StartsidenTips og rådInspirasjon

Trendvarsel: Tenk kontraster

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Nå er det mørke og varme farger som dominerer kjøkkentrendene, sammen med grove tekstiler og varierte materialer.

– Blå og grønne nyanser med innslag av konjakk, rødt, oransje og gult er farger som blir mer og mer populære i norske hjem. Vi har blitt mer vågale – og det er en fryd å se, sier Irene Mjaaseth, interiørarkitekt for Norema Kjøkken.

Den minimalistiske stilen erstattes av frodige og varme elementer hentet fra naturen – for eksempel grønne planter og tykke tekstiler som ull, skinn, velur og fløyel. Oppbevaringen kan gjerne være synlig med løse kjøkkenelementer og leken styling.

SE VÅRE KJØKKEN HER

M&M – MARMOR OG METALL

Marmor og varme metaller har dominert trendbildet en god stund og dette fortsetter å være populært. Messing og gull overtar plassen til kobber, mens både mørke og lyse tresorter er i vinden.

Tømmerdrøm. Nå skal kjøkkenet være mørkt og naturpreget. Modell: Norema Pluss Mørkegrå.

 

Industrimani. Dette kjøkkenet minner om en klassisk studioleilighet i New York. Modell: Norema Radius Eik.

 

Ting satt i system. IQ hyllesystem for vegg har plass til det meste. Mål: bredde 100 cm, høyde 23,1 eller 44,3 cm.

BESTILL GRATIS KJØKKENTEGNETIME HER

 

DEKORER MED HVERDAGSGJENSTANDER

Har du noen gang prøvd å dekorere med kjøkkenutstyr? Det er praktisk og skaper en hjemmekoselig atmosfære. Alt trenger ikke være strømlinjeformet og perfekt.

–Her er det bare å leke seg med det man har tilgjengelig Det viktigste er at man finner en stil man trives med. Husk at din egen personlige stil er den mest trendy av alle ­– for deg, avslutter Mjaaseth.

TIPS!

"Å MIKSE MATERIALER PÅ KJØKKENET SKAPER ET MER LEVENDE MILJØ. BLAND HELTRE, STEIN, KOMPOSITT OG METALLER FOR EN PERSONLIG TOUCH."

Spiseplassen er viktig. Uansett om du har stort eller lite kjøkken.

 

Dette er årets kjøkkentrender! Byggmakker

Dette er årets kjøkkentrender!

17.08.2021

Det er få prosjekter i hjemmene våre vi investerer like mye tid og penger i som et nytt kjøkken. Og det er kanskje ikke så rart – kjøkkenet brukes mye, det skal være pent og praktisk, og helst vare i 20-30 år. Da er det viktig å velge kjøkkentrender som varer.

Kjøkken kampanje - Norema Byggmakker

Kjøkken kampanje - Norema

08.08.2021

GRATIS MONTERING + reduserte priser på utvalgte hvitevarer. Gjelder i perioden 9. august - 2. oktober.

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Bestill videomøte med vårt kjøkken team Byggmakker

Bestill videomøte med vårt kjøkken team

28.01.2021

Få kjøps-assistanse eller tegnetime hos våre erfarne kjøkkenkonsulenter. Vi møtes via video på mobilen eller PC'n din, så du kan trygt sitte hjemme og prate med oss i butikk hvor vi viser deg mulighetene.