StartsidenTips og rådInspirasjon

Verdensnyhet! Dusjløsning med justerbare vinkler

Med en helt ny patent tar baderomseksperten Hafa dusjhjørnet til nye høyder. Selskapet lanserer dusjserien IglooPro som kombinerer banebrytende teknologi med lekkert design.

Nå kan du finne rett dusjløsning uansett hvilke utfordringer baderommet ditt måtte by på. Fordi dørenes vinkel kan justeres trenger ikke dørene i dusjhjørnet å plasseres i samme avstand fra hjørnet.

 

– Har du for eksempel et vindu som står i veien, kan du plassere den ene dusjdøren inntil vinduet og allikevel tilpasse den til den andre døren som er litt kortere eller lenger unna, forklarer Linda Uppman, utviklingsingeniør hos den svenske baderomseksperten.  

 

SE VÅRT UTVALG AV BADEROMSPRODUKTER HER

 

RASK OG ENKEL INSTALLASJON

IglooPro-serien monteres raskt og enkelt av kun én person, og justeres ved hjelp av den nye patentsøkte teknologien InstaQuick. Den justerbare åpningsvinkelen gir deg uendelige flere plasseringsmuligheter på badet og dusjen er en stabil løsning som også er holdbar over tid.

Som det passer deg. Nå kan du lage et dusjhjørne hvor en av dørene er litt kortere eller lenger unna enn den andre. Har du for eksempel et vindu på badet, er ikke dette lenger en hindring for praktiske dusjdører som også er stilrene i designet.

 

SKANDINAVISK DESIGN

Den nye dusjserien består av deilige, store glassflater og glatte veggprofiler uten skjøter som er enkle å rengjøre. Natureloksert aluminium gir et skandinavisk uttrykk. Serien kommer med gripevennlige håndtak, men for å få det lille ekstra kan du oppgradere til et designhåndtak og en stilren magnetlist av aluminium.

Rent og pent. Store glassflater som er lette å rengjøre er det vi ønsker på badet. Med muligheter for en justerbar vinkling, har du ingen unnskyldning lenger. Sjekk ut sortimentet hos Byggmakker

Hafa høstkampanje Byggmakker

Hafa høstkampanje

30.09.2020

Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk  Byggmakker

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk

25.02.2020

Planlegger du å fornye badet? Mørke detaljer gir badet et sofistikert uttrykk og kan kombineres med alle farger. Les videre og se hvordan du kan gi badet ditt en smart og tidløs oppgradering.

Skal du pusse opp et lite bad? Byggmakker

Skal du pusse opp et lite bad?

31.10.2019

Få maksimalt ut av minimal plass! Med smarte løsninger får du plass til både badekar, helfigurspeil og spadusj.