StartsidenTips og rådKunnskap

Tid for inspeksjon

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

Tenk om det fantes en enklere måte å ta en titt i sluket på – eller bak oppvaskmaskinen, nedi takrenna, eller på vannmåleren som er gjemt bak varmtvannstanken. Det geniale slangekameraet kommer til på trange plasser og sender deg video og bilder rett til mobilen.

Perfekt for en nysgjerrigper

InspectorCam er et lite og hendig, trådløst inspeksjonskamera til mobilen. Det lille kameraet er perfekt for å komme til steder der du ellers ikke kommer til, for eksempel inni rør, nedi vasken, over himlinger, i takrenna, bak oppvaskmaskinen eller inni veggen.

Kameraet sitter i enden av en tre meter lang kabel. Via InspectorCam-appen har du mulighet til å ta både bilder og videoer i HD-kvalitet. InspectorCam er også vanntett (IP67) og er utstyrt med et LED-lys i linsen som kan dimmes. Dette sikrer at du får god oversikt også i våte og mørke omgivelser.

FAKTA:

InspectorCam

Innebygd LED-lys

Vanntett 8 mm linse

Kobles trådløst til mobilen

Kompatibel med både Android, iOS (Apple) og PC.

720p oppløsning

WiFi-tilkobling

Vanntett (IP67)

Batteridrevet

Kom til overalt

Med slangekameraet blir utilgjengelige steder tilgjengelige. Smart InspectorCam leveres med en praktisk bæreveske for oppbevaring.

Link

Gjør jobben enklere

Med jevne mellomrom oppstår behovet for å se hvordan det står til i avløpet, takrenna, i motorrommet på båten, mellom plankene på brygga eller under terrassen. Da kan et slangekamera hjelpe deg!