StartsidenTips og rådProff

- At oppdraget går igjennom Byggmakker skaper tryghet

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Hva tenker du om BM Vindu?
– Konseptet gir god butikk for oss håndverkere, og boligeierne får bistand på et område de fleste ikke behersker. Manglende kunnskap gjør at de ofte sitter på gjerdet og ikke helt vet hvordan de skal gripe dette an. Kunnskapen om vinduer er imidlertid på vei oppover, og spesielt kjenner boligeierne til fordelene med trelagsvinduer. Da står det verre til med ulike glasstypers egenskaper, noe som gir oss anledning til å være en god rådgiver.

Hva er den største styrken med BM Vindu?
– Det at oppdraget går gjennom Byggmakker skaper trygghet. Jeg tror mange boligeiere kvier seg litt å ringe en tilfeldig snekker. Selv om også vi gir gode garantier, og det således er like trygt å komme direkte til oss, skal vi ikke undervurdere verdien i at oppdraget formidles gjennom en sterk merkevare som Byggmakker. Jeg vil også fremheve proffselgernes kompetanse på vinduer. På Gjøvik, det byggevarehuset vi benytter mest, har de ofte mer kunnskap enn oss på flere områder. Da føler boligeieren seg godt ivaretatt hele veien, noe som bidrar til trygghet.

Hva er responsen på vindussjekkene, blir det mange nye oppdrag?
– I fjor da Byggmakker kjørte en kampanje over ett halv år hadde vi stor respons. 40 befaringer ga oppdrag på nesten halvparten av dem, og jeg anslår at 10-15 prosent av fjorårets omsetning kom direkte fra BM Vindu. I år er det roligere men nå skal Byggmakker i gang med en ny kampanje som nok vil gi mange henvendelser. En annen fordel med vinduskonseptet er at befaringen kan gi andre typer oppdrag. For eksempel skulle vi en gang bytte en balkongdør men endte også opp med å bygge et gjerde.

Røff og robust gipsplate Byggmakker

Røff og robust gipsplate

29.06.2020

Ultraboard gir deg brannsikrede og lyddempede vegger, i tillegg til en solid og skruefast overflate. Les mer om den robuste gipsplaten fra Norgips.

Byggmakker jakter håndverkere Byggmakker

Byggmakker jakter håndverkere

19.06.2020

Etterspørselen på Byggmakkers konsept for sluttkunden, Fiks Ferdig, øker kraftig. Det gjør at Byggmakker nå leter etter flere håndverkere.

Ett kontaktpunkt på 1500 m² Byggmakker

Ett kontaktpunkt på 1500 m²

16.06.2020

Når Freddy Engebretsen bestiller materialer til den gigantiske eneboligen på Nesøya er Byggmakker entreprenørens eneste kontaktpunkt.

En arbeidssko å regne med Byggmakker

En arbeidssko å regne med

05.06.2020

Ute etter en vernesko som dekker dine behov uansett oppdrag? Verneskoene fra Sievi er både behagelige og brukervennlige. Les mer om de her.