StartsidenTips og rådKunnskap

Proffe løsninger du kan stole på

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Nå har det blitt enklere, tryggere og raskere enn noen gang å skaffe seg proff-hjelp hvis du skal skifte tak eller bytte vinduer. Den positive responsen så langt tyder på at det nye Fiks Ferdig-konseptet kan ha truffet spikeren på hodet!

Tidligere i år lanserte Byggmakker konseptet «Fiks Ferdig» som allerede har rukket å bli en stor suksess. Konseptet er enkelt: du som kunde kan be Byggmakker om en gratis taksjekk eller vindussjekk. Deretter sørger din lokale forhandler for at en kvalitetssikret håndverker kontakter deg for å avtale befaring. Dersom tak eller vinduer trenger å skiftes eller repareres, står du fritt til å takke ja til tilbudet fra håndverkeren, og samtidig få alle materialer som trengs til jobben levert av Byggmakker.

 

«FIKS FERDIG» GJØR DET MED ANDRE ORD ENKLERE OG RASKERE Å FINNE EN GODT KVALIFISERT HÅNDVERKER TIL Å GJØRE JOBBEN FOR DEG.

 

– Mange av oss har ikke tid, kunnskap eller kompetanse til såpass omfattende oppussingsoppgaver. Med «Fiks Ferdig» slipper kundene våre å tenke på befaring og valg av håndverkere, sier Andreas Bergh, Salgssjef Proff i Byggmakker Handel.

 

– Grunnen til at vi nå utvider Fiks Ferdig-konseptet til å inkludere vinduer er at dette er tyngre oppussingsoppgaver som mange kvier seg for å utføre, samtidig som det er viktig at utførelsen og bytte av vinduer blir fagmessig utført. Med vinduer og dører er tetting ekstremt viktig slik at man ikke risikerer vanninntrenging eller luftlekkasjer, forklarer han videre.

 

FORVENTER STOR VEKST

Ifølge Bergh har tilbakemeldingene på Fiks ferdig-konseptet så langt vært utelukkende positive. Han forteller at de har utviklet et verktøy der oppfølging av kunder og henvendelser er satt i system.

 

– Jeg tror dette er noe som bare vil vokse. Det er et stort behov for å kunne velge enkle og trygge løsninger. Jeg ser det selv også, til tross for at jeg er snekker, det står alltid oppgaver hjemme som jeg ikke rekker å få gjort ferdig, sier Bergh.

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Disse arbeidsklærne vil proffen ha Byggmakker

Disse arbeidsklærne vil proffen ha

28.01.2021

Utvalget av arbeidsklær har tidligere vært preget av enkle universalløsninger og kjedelig design. I takt med tiden har også funksjonalitet, tekniske løsninger, personlig sikkerhet – og stil, blitt viktigere enn noensinne.

Inspirasjon: Bli en superproff på tak Byggmakker

Inspirasjon: Bli en superproff på tak

29.10.2020

Riktig valg av taktekking gir bærekraftige fasader som holder i mange tiår. Les videre og finn ut hvordan du avanserer fra utførende håndverker til inspirerende rådgiver.

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle Byggmakker

Slik får du slett tak uten å slipe og sparkle

29.10.2020

Taket er vanskelig å nå. Disse ferdigtapetserte takplatene har en innovativ funksjon som sparer deg for den tyngste jobben.