StartsidenTips og rådKunnskap

Unngå fuktskader med vanntett nyhet fra Hey’di

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Et nytt og revolusjonerende produkt gir sement- og kalkbaserte produkter unike vanntettende egenskaper. Dette betyr at du nå lett kan unngå alle problemer forbundet med fukt som er stengt inne i konstruksjonen.

Fuktskader fører til et utall vedlikeholdsproblemer. Ved bruk av membranløsninger stopper konstruksjonen å puste og membranen hindrer innestengt fukt i å fordampe ut. Når fukten blir værende igjen i konstruksjonen danner den grobunn for mugg og sopp. Giftig mugg er et stort helseproblem og kan gi alvorlige helseplager for de som bor i bygningen. Innebygd fukt bidrar også til mye kortere levetid for de materialene som konstruksjonen er bygget opp av. Og ikke minst; et tørt bygg bruker mindre energi enn et vått bygg.

– Den geniale løsningen er vårt nyutviklede produkt «Waterseal» basert på fysiske prinsipper som ikke hindrer fukt i å fordampe og samtidig hindrer nytt vann i å komme inn. Hey’di Waterseal vil derfor etter hvert kunne tørke ut konstruksjonen, forteller en entusiastisk Key Account Manager i Hey’di, Kristin Mobakk.

Alle Hey’di Waterseal produkter er hundre prosent vanntette gjennom hele tverrsnittet og kan påføres både utvendig og innvendig.

Sjekk ut de nye, smarte produktene nedenfor:

Hey’di Multi Mur. Universalmørtel til reparasjon, pussing og muring. Kan brukes utvendig og innvendig, positiv og negativ side.

Hey’di K11 Xtra. En vanntett slemmemasse for bruk innvendig og utvendig, som grunnmur i betong, lettklinker og betongblokker, kjellerrom, tanker, brønner, basseng, avløpsanlegg m.m.

Hey’di Heft. Sikrer heft mellom underlag og påfølgende behandling. Særlig egnet for å hindre oppadstigende fukt på kjellergulv.

Hey’di Fiber Hvit. Hvit universalpuss som ikke trenger ytterligere overflatebehandling. Kan brukes både som isolasjon og tunge materialer. Gir en varig hvit vanntett overflate.  

Hey’di S2 Floor. Vanntett, meget fleksibelt flislim for liming på horisontale flater utendørs. Hindrer fukt i å komme ned i underlaget. Hindrer utfelling i fug og frostsprengning.

Hey’di S1 Wall. Vanntett, fleksibelt flislim for liming på vertikale flater. Hindrer fukt og utfelling i fugen.

Hey’di Premium Xtra Fug. Vanntett fugemasse. Fargestabil. Hindrer smitte av farge til flis og hindrer utfelling i fuger.

Anerkjente norske produkter

Hey’di er en norsk bedrift med høy kompetanse innen produktutvikling. I fjor ble de nominert som kandidat for Innovasjonsprisen for nettopp Hey’di Waterseal. Bedriften startet opp i 1968 og dagens sortiment omfatter sementbasert dekorpuss, sparkel- og avrettingsmasser, flislim og fugemasser, membransystemer, støpemasser og en rekke spesial- produkter til forskjellige formål innen bygg og anlegg.

Vanntett alternativ. Se etter dette merket på Hey’di-produktene.

 

Enkelt å fikse et ødelagt garasjegulv Byggmakker

Enkelt å fikse et ødelagt garasjegulv

03.10.2019

Sprekkdannelser, fukt og slitasje kan få garasjegulvet til å gå rask i oppløsning. Heldigvis er det enklere enn du tror å legge et nytt, fint gulv som tåler litt mer og holder litt lenger.

Unngå mugg og råte: Slik redder du kjelleren fra fukt Byggmakker

Unngå mugg og råte: Slik redder du kjelleren fra fukt

01.07.2019

Nærmere tre av ti nordmenn har vesentlige avvik når det kommer til fukt i kjelleren. Nå kommer det revolusjonerende produkter som kan redde kjelleren din fra å bli ødelagt.

Slik holder du terrassen din fri for fukt Byggmakker

Slik holder du terrassen din fri for fukt

27.06.2019

Ny revolusjonerende produktserier gjør at du helt kan unngå fuktskader på ditt uteområde eller din terrasse. Her kommer tipsene som sikrer en vanntett, pustende og varig terrasse.

Slik får du perfekte gulv Byggmakker

Slik får du perfekte gulv

13.04.2018

Er du i gang med å legge nytt gulv eller planlegger det i nærmeste fremtid? Da bør du vurdere å avrette gulvet først. For når gulvet er rett, blir arbeidet lett – og resultatet enda bedre.