StartsidenTips og rådKunnskap

Byggmakker lanserer "Fiks Ferdig"

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

For deg som ikke har tid, kunnskap eller lyst til å gjøre jobben selv, kan den nye håndverkertjenesten spare deg for mange bekymringer.

Selv om mange av oss liker å drive med oppussing og vedlikehold hjemme, finnes det utvilsomt en del oppgaver som det er best å overlate til profesjonelle. Noen prosjekter krever dessuten at arbeidet utføres av faglærte, blant annet for å kunne dokumentere at alle forskriftene er fulgt til punkt og prikke.

Nå lanserer vi en helt ny tjeneste som skal gjøre det enklere å få gjort noen av jobbene som du ikke får tatt fatt på selv. "Fiks ferdig" går ut på at du enkelt og greit kan bestille en befaring fra en kvalifisert- og Byggmakker-godkjent håndverker som kan gjøre jobben for deg!

– Det er rett og slett en hjelp for de som ikke kan-, vil- eller har tid til å gjøre det selv. Hver Byggmakker-avdeling vil ha ansvar for å ha en portefølje med håndverkere som har fagbrev, som har gjennomført "Fiks ferdig"-opplæringen vår, og som kjenner til våre retningslinjer, forteller salg- og markedsdirektør Kari Moberg i Byggmakker.

– Vi tar med andre ord jobben med å finne- og vurdere håndverkerne, noe som ofte kan være veldig tidkrevende å gjøre selv. At Byggmakker har godkjent de som kommer på befaring, tror vi også vil være en ekstra trygghet for mange av våre kunder, legger hun til.

Opp til deg hva du vil gjør videre

I første omgang dreier "Fiks ferdig"-tjenesten seg om enten taksjekk eller vindussjekk. På disse områdene kan det være spesielt vanskelig å finne ut på egenhånd om det er behov for reparasjoner eller utskiftninger i boligen din. Skader eller lekkasjer på vindu eller tak kan ofte være lite synlige, og derfor vanskelig å oppdage. Selve befaringen er gratis og uforpliktende.

– Dette er et godt tilbud til alle som bor i eldre eneboliger, tomannsboliger og rekkehus. Her kan det være greit å ta en sjekk. Det vi tilbyr er en befaring, men det er selvsagt opp til deg som huseier å avgjøre hva du vil gjøre videre hvis håndverkeren finner feil eller mangler, avslutter Moberg.

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Disse arbeidsklærne vil proffen ha Byggmakker

Disse arbeidsklærne vil proffen ha

28.01.2021

Utvalget av arbeidsklær har tidligere vært preget av enkle universalløsninger og kjedelig design. I takt med tiden har også funksjonalitet, tekniske løsninger, personlig sikkerhet – og stil, blitt viktigere enn noensinne.

Har funnet nøkkelen til en effektiv byggeplass Byggmakker

Har funnet nøkkelen til en effektiv byggeplass

02.09.2020

For Entreprenør Svein Rommen AS handler veien til en effektiv byggeplass om grundig planlegging, god logistikk og en effektiv bruk av ressursene.

Pass på at du lader elbilen din riktig! Byggmakker

Pass på at du lader elbilen din riktig!

06.05.2019

Du plugger vel ikke LEAF-en din rett i en vanlig stikkontakt når du lader hjemme?