StartsidenTips og rådInspirasjon

Veggpanel som ser ut som fliser

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Gjør som Sinnasnekker’n og spar tid og penger når du pusser opp badet. Fibo baderomspanel skrus direkte på eksisterende vegg eller stenderverk, og alt arbeid med gips, membran og fliser blir overflødig.

Panelene er selvsagt godkjente i henhold til våtromsnormen og utviklet for å tåle direkte vannpåvirkning. Sinnasnekker’n Otto Robsahm bruker ofte veggpanel fra Fibo, og responsen er udelt positiv.

 

SE VÅRT UTVALG AV BADEROMSPANEL HER

 

– Folk liker de rene linjene og at det er så strøkent. Fliser er greit nok, men det er mange flere ledd i prosessen med å ferdigstille et bad med fliser enn når du bruker veggpanel, forteller Robsahm. 

 

– Følger du instruksjonene som følger med veggpanelene fra Fibo får du et bad som er forsikringsgodkjent, i tillegg til at det er helt feilfritt, sier Robsahm.

 

– DU SETTER PÅ FØRSTE PLATE, FUGER, SÅ NESTE, OGSÅ PANG – JOBBEN ER FERDIG, FORTSETTER HAN ENGASJERT. 

 

Trendene for baderomsdesign er ikke lenger kun rene, hvite fliser, og Sinnasnekker’n ivrer for at folk skal være litt mer uredde i fargevalget når baderommet utformes.

 

– Utvalget av Fibo sine veggplater gir deg muligheten til å sette inn fargekombinasjoner som passer designet på ditt bad. Vær litt vågal, tør å gå litt utenfor det som er vanlig, og lek deg. Liker du en spesiell farge, gå for den, oppfordrer Sinnasnekker’n.

 

Nedenfor ser du et par lekre eksempler fra denne sesongen av Sinnasnekker’n.

Gjør som Otto. Vær tøff med fargevalget ditt og få et superdelikat bad. Her ser du smaragdgrønne veggplater fra Fibo i serien Colour Collection hvor du finner 26 andre spenstige farger i høyglans, samt 12 farger i ekstra matt.

 

Go green. Grønnfargen (1237 HG Grass, NCS S3560-G) i høyglans er en slående kontrast til hvite og trefargede detaljer på badet. Fibo Colour Collection i høyglans leveres med både 3,5 og 1,8 mm fuger.

 

Store fliser. Bruk 60 x 40 cm flismønster for en hypermoderne look på badet. Her i stilfullt grått (4054 Milano Antrasite NCS S 6502-Y) som gjør seg godt i høyglans.

 

Kreativ vri. Her er det synlige kobberrør under vasken som er videreført som oppheng i tak og til hylle under vasken. En genial og annerledes løsning.

 

Lavterskel luksus. Har du et badekar, pynt det med en treplanke som du kan ha litt badeluksus på. Superenkelt DIY-prosjekt. 

Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.

Montering av veggpanel: Slik går du frem Byggmakker

Montering av veggpanel: Slik går du frem

20.05.2020

Veggpanelene fra Fibo er enkle å installere og lette å holde rene. Her kan du lese om hvordan du monterer dem.

Kjøkken på budsjett: Våre beste tips  Byggmakker

Kjøkken på budsjett: Våre beste tips

03.12.2019

Et nytt kjøkken trenger ikke å koste skjorta. Les videre og bli inspirert av smarte og rimelige løsninger.

Bad: Få maksimalt ut av minimal plass  Byggmakker

Bad: Få maksimalt ut av minimal plass

31.10.2019

Har du et lite bad som skal fornyes? Med smarte løsninger får du plass til både badekar, helfigurspeil og spadusj.