StartsidenTips og rådProff

Rekordmange håndverkere til BM forum 2020

Aldri før har så mange proffkunder valgt å ta turen til kjedens viktigste arrangement, BM forum.

Det siste året har Byggmakker satset enda mer på proffen, ikke minst ved å tilby produkter og tjenester som gjør hverdagen enklere og mer lønnsom.

Fredag 7. februar får nær 500 håndverkere fra hele landet anledning til å møte 54 av bransjens største og viktigste leverandører, som kan fortelle om siste nytt om produkter og tjenester.  

På BM forum får deltagerne en sniktitt og testet noen av årets nyheter, både fra Byggmakker og alle de 54 kjente leverandørene. Her får de også anledning til å diskutere faglig utfordringer og finne svar som gjør hverdagen både mer effektiv og lønnsom. Og ikke minst får de fredag kveld oppleve et forrykende show som det går gjetord om.

Vi sees på The Qube Gardermoen fra fredag klokka ti!

– Vi har rekordmange håndverkere registrert som kunder og stadig flere handler gjennom vår digital kanal BM Portalen. Nå er mange nysgjerrige på hva både vi og våre kvalitetsleverandører skal presentere på årets største samling for proffen, sier P.A Ruud, Salgssjef Proff i Byggmakker.

HAR DU BEGYNT Å BRUKE BM PORTALEN?

LOGG DEG INN OG PRØV

Link
Bli ekspert på gipsplater  Byggmakker

Bli ekspert på gipsplater

04.03.2021

Du som er håndverker, vet at ulike rom krever ulike konstruksjoner – men visste du at det finnes ulike gipsplater med ulike egenskaper? Vi har tatt for oss fem helt forskjellige produkter fra Norgips.

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner  Byggmakker

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner

02.03.2021

Snekker Evensen har mer enn hundre Fiks Ferdig-oppdrag på CVen. Les videre og finn ut hvorfor han tar flere av oppdragene sine i samarbeid med Byggmakker.

Disse arbeidsklærne vil proffen ha Byggmakker

Disse arbeidsklærne vil proffen ha

28.01.2021

Utvalget av arbeidsklær har tidligere vært preget av enkle universalløsninger og kjedelig design. I takt med tiden har også funksjonalitet, tekniske løsninger, personlig sikkerhet – og stil, blitt viktigere enn noensinne.

Byggebransjen tar miljøansvar  Byggmakker

Byggebransjen tar miljøansvar

28.01.2021

Byggenæringen er blant bransjene som har størst klimafotavtrykk, og trenger å bli mer bærekraftig. Slik tar Byggmakker og deres leverandører ansvar.