StartsidenTips og rådInspirasjon

Inspirasjon: Våre mest leste artikler om hager med stein og heller

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Skal du oppgradere uteplassen i sommer? Vi har vært i arkivet og funnet frem masse inspirasjon om vakre, vedlikeholdsvennlige og kreative uteplasser.

Sommeren 2020 blir annerledes og mange av oss skal tilbringe mye tid hjemme. Det er en gyllen anledning til å oppgradere uteplassen. Vi har fått dilla på DYI-prosjekter med stein og heller, for her finnes det mange muligheter.

Belegningsstein egner seg ypperlig på gårdsplass og i oppkjørsel, men kan også brukes på kreative måter. Heller passer best til små uteplasser og gangstier i hagen, mens en støttemur kan gjøre underverker i en hage med nivåforskjeller.

HERREGÅRD: Her har huseier laget et praktisk uteområde med Herregård Mur fra Asak Miljøstein. Foto: Asak Miljøstein.

ALLSIDIG: Herregårdsstein er veldig fin å bruke til mindre prosjekter. Her har huseier laget et lekkert blomsterbed med matchende heller rundt huset. Foto: Asak Miljøstein.

Nedenfor finner du våre mest leste artikler og DIY-prosjekter med norskproduserte stein og heller fra Asak. Les videre og la deg inspirere!

Slik bygger du utekjøkken

Vi hadde ikke hatt noe imot å slave på kjøkkenet hele sommeren – hvis vi hadde hatt et utekjøkken. Med dette allsidige produktet kan du bygge din egen løsning helt selv.

Link

Bygg din egen spisestue i hagen

Noe av det beste med sommeren er å spise ute. Med en solid spisegruppe laget av stein og naturtre som tåler en skur, trenger du heller ikke å styre med lagring av hagemøbler. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kan bygge utendørs spisestue med Asak Herregård mur.

Link

Har du en skrå tomt? Slik utnytter du den

Mange tomter har nivåforskjeller som gjør at arealet på uteplassen ikke utnyttes maksimalt. Med riktige materialer og litt fantasi kan du lage en flott og funksjonell uteplass som kan nytes hele året. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kan bruke stein og heller for å utnytte utearealet.

Link

Slik lager du et helårs uterom

Sommeren er kort, men det betyr ikke at utesesongen trenger å ta slutt til høsten. Vi har snakket med en av Norges fremste interiørstylister om hagetrendene i 2020 – og hvordan man lager et helårs uterom med stein og heller i hovedrollen. Les hele artikkelen og oppdater deg på årets hagetrender her.

Link

Sommerens fineste utebelysning

Det finnes nesten ikke noe vakrere enn en opplyst uteplass. Dersom du skal oppgradere uterommet med stein og heller har du en gyllen mulighet til å legge inn utebelysning samtidig. Produktene til Asak kommer forboret slik at du enkelt kan felle inn stemningsfull utebelysning. Vi har forelsket oss i utebelysningen fra In-lite. Her finner du alt fra frittstående lamper til vegglamper, bakkespotter og innfelte utelys. I denne artikkelen finner du sommerens vakreste utebelysning.

Link

TRENGER DU MER INSPIRASJON TIL UTEPLASSEN?

Legge belegningsstein og heller - slik gjør du det Byggmakker

Legge belegningsstein og heller - slik gjør du det

15.06.2021

Ønsker du en ny og flott uteplass med heller og belegningsstein? Det er enkelt, og du klarer fint å legge det selv – her viser vi deg hvordan.

Dette er hagetrendene i 2021 Byggmakker

Dette er hagetrendene i 2021

02.03.2021

Våren er på vei! Les videre og la deg inspirere av årets nyheter til uteplassen.

Utebelysning: Så enkelt installerer du den selv  Byggmakker

Utebelysning: Så enkelt installerer du den selv

18.08.2020

Når høstmørket kommer sigende, er utebelysning et must. Les videre og se hvor enkelt du kan lyse opp uteplassen med forskjellige lamper og effekter.

Hagetrender 2020: Slik lager du et helårs uterom  Byggmakker

Hagetrender 2020: Slik lager du et helårs uterom

28.02.2020

Det er spesielt ett viktig element du bør vurdere dersom du drømmer om en funksjonell og vedlikeholdsfri uteplass.