StartsidenTips og rådInspirasjon

Vidunderlige vinduer

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Med måltilpassede gardinløsninger får du ikke bare et stilfullt hjem, men du sparer energi og får de proffeste lyskontroll-løsningene med på kjøpet.

Det kan være vel verdt investeringen å gå for en eksklusiv gardinløsning fra Luxaflex®. Vakre vinduer og riktig belysning utgjør en stor forskjell på stemningen i et rom. I mer enn 60 år har Luxaflex® produsert elegante og skreddersydde gardinløsninger tilpasset ethvert vindu, uansett størrelse og form.

 

Velg mellom persienner, rullegardiner, plisségardiner, liftgardiner eller lamellgardiner i spennende farger mønstre og design. Det er ingen fare for at du ikke finner en stilfull løsning som passer inn i ditt hjem. Og hvem ønsker seg ikke gardiner som bidrar til å holde hjemmet svalt om sommeren og varmt om vinteren?

 

Sjekk ut det brede utvalget under!

Rolige rullegardiner. Kombiner vakker design med praktiske funksjoner. Tåler varme og fukt, er antistatisk (frastøter smuss og fukt) og lett å rengjøre.

 

Pene persienner. Få bedre lyskontroll og privatliv med en klassisk persienne. Persiennene fra Luxaflex® er produsert med aluminiumslameller, noe som øker holdbarheten.

 

Praktiske plisségardiner. Skarpe og elegante striper går aldri av moten. Gardinene gir liv til ethvert rom og kan monteres i rammen slik at du får et ryddig og elegant resultat. Med «Top-down/Bottom-Up» kan du plassere gardinene i en perfekt balanse mellom privatliv, lysinfall og utsikt.

 

Luksuriøse liftgardiner. Med sine myke stofflag gir liftgardiner rommet et sofistikert preg. Du kan også velge fôr med mørkleggende funksjon til soverommet.

 

Lekre lamellgardiner. Til større vinduer og skyvedører er lamellgardiner en elegant og praktisk løsning. De gir deg mye lys, men beskytter mot solen om du trenger det. Når du lukker lamellene gir det også UV-beskyttelse som beskytter møbler, tepper og gulv fra å falme. 

 

Tidløse trepersienner. Bring naturens varme og skjønnhet inn på soverommet. Kolleksjonene fra Luxaflex inneholder tre som har en forsvarlig og bærekraftig vekst fra sertifiserte skogbruk.

 

Tiltalende Twist®. En perfekt nyvinning for deg som vil nyte det naturlige lyset samtidig som du skjermer for innsyn. Du kan bevege de to stofflagene forbi hverandre til en åpen eller helt lukket posisjon for å skape akkurat den stemningen som du ønsker. For eksempel reduseres sterkt sollys når du ser på TV eller nettbrett om sommeren.

 

Deilige Duette®. Denne energisparende gardinen er designet for å bidra til å holde huset svalt om sommeren og varmt om vinteren. Gardinen har tre luftlommer som reduserer varmetapet med opptil 40 prosent, og bedrer også akustikken i rommet.