StartsidenTips og rådInspirasjon

Ytterdør: Lås opp smart. Lukk igjen sikkert


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Nå får du ytterdører som kan låses opp uten nøkler. Velg stilige, sikre og smarte løsninger som er skreddersydd for både boligen og familien din.

Det finnes utallige valgmuligheter for deg som har tenkt til å bytte dører i boligen, både når det gjelder utseende og funksjon.

På nettsidene til Swedoor finner du for eksempel et digitalt designverktøy som lar deg teste ut ulik formgivning og funksjoner for ytterdøren. Her får du muligheten til å velge mellom fire boligtyper for å se hvor godt dørene passer inn i omgivelser som kan ligne ditt eget hjem. Ved å designe døren selv, kan du altså forsikre deg om at stilen passer perfekt til akkurat din bolig.

Foruten farger og mønstre kan du dessuten bestille flere av Swedoor-dørene med unike funksjoner eller egenskaper. De aller fleste ytterdørene kan leveres med ekstra innbrudd- og brannsikkerhet, røyktetthet, lydisolering eller elektronisk lås.

SE VÅRT UTVALG AV YTTERDØRER HER

ELEKTRONISK «DØRMANN»
Det aller viktigste med en inngangsdør er at den skal være sikker. En solid og innbruddsikker dør gjør at du kan sove trygt om natten, samt at alle verdiene dine er beskyttet når du ikke er hjemme. Nå har du mulighet til å velge en ytterdør som ikke bare er sikker, men som er smart i tillegg.

De nye dørene fra Swedoor kan nemlig leveres med Norges første FG-godkjente elektroniske boliglås fra Yale Doorman. Dette innebærer at den gammeldagse husnøkkelen erstattes av en kode, en brikke eller en fjernkontroll. Slike elektroniske låser har blitt mer og mer vanlig på arbeidsplasser, og nå kommer de også for fullt til norske hjem.

Fordelen med å bytte til en ytterdør med elektronisk lås er først og fremst at alle i husstanden slipper å ha med seg nøkler. Det betyr at du aldri mer trenger å bekymre deg for husnøkler som er mistet – eller glemt, for den saks skyld. Låskoden kan nemlig skiftes ved behov, så om noen i familien skulle miste brikken sin er det bare å velge en ny kode. En annen fordel er at du kan aktivere midlertidige koder for å slippe inn for eksempel bestemor eller håndverkeren når du selv ikke er hjemme. Yale Doorman-låsen som du får med de nye Swedoor-dørene kan for øvrig også integreres med smarthjem-løsningen til Verisure, slik at du kan låse opp døren via mobilen din.

LES MER OM YALE DOORMAN HER

En sikkerhetsdør i RC3-klassen skal motstå innbruddsforsøk i minst 20 minutter.

Nå kan du taste en kode i stedet for å låse opp husdøren med nøkkel.

EKSTRA BESKYTTELSE MOT INNBRUDD
Hver år utsettes tusenvis av nordmenn for innbrudd i sine hus, leiligheter og hytter. Noe av det som kan forhindre at nettopp din bolig blir et mål for tyvene, er å installere ekstra innbruddsikre ytterdører. Det gjelder for øvrig ikke bare inngangsdøren din, men også terrassedører.

Mange av Swedoors ytterdører kan leveres som sikkerhetsytterdør, både med og uten glass. Det innebærer at disse er sikkerhetsklassifisert (RC3), og at dørene er testet for å motstå et 20 minutters innbruddsforsøk som inkluderer bruk av verktøy som kubein eller brekkjern.

Som kjent velger derimot tyvene ofte å bryte seg inn gjennom terrassedører, ettersom de normalt er dårligere sikret enn inngangsdøren. Flere av Swedoor-modellene, som Como, Aral og Caspian, egner seg utmerket også som balkong- eller verandadører. Med sikkerhetsytterdører overalt vil neppe huset ditt stå først på listen til innbruddstyven.

SLIK BESKYTTER DU DEG MOT INNBRUDD:

• Tenk som en tyv: Hva er husets svake punkter?
• Velg en sikkerhetsklassifisert ytterdør.
• Skift ut terrassedøren med en sikkerhetsdør.
• Sørg for at det er låsbare håndtak på innsiden av terrassedøren
• Installér låser på vinduer som er nærmere bakken enn fire meter.
• Lås inn verdisaker som pass, smykker og bilnøkler.
• Skaff deg en postkasse med lås, eller be naboen tømme postkassen mens du er bortreist.
• Skriv ikke på sosiale medier at du skal reise bort.
• Hvis mulig, ha en bil parkert utenfor huset mens du er bortreist.
• Bruk tidsstyring på lamper og radio som slår seg av og på når du ikke er hjemme.

Kilde: Swedoor

DESIGN DIN EGEN DØR
Velger du Swedoor, kan du enkelt mikse og trikse blant farger og forskjellige mønstre og utforminger på døren før du kjøper. På nettsiden swedoor.no finner du nemlig et nyttig designverktøy til både inner- og ytterdører.

Bruk designverktøyet til Swedoor for å finne ytterdøren som passer best til huset ditt.

SE VÅRT UTVALG AV INNERDØRER HER

En skikkelig ytterdør skal stenge kulden ute Byggmakker

En skikkelig ytterdør skal stenge kulden ute

13.11.2017

Den nye lavenergidøren fra Swedoor holder på varmen, kutter strømregningen din og er i tillegg produsert på en bærekraftig og miljøvennlig måte.

En hel verden av dører Byggmakker

En hel verden av dører

29.05.2017

Nå blir det enklere enn noen gang å finne den perfekte døren!

Oppgrader førsteinntrykket Byggmakker

Oppgrader førsteinntrykket

05.03.2015

Din entré er det første rommet du ser når du kommer hjem, og det siste du ser før du drar ut. Ytterdører fås i et rikelig antall variasjoner og design som gir deg mulighet til å tilføye et individuelt preg på ditt hjem fra innerst til ytterst.

Utskifting av dører og vinduer Byggmakker

Utskifting av dører og vinduer

13.02.2013

Utskifting av dører og vinduer kan gjøre boligen mer attraktiv samt spare deg for både energilekkasjer og strømkostnader.