StartsidenTips og rådInspirasjon

Trangt på kjøkkenet? Løsningen er IQ

Med kreativ innredning og smarte løsninger kan du utnytte hver kvadratmeter til det fulle. Norema har utviklet IQ-kjøkkenet for deg med liten plass.

Har du begrenset plass på kjøkkenet, er det om å gjøre å tenke smart. Trenger for eksempel hele kjøkkenet ditt å synes hele tiden?

– IQ-kjøkkenet består av kreative kjøkkeninnredningsløsninger som gir god utnyttelse av plassen i små boliger. Befolkningsveksten fører til at mange bor trangere. Det må vi tenke på når vi utvikler fremtidens kjøkken, forteller Irene Mjaaseth, interiørarkitekt for Norema.

Hemmeligheten er å skape verdifulle kvadratmeter du ikke trodde at du hadde.

Det handler om IQ. Rene linjer, glatte flater og skjulte løsninger får små kjøkken til å se mye større ut.

Nyhet. Nå får du integrert lydsystem i kjøkken fra Norema.

Ladeskuff. Med Ask ladestasjon kan du lade både nettbrett og mobiltelefon i kjøkkenskuffen.

Skjul dominantene

Selv om du har liten plass, betyr ikke det at du må spise alle måltider i sofaen. Det finnes en rekke smarte løsninger som nedfellbare spisebord og uttrekkbare benker. Her ser du blant annet hvordan du kan lagre bord, stoler og servise på ett sted.

– Jeg tror mange vil bli overrasket over hvor mye man kan få plass til på et smart kjøkken dersom man utnytter plassen riktig. En annen viktig faktor er at det faktisk skal være ryddig og oversiktlig i skuffer og skap – og det er slett ikke umulig, sier Mjaaseth.

Gjemsel på kjøkkenet. Du kan enkelt gjemme både spisebordet og kjøkken-øya.

Alt på ett sted. Med denne lure løsningen dekker du bordet på 1-2-3.

Med IQ bord kan skapdøren felles ned og blir til spisebord når du trenger ekstra plass.

Mål:
Stengt: 1248 mm x 839 mm x 233 mm
Nedfelt: 1951 mm x 839 mm x 1172 mm

 

Skjult benk og lagringsplass. To ting du ikke får nok av på kjøkkenet.

Skuffer i fothøyde. Sokkelskuffer er perfekt for lagring av skjærebrett og kjøkkenkluter.

Bort med skapdørene. Det skal ikke lenger være hemmelig hva som skjuler seg bak skapdørene dine. Åpne hylleløsninger er både dekorativt og praktisk.

Heis i skapet. IQ-kjøkkenet har mange kule funksjoner: blant annet overskap med innebygget heis.

Bruk laptop eller nettbrett istedenfor kokebøker som opptar plass på kjøkkenbenken og i skapene. Norema tilbyr skreddersydde oppheng for nettbrett.

Kjøkken kampanje - Norema Byggmakker

Kjøkken kampanje - Norema

10.10.2021

Vanskelig å velge? Ikke hos oss! Det beste med å få seg nytt kjøkken, er å finne frem til drømmekjøkkenet. Akkurat det kan vi hjelpe deg med. Frem til 13. november har vi 25% rabatt på Norema Home og Basic Collection

Dette er årets kjøkkentrender! Byggmakker

Dette er årets kjøkkentrender!

17.08.2021

Det er få prosjekter i hjemmene våre vi investerer like mye tid og penger i som et nytt kjøkken. Og det er kanskje ikke så rart – kjøkkenet brukes mye, det skal være pent og praktisk, og helst vare i 20-30 år. Da er det viktig å velge kjøkkentrender som varer.

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Bestill videomøte med vårt kjøkken team Byggmakker

Bestill videomøte med vårt kjøkken team

28.01.2021

Få kjøps-assistanse eller tegnetime hos våre erfarne kjøkkenkonsulenter. Vi møtes via video på mobilen eller PC'n din, så du kan trygt sitte hjemme og prate med oss i butikk hvor vi viser deg mulighetene.