StartsidenTips og rådInspirasjon

Trangt på badet? Fortvil ikke

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Det finnes uendelig mange måter å innrede små bad på. Med enkle grep kan du skape romfølelsen du lengter etter. Her følger noen smarte tips som kan gjøre ditt bad litt større.

Heng opp det som henges kan


Har du et lite bad er smarte oppbevaringsløsninger et must. Med modulsystemet Front fra Svedbergs får du et lekkert og praktisk baderom med plass til hele familien. Front er mer enn et baderomsmøbel. Det er skap, skuffer og hyller – et modulsystem som kan bygges akkurat slik du ønsker.

Det er derfor enkelt å tilpasse ulike baderom og ulike størrelser. Dessuten skjuler det alle rørtrekkinger på en pen og smart måte. Siden alt er vegghengt gjør det badet svært enkelt å rengjøre.

Se vårt utvalg av baderomsprodukter her

Gå for de lyse tonene

 

Et av de enkleste triksene du kan gjøre for å få badet til å se større ut er å bruke lyse, duse farger. Sterke farger er kult og kan brukes på mindre flater. Går du for hardt ut, kan du risikere motsatt effekt. I likhet med lyse farger på veggene vil lyse toner på gulvet få et lite bad til å se mer åpent og romslig ut. Bruk gjerne lyse jordfarger, lyse gråtoner og lyseblått. Tenk også kontraster, for eksempel lyse fliser mot en mørkere innredning.

Utnytt arealet


Hulrommet over vegghengte toaletter er et undervurdert areal som benyttes alt for lite. Lag et skap eller hyller av materialer som er lette å vedlikeholde. En hvit melaminplate er et godt utgangspunkt hvis du ønsker å bygge din egen hylle. Et vegghengt toalett gjør dessuten renholdet langt enklere.

Speil, speil på veggen der


Å bruke flere speil kan få badet til å se mye større ut. Speil fanger nemlig opp lys som reflekteres tilbake i rommet, og får det til å virke større. Rommet får også mer dybde, og speil som fanger opp andre speil kan gi et lite baderom god romfølelse.

Tenk smart belysning


Har du et lite bad kan innfelt belysning være en god idé, enten inne i speilet eller langs sidene. Å installere ekstra lys kan også gjøre underverker når det gjelder den optiske romfølelsen. Det kan gjøres ved å installere flere lyspunkter eller bruke sterkere lys. Ved å gjøre baderommet lysere og mer innbydende, virker det som om rommet har utvidet seg og veggene er lenger fra hverandre.
Naturlig lys er selvsagt det beste, og har du mulighet kan du installere et ekstra vindu.

Vegghengte baderomsmøbler frigjør mye plass. Besøk et av våre varehus så hjelper vi deg med å finne din løsning.

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Dette er baderomstrendene i 2021 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2021

01.02.2021

Mørke fliser, geometriske former og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de eksklusive stilene uten å bruke en formue.

Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk  Byggmakker

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk

25.02.2020

Planlegger du å fornye badet? Mørke detaljer gir badet et sofistikert uttrykk og kan kombineres med alle farger. Les videre og se hvordan du kan gi badet ditt en smart og tidløs oppgradering.