StartsidenTips og rådInspirasjon

Trendvarsel: Nå bør du velge mørke kjøkken


 

I perioden 7.-17. november har vi kampanje på en rekke interiørprodukter fra kjente merkevarer. Se kampanjen her!


 

De største kjøkkentrendene på interiørfronten akkurat nå er å bruke helt sorte eller mørkegrå farger og detaljer.

Nå finner du mange lekre og moderne kjøkken på markedet som kan heve inntrykket til et sofistikert nivå. Ettersom kjøkkenet har blitt en sosial arena, blir vi stadig mer opptatt av hvordan det ser ut også. Det «hotteste» på kjøkkenfronten nå er å velge mørke farger eller kontraster mellom lyst og mørkt. Det vil skape et stilrent og kult uttrykk.

 

SJEKK UT DISSE TO MODELLENE FRA NOREMA OG LA DEG INSPIRERE.

Go dark. Her ser vi Idas kjøkken Kvadrat mørk alm i et røffere miljø med sorte vegger og betonggulv. Dette er en moderne kjøkkenmodell med slette og slitesterke melaminbelagte fronter i stående trestruktur. Fås i modellene lys alm, som har en blond og nordisk tekstur, eller mørk alm med et umiskjennelig preg av eksotisk edeltre.

 

Leken? Trapes (sort eik) er en utpreget mix-and match-modell som innbyr til et lekent og kreativt kjøkkenmiljø. Her kan du boltre deg med vitrinedører i aluminium, en luftig frokostbar og åpne hyller som matcher en industriell vindusnisje. Modellen finnes i utførelsene ask, eik og sort eik.

Smarte kjøkkenløsninger for en enklere hverdag Byggmakker

Smarte kjøkkenløsninger for en enklere hverdag

29.05.2019

Ved hjelp av kreative løsninger kan du oppgradere funksjonaliteten på hvitevarene du bruker mest i hverdagen.

Er kjøkkenet ditt klart for julen? Byggmakker

Er kjøkkenet ditt klart for julen?

19.11.2018

Kjøkkenet er det boligarealet som har ekspandert mest de siste 50 årene. Fra å være et avlukke for matlaging, har kjøkkenet vokst til å bli hjemmets ubestridte kose- og aktivitetssone. Mat er en av de viktigste tradisjonene i jula og det er også da vi lager mer krevende mat. Er kjøkkenet ditt klart for julehøytiden?

Slik velger du riktig benkeplate på kjøkkenet Byggmakker

Slik velger du riktig benkeplate på kjøkkenet

30.08.2018

Å velge benkeplate er et av de viktigste designvalgene du foretar når du velger kjøkkenløsning. Benkeplaten skal ikke bare se bra ut og matche kjøkkenstilen din, men det er viktig at den er laget av et materiale som passer din livsstil.

Sosialt, funksjonelt og trendy med kjøkkenøy Byggmakker

Sosialt, funksjonelt og trendy med kjøkkenøy

16.03.2018

Det moderne kjøkkenet er blitt det sosiale hjerte av huset. Ikke rart at en kjøkkenøy er høyt oppe på ønskelisten for mange.