StartsidenTips og rådInspirasjon

Trendvarsel: Nå bør du velge mørke kjøkken

De største kjøkkentrendene på interiørfronten akkurat nå er å bruke helt sorte eller mørkegrå farger og detaljer.

Nå finner du mange lekre og moderne kjøkken på markedet som kan heve inntrykket til et sofistikert nivå. Ettersom kjøkkenet har blitt en sosial arena, blir vi stadig mer opptatt av hvordan det ser ut også. Det «hotteste» på kjøkkenfronten nå er å velge mørke farger eller kontraster mellom lyst og mørkt. Det vil skape et stilrent og kult uttrykk.

 

SJEKK UT DISSE TO MODELLENE FRA NOREMA OG LA DEG INSPIRERE.

Go dark. Her ser vi Idas kjøkken Kvadrat mørk alm i et røffere miljø med sorte vegger og betonggulv. Dette er en moderne kjøkkenmodell med slette og slitesterke melaminbelagte fronter i stående trestruktur. Fås i modellene lys alm, som har en blond og nordisk tekstur, eller mørk alm med et umiskjennelig preg av eksotisk edeltre.

 

Leken? Trapes (sort eik) er en utpreget mix-and match-modell som innbyr til et lekent og kreativt kjøkkenmiljø. Her kan du boltre deg med vitrinedører i aluminium, en luftig frokostbar og åpne hyller som matcher en industriell vindusnisje. Modellen finnes i utførelsene ask, eik og sort eik.

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Bestill videomøte med vårt kjøkken team Byggmakker

Bestill videomøte med vårt kjøkken team

28.01.2021

Få kjøps-assistanse eller tegnetime hos våre erfarne kjøkkenkonsulenter. Vi møtes via video på mobilen eller PC'n din, så du kan trygt sitte hjemme og prate med oss i butikk hvor vi viser deg mulighetene.

Bytt stil på kjøkkenet med ny benkeplate  Byggmakker

Bytt stil på kjøkkenet med ny benkeplate

15.10.2020

Kjøkkenet er et av de dyreste rommene å pusse opp, men med enkle grep kan du endre stilen totalt på budsjett.

Nytt kjøkken: Alt du trenger å vite om oppussing Byggmakker

Nytt kjøkken: Alt du trenger å vite om oppussing

11.12.2019

Planlegger du nytt kjøkken? Vi har laget en stor guide med inspirasjon og tips som forenkler prosessen fra planlegging til gjennomføring.