StartsidenTips og rådInspirasjon

Trenger du mer garderobeplass?

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Hvem har egentlig nok garderobeplass? Med kreativitet og planlegging får du plass der du ikke trodde det var mulig. En ny, moderne garderobe i møbelkvalitet kan også forandre inntrykket av et helt rom. La deg inspirere her.

Særlig i moderne hus og leiligheter opplever mange at det er snaut med garderobeplass selv om boligen i utgangspunktet er stor nok. Med dagens boligpriser er kvadratmeterne dyre, og godt utnyttet. Det kan gå på bekostning av lagringsplassen. Det finnes likevel muligheter om man tenker litt utradisjonelt.

Hjørner, nisjer, skrå vegger og skrått tak er ingen hindring. Utnytt krinkelkroker som ellers ikke ville blitt brukt. Poenget er å skreddersy en garderobeløsning etter dine behov. Du kan også bytte ut gamle garderober som kanskje er blitt slarkete og umoderne med effektiv, velfungerende løsninger i moderne design.

TEGN DIN GARDEROBE HER

Kanskje du har en trappeoppgang som kan bygges inne? Eller hva med en frittstående garderobe som også deler opp rommet? Walk-in løsninger hvor et helt rom settes av til garderobe og omkledning blir også mer og mer populært. Skyvedørene i en moderne gardrobe kan i tillegg gjemme et lite, men effektivt hjemmekontor mellom hengeskap og skuffeseksjoner.

Dersom du har et loftsrom kan kneveggen kanskje erstattes med skyvedører. Da slipper du å krabbe innover et trangt kryploft mens du leter etter julepynten eller kofferten med sommertøyet du pakket bort i fjor.

Når du har funnet stedet du vil ha garderoben gjenstår to ting: design på dører og sidevegger samt innredning. Valgmulighetene er mange i begge tilfeller.

Du kan velge forskjellige typer treverk, aluminium, stål eller glass. Ulike materialvalg og fargekombinasjoner gir ulike inntrykk og bestemmer om garderoben virkelig skal synes i rommet eller inngå som en diskret del av helheten. Du kan også velge speilflater, noe som ikke minst kan få et lite, mørkt rom til å virke større og lysere.

Garderobeinnredningen bør planlegges i detalj for å møte dine behov. Skal du ha hyller, trådhyller , skuffer med egne rom for slips og belter eller skal klærne henge? Hva med et eget oppheng til ti bukser sirlig plassert på siden av andre? Du kan også velge innebygd styrkebrett og uttrekkbar skohylle. Også her er det lurt å sette seg inn i valgmulighetene før du bestemmer deg.

En god garderobeløsning er ikke komplett uten belysning. Utvendig kan du ha downlights over dørene. Innvendig kan du for eksempel velge armaturer med lysstyring som slår seg på når du åpner døren. Det finnes også plasseringsvennlige garderobestenger med innebygd belysning.

Trenger du mer inspirasjon? Butikkene våre har egne utstillinger og engasjerte medarbeidere som hjelper deg med valgene.

Slik organiserer du gangen din Byggmakker

Slik organiserer du gangen din

13.10.2020

Irriterer du deg over lite oppbevaringsplass i gangen? Ligger det alltid strødd sko og yttertøy? Få inspirasjon til smarte løsninger her!

Garderobe kampanje Byggmakker

Garderobe kampanje

08.09.2020

* Gratis hjemlevering av din Langlo garderobe om du bestiller før 10. oktober

Slik organiserer du klesskapet  Byggmakker

Slik organiserer du klesskapet

04.12.2019

Dette smarte garderobesystemet eliminerer fem velkjente hverdagsproblemer.

Skap plass til hverdagen – i alle rom Byggmakker

Skap plass til hverdagen – i alle rom

03.10.2019

Ønsker du deg en lekker og ryddig garderobe, men vet ikke helt hvor du skal starte? Se vår rom-for-rom-guide med inspirasjon for hvordan du kan planlegge og tilpasse drømmegarderoben etter dine spesifikke oppbevaringsbehov.