StartsidenTips og rådInspirasjon

Tøffe takvinduer for hardt vær

Kaldt og snørikt vær kan være tøft for boligen, ikke minst takvinduene. Nå er det utviklet et nytt takvindu som er robust i kalde og snørike områder.

Det nye vinduet Velux ekstra er utstyrt med spesialpakninger, en spesiell underkarmsbekledning og forseglede skruer. Til sammen reduserer disse komponentene risikoen for inntrengning av smeltevann og gjør vinduet perfekt egnet i kalde og snørike områder.

Les mer om hvordan Byggmakker kan hjelpe deg å tenke energieffektivt og smart

 Et tredobbelt isolerglass (-66) reduserer varmetapet og holder temperaturen til den utvendige overflaten av glasset så lav som mulig. Det hindrer snøen i å smelte og gjør at det ikke samler seg så mye vann. Karmen og rammen er laget av termo-modifisert tre med polyuretanbelegg som gir en vannbestandig og vedlikeholdsfri overflate.

SE VÅRT UTVALG AV VINDUER HER

Slik får du dagslys i hele huset Byggmakker

Slik får du dagslys i hele huset

19.10.2020

Hus med flate tak får ofte mørke soner midt i huset. Med disse vinduene får du muligheten til godt dagslys uansett hvor du befinner deg.

Nyhet: Velux lanserer trippelt takvindu  Byggmakker

Nyhet: Velux lanserer trippelt takvindu

16.06.2020

Få panoramautsikt, mer dagslys og romfølelse på 1-2-3. Med denne smarte nyheten får du tre takvinduer i samme karm - for prisen av to - og det holder med én installering.

Takvindu: Dette er de største fordelene  Byggmakker

Takvindu: Dette er de største fordelene

23.04.2020

Bedre helse, økt trivsel og verdistigning kan bli resultatet av å slippe inn mer lys i hjemmet – og det er alltid plass til et ekstra vindu på taket. Les videre og bli inspirert.

Slipp dagslyset inn med nye takvinduer Byggmakker

Slipp dagslyset inn med nye takvinduer

23.09.2019

Med takvinduer på kjøkkenet, gangen, soverommet eller i gangen kan du på magisk vis endre hele helhetsinntrykket av rommet.