StartsidenTips og rådInspirasjon

Trangt på badet? Fortvil ikke

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Det finnes uendelig mange måter å innrede små bad på. Med enkle grep kan du skape romfølelsen du lengter etter. Her følger noen smarte tips som kan gjøre ditt bad litt større.

Heng opp det som henges kan


Har du et lite bad er smarte oppbevaringsløsninger et must. Med modulsystemet Front fra Svedbergs får du et lekkert og praktisk baderom med plass til hele familien. Front er mer enn et baderomsmøbel. Det er skap, skuffer og hyller – et modulsystem som kan bygges akkurat slik du ønsker.

Det er derfor enkelt å tilpasse ulike baderom og ulike størrelser. Dessuten skjuler det alle rørtrekkinger på en pen og smart måte. Siden alt er vegghengt gjør det badet svært enkelt å rengjøre.

Se vårt utvalg av baderomsprodukter her

Gå for de lyse tonene

 

Et av de enkleste triksene du kan gjøre for å få badet til å se større ut er å bruke lyse, duse farger. Sterke farger er kult og kan brukes på mindre flater. Går du for hardt ut, kan du risikere motsatt effekt. I likhet med lyse farger på veggene vil lyse toner på gulvet få et lite bad til å se mer åpent og romslig ut. Bruk gjerne lyse jordfarger, lyse gråtoner og lyseblått. Tenk også kontraster, for eksempel lyse fliser mot en mørkere innredning.

Utnytt arealet


Hulrommet over vegghengte toaletter er et undervurdert areal som benyttes alt for lite. Lag et skap eller hyller av materialer som er lette å vedlikeholde. En hvit melaminplate er et godt utgangspunkt hvis du ønsker å bygge din egen hylle. Et vegghengt toalett gjør dessuten renholdet langt enklere.

Speil, speil på veggen der


Å bruke flere speil kan få badet til å se mye større ut. Speil fanger nemlig opp lys som reflekteres tilbake i rommet, og får det til å virke større. Rommet får også mer dybde, og speil som fanger opp andre speil kan gi et lite baderom god romfølelse.

Tenk smart belysning


Har du et lite bad kan innfelt belysning være en god idé, enten inne i speilet eller langs sidene. Å installere ekstra lys kan også gjøre underverker når det gjelder den optiske romfølelsen. Det kan gjøres ved å installere flere lyspunkter eller bruke sterkere lys. Ved å gjøre baderommet lysere og mer innbydende, virker det som om rommet har utvidet seg og veggene er lenger fra hverandre.
Naturlig lys er selvsagt det beste, og har du mulighet kan du installere et ekstra vindu.

Vegghengte baderomsmøbler frigjør mye plass. Besøk et av våre varehus så hjelper vi deg med å finne din løsning.

Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk  Byggmakker

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk

25.02.2020

Planlegger du å fornye badet? Mørke detaljer gir badet et sofistikert uttrykk og kan kombineres med alle farger. Les videre og se hvordan du kan gi badet ditt en smart og tidløs oppgradering.

Bad: Få maksimalt ut av minimal plass  Byggmakker

Bad: Få maksimalt ut av minimal plass

31.10.2019

Har du et lite bad som skal fornyes? Med smarte løsninger får du plass til både badekar, helfigurspeil og spadusj.

Dette fikser du: Oppgrader badet ditt uten fagfolk Byggmakker

Dette fikser du: Oppgrader badet ditt uten fagfolk

26.08.2019

Mange drømmer om et nytt baderom, men stopper opp når de ser hva det koster å renovere. Med disse enkle rådene kan du derimot oppgradere deler av badet ditt selv – rimelig, enkelt og stilfullt!