StartsidenTips og rådInspirasjon

Trendy vinyl på baderomsveggen

Har du lyst til å oppgradere badet, men har hverken tid eller penger til å totalrenovere? Da er kan baderomsvinyl være noe for deg.

Mange forbinder nok fremdeles baderomsvinyl med gamle og umoderne bad, men mye har skjedd med både design og ikke minst funksjonaliteten til vinyl de siste årene. I tillegg til å være vanntette og lettstelte, kan du nå velge mellom utrolig mange ulike mønstre, farger og strukturer som spiller på de siste interiørtrendene.

Et godt eksempel er Tarketts nye våtromskolleksjon «Aquarelle»:

Betong-Look

Kunne du tenke deg en litt røffere stil på badet? Det kan du enkelt få til med våtromsvinyl i imitert betong. Det blir like tøft, men er mye enklere å sette opp og holde rent. I den nye Aquarelle-kolleksjonen finner vi både gulvmønsteret Raw Concrete og det noe mer feminine Concrete Flower som inkluderer blomstertrykk i den ellers så røffe overflaten. Velg ett mønster til både vegger og gulv, eller kombiner begge to for et mykere uttrykk.

Rålekker kombinasjon. Den maskuline betong-looken blir enda kulere i kombinasjon med mer klassiske og feminine materialer som porselen og messing.

Rene detaljer. Våg å ta litt uoriginale valg og bytt ut den vanlige baderomsinnredningen og armaturen i krom. Gull-detaljer og trematerialer er i vinden som aldri før og kommer virkelig til sin rett med vinylveggen Concrete Flower som bakteppe.

Tregulv på badet

Vi nordmenn elsker tre. Nå er det ikke bare innredningen på badet som kan være i tre – det har også blitt trendy med tre-lignende materialer på baderomsgulvet. Siden et ekte tregulv ikke vil tåle fukt og den belastningen et baderomsgulv utsettes for, er våtromsvinyl med en naturtro treoverflate en smart løsning. Finn din stil blant skipsgulv og eikegulv i flere fargenyanser og få et gulv du kan leve med i mange år.

Lekkert og lettstelt. «Tregulv» på badet gir et moderne og klassisk uttrykk på en og samme tid. Vinylgulvet er i tillegg utrolig lett å holde rent. Det eneste du trenger er en myk svamp, lunket vann og litt universalt rengjøringsmiddel.

Velg blant flere ulike gulv med tredesign Her vises designet Shipdeck

Orientalsk inspirasjon

Mange har latt seg inspirere av den orientalske stilen de seneste årene. Badet er ett av rommene det har blitt populørt å kle opp i orientalske mønstre. lek deg med intrikate detaljer eller rolige mønstre - alt etter hvilken stil du ønsker å ha. Aquarelle-kolleksjonens gulvmønster Istanbul og CircleFlower er gode alternativ til kostbare fliser, som med sine duse gråfarger passer godt sammen med ensfargede vegger.

Kontrastfylt. Mye mønster på gulvet blir lekkert når det kombineres med roligere overflater på vegg og innredning. Møbler i mørkt tre passer dessuten perfekt til de orientalske detaljene – spesielt om gulvet består av gråtoner som her. Veggene på bildet er også baderomsvinyl fra Tarkett.

Delikat mønster. Har du lyst på grafiske mønster på gulvet, men er redd for å overdrive? Gulvene Circle Flower eller Honeycomb i den nye Aquarelle-kolleksjonen til Tarkett er tidløse valg som gir baderommet det lille ekstra.

 

Fire fordeler med baderomsvinyl

1. Baderomsvinyl fra Tarkett er fullstendig vanntett

2. Holder en behagelig temperatur – selv uten gulvvarme

3. Enkelt å holde rent

4. Prisgunstig alternativ ved oppussing av bad

Franske følelser på badet. Aquarelle French Lily_Dark Sand

 

Derfor er vinylgulv er helt unikt Byggmakker

Derfor er vinylgulv er helt unikt

07.12.2021

Med vinylgulv får du et pent, autentisk og slitesterkt gulv som varer år etter år. Og hvis ikke det høres bra nok ut, finnes det enda flere grunner til å velge nettopp denne gulvtypen.

Gulvduell: parkett vs. klikkvinyl  Byggmakker

Gulvduell: parkett vs. klikkvinyl

21.08.2020

Parkett er et godt gulvvalg – men noen ganger fungerer andre gulvtyper bedre. Denne klikkvinylen egner seg like godt i privatboliger som næringsbygg – og har noen ekstra fordeler du som proff bør vite om.

Derfor bør du velge vinyl på badet Byggmakker

Derfor bør du velge vinyl på badet

15.03.2018

Drømmer du om parkett, marmor eller betong på badet? Vinyl er en av de store baderomstrendene.

Klassiske ruter på gulvet er tilbake Byggmakker

Klassiske ruter på gulvet er tilbake

05.10.2015

Gulv med rutemønster har vært populært i flere hundre år, og er fortsatt et stilsikkert valg til gulv i norske hjem. Nå lanseres en ny kolleksjon med rutete vinylgulv som har fire fargekombinasjoner som forener klassisk design og funksjonalitet.