StartsidenTips og rådKunnskap

Proffe løsninger du kan stole på


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Nå har det blitt enklere, tryggere og raskere enn noen gang å skaffe seg proff-hjelp hvis du skal skifte tak eller bytte vinduer. Den positive responsen så langt tyder på at det nye Fiks Ferdig-konseptet kan ha truffet spikeren på hodet!

Tidligere i år lanserte Byggmakker konseptet «Fiks Ferdig» som allerede har rukket å bli en stor suksess. Konseptet er enkelt: du som kunde kan be Byggmakker om en gratis taksjekk eller vindussjekk. Deretter sørger din lokale forhandler for at en kvalitetssikret håndverker kontakter deg for å avtale befaring. Dersom tak eller vinduer trenger å skiftes eller repareres, står du fritt til å takke ja til tilbudet fra håndverkeren, og samtidig få alle materialer som trengs til jobben levert av Byggmakker.

 

«FIKS FERDIG» GJØR DET MED ANDRE ORD ENKLERE OG RASKERE Å FINNE EN GODT KVALIFISERT HÅNDVERKER TIL Å GJØRE JOBBEN FOR DEG.

 

– Mange av oss har ikke tid, kunnskap eller kompetanse til såpass omfattende oppussingsoppgaver. Med «Fiks Ferdig» slipper kundene våre å tenke på befaring og valg av håndverkere, sier Runar Didriksen, Salgssjef Retail i Byggmakker Handel.

 

– Grunnen til at vi nå utvider Fiks Ferdig-konseptet til å inkludere vinduer er at dette er tyngre oppussingsoppgaver som mange kvier seg for å utføre, samtidig som det er viktig at utførelsen og bytte av vinduer blir fagmessig utført. Med vinduer og dører er tetting ekstremt viktig slik at man ikke risikerer vanninntrenging eller luftlekkasjer, forklarer han videre.

 

FORVENTER STOR VEKST

Ifølge Didriksen har tilbakemeldingene på Fiks ferdig-konseptet så langt vært utelukkende positive. Han forteller at de har utviklet et verktøy der oppfølging av kunder og henvendelser er satt i system.

 

– Jeg tror dette er noe som bare vil vokse. Det er et stort behov for å kunne velge enkle og trygge løsninger. Jeg ser det selv også, til tross for at jeg er snekker, det står alltid oppgaver hjemme som jeg ikke rekker å få gjort ferdig, sier Didriksen.

Bytte tak: Dette må du vite  Byggmakker

Bytte tak: Dette må du vite

18.03.2020

Er du usikker på om taket ditt holder en vinter eller regnvåt sommer til, anbefaler vi deg å lese videre. Vanlig boligforsikring dekker nemlig ikke vannlekkasjer utenfra.

Det naturlige valget: Betong eller tegl på ditt nye tak? Byggmakker

Det naturlige valget: Betong eller tegl på ditt nye tak?

30.08.2019

Betongtakstein og tegltakstein har stort sett samme vekt/m2 og kan legges på takvinkler ned til 14 grader. Når du skal velge hva som passer best på ditt tak bør du ta hensyn til klima, topografi, hustype, nabolag og selvfølgelig din personlige smak.

Med torvtak går hytta i ett med naturen Byggmakker

Med torvtak går hytta i ett med naturen

05.08.2019

Rundt 90 prosent av alle nye hytter anlegges med torvtak.

Terrassetakene som forlenger sommeren Byggmakker

Terrassetakene som forlenger sommeren

04.06.2019

Lys er livsviktig for både mennesker og planter. Men det er ikke alltid det nordiske været tillater at vi kan sitte utendørs selv på sommeren. Et soltak gir en behagelig lysgjennomgang og skaper et hyggelig innemiljø, samtidig som taket skal smelte sammen med bygningens design og arkitektur.