StartsidenTips og rådProff

Rekordmange håndverkere til BM forum 2020


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


Aldri før har så mange proffkunder valgt å ta turen til kjedens viktigste arrangement, BM forum.

Det siste året har Byggmakker satset enda mer på proffen, ikke minst ved å tilby produkter og tjenester som gjør hverdagen enklere og mer lønnsom.

Fredag 7. februar får nær 500 håndverkere fra hele landet anledning til å møte 54 av bransjens største og viktigste leverandører, som kan fortelle om siste nytt om produkter og tjenester.  

På BM forum får deltagerne en sniktitt og testet noen av årets nyheter, både fra Byggmakker og alle de 54 kjente leverandørene. Her får de også anledning til å diskutere faglig utfordringer og finne svar som gjør hverdagen både mer effektiv og lønnsom. Og ikke minst får de fredag kveld oppleve et forrykende show som det går gjetord om.

Vi sees på The Qube Gardermoen fra fredag klokka ti!

– Vi har rekordmange håndverkere registrert som kunder og stadig flere handler gjennom vår digital kanal BM Portalen. Nå er mange nysgjerrige på hva både vi og våre kvalitetsleverandører skal presentere på årets største samling for proffen, sier P.A Ruud, Salgssjef Proff i Byggmakker.

HAR DU BEGYNT Å BRUKE BM PORTALEN?

LOGG DEG INN OG PRØV

Link
Montering av veggpanel: Slik går du frem Byggmakker

Montering av veggpanel: Slik går du frem

20.05.2020

Veggpanelene fra Fibo er enkle å installere og lette å holde rene. Her kan du lese om hvordan du monterer dem.

Platefeber fra Rockwool Byggmakker

Platefeber fra Rockwool

11.05.2020

Med sine unike innebygde egenskaper er Rockwool sine ulike isolasjonsplater egnet for alt du måtte trenge for dine isolasjonsjobber. Her er en noen av dem!

Enkel, smart og effektiv tilbehørspakke for radonsperre Byggmakker

Enkel, smart og effektiv tilbehørspakke for radonsperre

27.04.2020

Radonsperre 400 er Isolas bestselger for radonsikring av bygg. Med Radon Komplett får du en smart tilbehørspakke til denne som er tilpasset en bolig med grunnflate på rundt 100 m2.

Effektivt og enkelt uten plugg Byggmakker

Effektivt og enkelt uten plugg

20.04.2020

Lettbetongskruen fra ESSVE trenger ikke forboring. I ulike lengder og tykkelser vil denne skruen forenkle og effektivisere din hverdag.