Bruk Snøfreseren med god samvittighet


 

Klar for den kalde fine tida?  Peis eller vedovn


 

Når du betjener en snøfreser eller andre småmaskiner, kommer du og omgivelsene dine i direkte kontakt med damp og avgasser. Men nå kan du med god samvittighet erstatte den tradisjonelle snøskuffa med en snøfreser dersom du fyller alkylatbensin på tanken.

Bruk Snøfreseren med god samvittighet Byggmakker

AG alkylatbensin fra Kemetyl er den reneste bensinen på markedet og inneholder stort sett ikke aromater, svovel, bly og benzen. Det gjør at damp og avgasser fra alkylatbensin er mye mindre helseskadelig enn vanlig handelsbensin, noe som også reduserer helserisikoen for den som bruker snøfreseren.

Bensinen har også holdbarhet på minimum to år som gjør at du kan lagre snøfreseren med denne bensinen på tanken. Vi selger AG alkylatbensin fra Kemetyl i Byggmakker.

Lei av snømåking? Skaff deg en snøfreser Byggmakker

Lei av snømåking? Skaff deg en snøfreser

08.01.2019

Etter mange snørike vintre har vi nordmenn begynt å få øynene opp for hvor genialt det er med en snøfreser i garasjen. Ingen flere vonde rygger eller stressende måke-morgener for å få ut bilen.

Unngå kink i ryggen når du måker snø Byggmakker

Unngå kink i ryggen når du måker snø

14.03.2018

Snøen laver ned og blir liggende på bakken som fin, tørr eller kram snø – eller slaps. Det er den tiden på året igjen hvor mange oss blir pent nødt til å finne frem snøskuffa. Med riktig teknikk og utstyr slipper du å oppsøke kiropraktor i vinter.