes i stor grad av hvordan luften vi oppholder oss i er. Det er fort gjort å ikke tenke på hvor mye vi selv påvirker inneklimaet der vi er.