StartsidenTips og rådKunnskap

Byggmakker lanserer "Fiks Ferdig"

For deg som ikke har tid, kunnskap eller lyst til å gjøre jobben selv, kan den nye håndverkertjenesten spare deg for mange bekymringer.

Selv om mange av oss liker å drive med oppussing og vedlikehold hjemme, finnes det utvilsomt en del oppgaver som det er best å overlate til profesjonelle. Noen prosjekter krever dessuten at arbeidet utføres av faglærte, blant annet for å kunne dokumentere at alle forskriftene er fulgt til punkt og prikke.

Nå lanserer vi en helt ny tjeneste som skal gjøre det enklere å få gjort noen av jobbene som du ikke får tatt fatt på selv. "Fiks ferdig" går ut på at du enkelt og greit kan bestille en befaring fra en kvalifisert- og Byggmakker-godkjent håndverker som kan gjøre jobben for deg!

– Det er rett og slett en hjelp for de som ikke kan-, vil- eller har tid til å gjøre det selv. Hver Byggmakker-avdeling vil ha ansvar for å ha en portefølje med håndverkere som har fagbrev, som har gjennomført "Fiks ferdig"-opplæringen vår, og som kjenner til våre retningslinjer, forteller salg- og markedsdirektør Kari Moberg i Byggmakker.

– Vi tar med andre ord jobben med å finne- og vurdere håndverkerne, noe som ofte kan være veldig tidkrevende å gjøre selv. At Byggmakker har godkjent de som kommer på befaring, tror vi også vil være en ekstra trygghet for mange av våre kunder, legger hun til.

Opp til deg hva du vil gjør videre

I første omgang dreier "Fiks ferdig"-tjenesten seg om enten taksjekk eller vindussjekk. På disse områdene kan det være spesielt vanskelig å finne ut på egenhånd om det er behov for reparasjoner eller utskiftninger i boligen din. Skader eller lekkasjer på vindu eller tak kan ofte være lite synlige, og derfor vanskelig å oppdage. Selve befaringen er gratis og uforpliktende.

– Dette er et godt tilbud til alle som bor i eldre eneboliger, tomannsboliger og rekkehus. Her kan det være greit å ta en sjekk. Det vi tilbyr er en befaring, men det er selvsagt opp til deg som huseier å avgjøre hva du vil gjøre videre hvis håndverkeren finner feil eller mangler, avslutter Moberg.

Har funnet nøkkelen til en effektiv byggeplass Byggmakker

Har funnet nøkkelen til en effektiv byggeplass

02.09.2020

For Entreprenør Svein Rommen AS handler veien til en effektiv byggeplass om grundig planlegging, god logistikk og en effektiv bruk av ressursene.

Pass på at du lader elbilen din riktig! Byggmakker

Pass på at du lader elbilen din riktig!

06.05.2019

Du plugger vel ikke LEAF-en din rett i en vanlig stikkontakt når du lader hjemme?

Bekymringsfrie vinduer Byggmakker

Bekymringsfrie vinduer

04.04.2018

Trodde du at et vindu bare var et vindu? I dag kan man oppgradere et vindu til å øke innekomforten, sikkerheten, boligverdien, begrense lyd eller solstråler, spare strømutgifter – eller rett og slett ta vindusvasken selv.

Oppussingsvettreglene Byggmakker

Oppussingsvettreglene

21.03.2018

Påsken er rett rundt hjørnet og mange nordmenn benytter anledningen til å planlegge og gjennomføre oppussingsprosjekter i hus, hytte og hage. Inspirert av Fjellvettreglene har Byggmakker laget ni Oppussingsregler som gjør jobben enklere – og resultatet mye bedre.