StartsidenTips og rådInspirasjon

Utnytt grillsesongen fullt ut

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Sommeren er her og vi er klare for grilling.

Våren betyr for mange en avduking av grillen, noe som åpner for en helt ny dimensjon i matveien. Når man i tillegg bruker et par helger på å gjøre uteplassen i stand, ligger alt til rette for en innholdsrik og smakfull grillsesong.

– Vi er godt kjent med at april og mai er månedene der folk debuterer med grillmat for året, selv om det ved noen anledninger kan være ganske kjølig, sier Marianne Haug Emblemsvåg i Sunwind.

Med sin nye Urnorsk-serie satser de på å knytte norske tradisjoner opp mot grillsesongen, der de tror nordmenn i større grad enn tidligere ønsker å satse på lokal mat og lokale oppskrifter. Med et nytt grill- og bålpannesortiment i butikk tror de nordmenn har en spennende grillsesong i vente.

– Med Urnorsk på grillen vil man få langt flere muligheter enn tidligere. I tillegg til en vanlig grill har vi lagt til rette for en mye bredere brukeropplevelse. Blant annet har flere av grillene våre en egen kokegrop, hvor man kan bruke en gryte. I tillegg kan man bruke en  pizzastein  på alle våre griller. Nå kan du enkelt lage langt mer enn bare pølser og hamburgere, sier Haug Emblemsvåg.


Klar for ekte skjærgårdssommer med skalldyr på kullgrillen?

 

Fra bålpanne til bålkjøkken

I tillegg til grill byr serien på bålpanner som er egnet til all slags utendørs bruk, enten det er for å holde varmen mens man venter på sommeren, eller om det er for å lage deilige retter til de det måtte gjelde.

– Vi liker å kalle det for et bålkjøkken. Her er det bare fantasien som setter grenser for hva man kan bruke en bålpanne til. Har du for eksempel vært ute og fisket, kan du legge fisken direkte på bålpannen. Hvis du slenger på noen bakte poteter og litt grønnsaker i folie, har du ordnet deg et herremåltid samtidig som bålet holder kroppen varm og stemningen god, sier Haug Emblemsvåg, og fortsetter:

– Med bålpanne eller grill fra Urnorsk-serien vår vil mulighetene være mange for å få en skikkelig hyggelig vår og sommer, fra fjell til skjærgård, avslutter hun.

Se utvalget av grill og bålpanner fra Byggmakker her

Frisk opp uteområdet ditt med en Jette-bålpanne.