StartsidenTips og rådProff

Rekordmange håndverkere til BM forum 2020

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Aldri før har så mange proffkunder valgt å ta turen til kjedens viktigste arrangement, BM forum.

Det siste året har Byggmakker satset enda mer på proffen, ikke minst ved å tilby produkter og tjenester som gjør hverdagen enklere og mer lønnsom.

Fredag 7. februar får nær 500 håndverkere fra hele landet anledning til å møte 54 av bransjens største og viktigste leverandører, som kan fortelle om siste nytt om produkter og tjenester.  

På BM forum får deltagerne en sniktitt og testet noen av årets nyheter, både fra Byggmakker og alle de 54 kjente leverandørene. Her får de også anledning til å diskutere faglig utfordringer og finne svar som gjør hverdagen både mer effektiv og lønnsom. Og ikke minst får de fredag kveld oppleve et forrykende show som det går gjetord om.

Vi sees på The Qube Gardermoen fra fredag klokka ti!

– Vi har rekordmange håndverkere registrert som kunder og stadig flere handler gjennom vår digital kanal BM Portalen. Nå er mange nysgjerrige på hva både vi og våre kvalitetsleverandører skal presentere på årets største samling for proffen, sier P.A Ruud, Salgssjef Proff i Byggmakker.

HAR DU BEGYNT Å BRUKE BM PORTALEN?

LOGG DEG INN OG PRØV

Link
Treterrasser på terreng Byggmakker

Treterrasser på terreng

15.06.2021

Byggforskserien har revidert anvisning 517.111, som omhandler terrasser av tre i flukt med bakken eller direkte over terreng. Anvisningen kan også være aktuell for tregulv på balkonger og takterrasser.

Revidert om yttervegg av bindingsverk Byggmakker

Revidert om yttervegg av bindingsverk

15.06.2021

En revidert anvisning i Byggforskserien om oppbygging av yttervegger med bindingsverk av tre, beskriver materialer, varmeisolasjon og tettesjikt. Her får du veiledning i montering av isolasjon, vindsperre og dampsperre.

Bli ekspert på gipsplater  Byggmakker

Bli ekspert på gipsplater

04.03.2021

Du som er håndverker, vet at ulike rom krever ulike konstruksjoner – men visste du at det finnes ulike gipsplater med ulike egenskaper? Vi har tatt for oss fem helt forskjellige produkter fra Norgips.

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner  Byggmakker

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner

02.03.2021

Snekker Evensen har mer enn hundre Fiks Ferdig-oppdrag på CVen. Les videre og finn ut hvorfor han tar flere av oppdragene sine i samarbeid med Byggmakker.