StartsidenTips og rådInspirasjon

Vinylgulvets renessanse

Når gulvet er så slitesterkt at det kan legges på en flyplass, kommer med 30 års garanti og samtidig er vanskelig å skille fra ekte plank, er det ikke rart at det er en økende trend i Europa.

Vinylgulv har fått sin renessanse, med fordelene til et syntetisk materiale kombinert med naturtro design som ekte plank. Spesielt slitestyrken er et argument for vinylen.


Cello Vinyl er så sterkt at det kan legges i avgangshaller på flyplasser, sier gulvekspert i Byggmakker, Roy Fredriksen.


Gulvet har slitestyrke i klasse 34 – den høyeste klassen for slitestyrke som finnes. I tillegg er Cello vinyl motstandsdyktig mot flekker og naturlig vanntett. Det gjør at det passer perfekt til gulvet i inngangspartier, hobbyrom og kjøkken, i tillegg til kommersielle lokaler.

Med Cello Vinylgulv får du 30 års garanti på gulvet du legger i ditt private hjem.

 

Andre argumenter for Cello vinylgulv er at det gir fra seg lite støy og at det gis hele 30-års-garanti på denne gulvtypen i private hjem.

Naturtro som ekte plank

Naturtro som Cello Vinyl er, blir det vanskelig å skille vinylgulvet fra ekte plank. Dekorene til Cello Vinyl er i HD-oppløsning og produseres med opptil 60 helt unike individuelle bord – som innebærer at du kan legge mye gulv før du oppnår samme gjenkjennende effekt eller repetisjon av mønstre. Du kan velge mellom unike mønstre i moderne, klassiske og rustikke variasjoner i naturtro treverk og sten.

Se vårt utvalg av vinylgulv

 

Det slitesterke vinylgulvet kommer i en rekke naturtro versjoner av treverk og sten. Velg mellom lyse og mørke fargetoner.

Praktisk og enkelt å legge

Underlaget på Cello Vinyl er ferdig påmontert, med Top Clic-lås som sørger for enkel, rask og trygg legging.

Verktøyene du trenger for å kunne legge gulvet selv er:

Mangler du noe for å gjøre jobben selv? Se Byggmakkers utvalg av verktøy

 

Her ser du film med tips til legging av Cello Vinyl:

 

Hvis du ønsker deg nytt vinylgulv, men ikke har tid eller mulighet til å legge gulvet selv, gjør Byggmakker gjerne jobben for deg.
Les mer om Fiks Ferdig - Gulv her

 

Legge laminatgulv – så enkelt gjør du det selv Byggmakker

Legge laminatgulv – så enkelt gjør du det selv

23.08.2021

Det er mange gode grunner til å velge laminat: Det er vedlikeholdsfritt, pent å se på, gjør det selv-vennlig og slitesterkt – på noen merker får du til og med livstidsgaranti! Vi viser deg hvordan du enkelt legger laminatgulvet selv.

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Her er grunnene til å velge høytrykkslaminatgulv Byggmakker

Her er grunnene til å velge høytrykkslaminatgulv

04.03.2021

Høytrykkslamineringen gjør gulvet betydelig sterkere enn vanlig laminat, men det er bare én av mange grunner til å velge høytrykkslaminat.

Årets gulvtrender Byggmakker

Årets gulvtrender

04.02.2021

Vi har entret et nytt år, og som alltid er det mange nye trender som påvirker hvordan vi innreder hjemmet. Dette er våre beste tips til deg som skal legge nytt gulv.