StartsidenTips og rådInspirasjon

Trendvarsel: Nå bør du velge mørke kjøkken

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

De største kjøkkentrendene på interiørfronten akkurat nå er å bruke helt sorte eller mørkegrå farger og detaljer.

Nå finner du mange lekre og moderne kjøkken på markedet som kan heve inntrykket til et sofistikert nivå. Ettersom kjøkkenet har blitt en sosial arena, blir vi stadig mer opptatt av hvordan det ser ut også. Det «hotteste» på kjøkkenfronten nå er å velge mørke farger eller kontraster mellom lyst og mørkt. Det vil skape et stilrent og kult uttrykk.

 

SJEKK UT DISSE TO MODELLENE FRA NOREMA OG LA DEG INSPIRERE.

Go dark. Her ser vi Idas kjøkken Kvadrat mørk alm i et røffere miljø med sorte vegger og betonggulv. Dette er en moderne kjøkkenmodell med slette og slitesterke melaminbelagte fronter i stående trestruktur. Fås i modellene lys alm, som har en blond og nordisk tekstur, eller mørk alm med et umiskjennelig preg av eksotisk edeltre.

 

Leken? Trapes (sort eik) er en utpreget mix-and match-modell som innbyr til et lekent og kreativt kjøkkenmiljø. Her kan du boltre deg med vitrinedører i aluminium, en luftig frokostbar og åpne hyller som matcher en industriell vindusnisje. Modellen finnes i utførelsene ask, eik og sort eik.

Dette er årets kjøkkentrender! Byggmakker

Dette er årets kjøkkentrender!

17.08.2021

Det er få prosjekter i hjemmene våre vi investerer like mye tid og penger i som et nytt kjøkken. Og det er kanskje ikke så rart – kjøkkenet brukes mye, det skal være pent og praktisk, og helst vare i 20-30 år. Da er det viktig å velge kjøkkentrender som varer.

Kjøkken kampanje - Norema Byggmakker

Kjøkken kampanje - Norema

08.08.2021

GRATIS MONTERING + reduserte priser på utvalgte hvitevarer. Gjelder i perioden 9. august - 2. oktober.

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Bestill videomøte med vårt kjøkken team Byggmakker

Bestill videomøte med vårt kjøkken team

28.01.2021

Få kjøps-assistanse eller tegnetime hos våre erfarne kjøkkenkonsulenter. Vi møtes via video på mobilen eller PC'n din, så du kan trygt sitte hjemme og prate med oss i butikk hvor vi viser deg mulighetene.