StartsidenTips og rådInspirasjon

Vaskerom? Ha det på badet!

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

Male huset – slik gjør du det!

 

 

Med disse løsningene får du kanskje plass til både vaskemaskin og tørketrommel på badet – i tillegg til god skapplass!

Selv om mange boliger kan skilte med eget vaskerom, må vaskemaskin og eventuelt tørketrommel ofte plasseres på badet i andre boliger. Spesielt på små bad kan dette være en ulempe, fordi det går ut over sårt tiltrengt skapplass. Heldigvis finnes det vaskeromsløsninger til badet som utnytter plassen optimalt.

I Svedbergs' nye sortiment finner du alt du trenger for å innrede et funksjonelt og lekkert bad. Du kan for eksempel kombinere en solid og stilren benkeplate over vaskemaskinen og tørketrommelen, med moderne veggskap og høyskap i ulike størrelser og farger. Her får du mange valgmuligheter som kan settes sammen til en pen og praktisk vaskeromsløsning som passer perfekt for ditt bad.

TILPASSET BENKEPLATE
En benkeplate på badet kan være veldig kjekk å ha når du skal sortere klesvasken eller tømme vaskemaskinen for tøy. Ikke minst kan den få badet ditt til å virke ryddig og godt organisert, og fungerer som enten et bindeledd eller et brytningspunkt i designen. Hvis du har plass til vaskemaskin og tørketrommel ved siden av hverandre, har du muligheten til å sette inn en stor og flott benk på toppen.

Svedbergs' nye benkeplate er i 63 cm. dyp og 2,8 cm. høy, mens lengden tilpasses til nøyaktig den størrelsen du ber om og som passer til ditt bad. Platen leveres i fargene Hvit, Lys eik, Svart eik og Grå. Kombinert med en dekkside i lik farge på hver kant, kan du «ramme inn» vaskemaskinen og evt. tørketrommelen, slik at bare fronten på maskinene synes. Velg en farge som matcher eller harmonerer godt med skapene du har lyst til å ha på badet.

SE VÅRT UTVALG AV BADEROMSINNREDNINGER OG BADEROMSMØBLER

SKAP I FORSKJELLIGE STØRRELSER
Med vaskerom på badet, tar vaskemaskin og tørketrommel opp mye av plassen som du kanskje ellers ville satt av til skap. De nye skapseriene til Svedbergs inneholder skap i flere forskjellige størrelser og design, som har en stamme i melaminbelagt, fuktbestandig sponplate – utviklet spesielt for bruk i baderom.

Veggskapene har en høyde på 70 cm. og en dybde på 35 cm., mens bredden fås i 30-, 40- eller 60 cm. De tre skapene leveres med to hyller, men det største veggskapet har to skapdører i stedet for én. I tillegg kan du velge om du vil ha skapdøren med- eller uten ramme, og du kan velge håndtak fra Svedbergs' møbelserier Forma, Stil og Skapa. Fargevalgene er de samme som på benkeplaten: Hvit, Lys eik, Svart eik og Grå.

Trenger du mer lagringsplass, vil derimot ett- eller flere høyskap være tingen. I Svedbergs' nye sortiment finner vi to skap som begge er 40 cm. brede og 60 cm. dype, men som har en høyde på enten 122- eller 172 cm. og henholdsvis to- eller tre hyller innvendig. I tillegg finnes det et bredere skap med en bredde og dybde på 60 cm., som er 122 cm. høyt. Dette skapet har to hyller. Som med veggskapene, får du også her valget mellom skapdør med- eller uten ramme. Håndtak i serien Forma, Stil og Skapa kan likeledes monteres på samtlige av høyskapene. De leveres også fargene Hvit, Lys eik, Svart eik og Grå.

SKREDDERSYDD VASKEROM PÅ BADET
Svedbergs har samtidig lansert noen praktiske løsninger som er beregnet på de ulike skapene. For eksempel kan du installere en spesialtilpasset skittentøyskurv i høyskapene – enten i 40- eller 60 cm. bredde. Videre får du kjøpt en elboks til høyskap med tre stikkontaktuttak. Vil du heller la skapet stå på gulvet enn å feste det til veggen? Ikke noe problem: Høyskapene kan påmonteres støtteben. Disse legger til 20 cm. på skapets høyde.

Med like fargevalg for de ulike vaskeromsinnretningene, skap i forskjellige størrelser og smarte tilvalg, ligger alt til rette for at du kan finne en løsning som er skreddersydd for ditt bad.

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Dette er baderomstrendene i 2021 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2021

01.02.2021

Mørke fliser, geometriske former og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de eksklusive stilene uten å bruke en formue.

Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.

Skal du pusse opp et lite bad? Byggmakker

Skal du pusse opp et lite bad?

31.10.2019

Få maksimalt ut av minimal plass! Med smarte løsninger får du plass til både badekar, helfigurspeil og spadusj.