StartsidenTips og rådKunnskap

Sett spikeren i kista for hammeren

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Skal du legge ny terrasse eller snekre noe nytt til uteplassen før sommeren? Her er tre smarte verktøy som gjør jobben hundre ganger enklere.

Uansett hva du skal bygge, kan vi nesten garantere at det kommer til å gå med mye spiker. Nå velger mange å erstatte hammeren med en spikerpistol for å gjøre det enklere og raskere. Dette er verktøy som er drevet av trykkluft, elektrisitet eller gass.

– Spikerpistolen har vært et av snekkerens viktigste verktøy i en årrekke. I dag har de blitt såpass rimelige at også hobbysnekkerne har begynt å kjøpe seg spikerpistol, forteller Thomas Johnsen, kategorisjef for verktøy i Byggmakker.

Se våre El-verktøy her

Dersom du ikke er vant til å bruke hammer og plutselig gyver løs på store oppgaver, kan det være fort gjort å få belastningsskader i armen eller skuldrene. Denne faren minimeres ved bruk av spikerpistol. I tillegg går arbeidet ekstremt mye raskere, samtidig som du får et penere resultat.

 RYOBI DYKKERTPISTOL R18N18G: Med denne modellen fra RYOBI trenger du ikke kompressorer, slanger og dyre gasspatroner. Denne går på batteri og kan slå dykkert fra 15 til 50mm. Kapasitet opp til 60 dykkert pr. minutt og 700 pr. 1,5Ah opplading. AirStrike teknologien sørger for intern luftkomprimering, noe som resulterer i en ultrakompakt dykkertpistol, som er vedlikeholdelsesfri og uten driftsomkostninger. En dykkertpistol er snekkerens beste venn når man skal få fine lister.

Start med det viktigste:

– En god Bor-/skrumaskin på batteri er noe alle bør ha hjemme. Dersom du ikke har dette fra før, eller trenger en oppgradering, kan vi anbefale å kjøpe en enkel startpakke som inkluderer Bor-/skrumaskin, batterier og lader, sier Johnsen.

Det smarte håndverkersettet fra RYOBI består av en kraftig, batteridrevet 18 volts Bor-/skrumaskin, robust verktøykasse og 17 forskjellige bits eller tilbehør. I pakken får du også to Lithium+-Ion-batterier med 2,5 Ah (Ampere) og en hurtiglader. Denne er en del av det omfattende ONE+ systemet til Ryobi, hvor samme batteri passer til over 50 forskjellige elverktøy og hagemaskiner.

 

RYOBI HÅNDVERKERKIT RCD18-LL25T: Du kommer langt med en drill. Gå for en komplett pakke med maskin, batteri og lader dersom du først skal kjøpe en ny.

Og dersom du trenger en kompressor.....

... bør du velge en oljefri variant, for eksempel denne modellen fra LUNA. Dette er en oljefri kompressor med 2.0 HK, komplett med dykkertpistol, som egner seg ypperlig for spikring av listverk, dør- og vindusrammer, samt en kraftig spikerpistol for større jobber som spikring av stendere, panel og reisverk. Kompressoren kommer med en PVC-slange på 10 meter.

 

LUNA KOMPRESSOR/SPIKERPISTOLPAKKE: En kompakt modell med mye kraft – perfekt for deg som vurderer å investere i en kompressor til hjemmet.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.

Julegavetips til en handyman Byggmakker

Julegavetips til en handyman

11.12.2018

Uansett om din samboer er handy eller ikke, så hjelper det med riktig verktøy. Nedenfor finner du to bestselgere fra Ryobi som alle kan kobles på det samme batteriet. Ikke dumt å være smart.

Ryobi TTI Byggmakker

Ryobi TTI

12.09.2018

Ryobi ® er en merkevare av den internasjonale gruppen Techtronic Industries (TTI), en global produsent av batteridrevne, elektriske og bensindrevne verktøy. Komplett merkevareserie som passer både profesjonelle og forbrukere. Ryobi tar nøye hensyn til gjeldende miljøkrav i utformingen av sine produkter og deltar aktivt i miljøvern, i samsvar med europeiske sikkerhetsstandarder, som anses for å være blant de strengeste.