StartsidenTips og rådProff

«5 på BM Forum»


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Årets Byggmakker Forum kunne skilte med spennende stands, hvor det siste innen produkter og smarte løsninger ble presentert for proffen. Vi huket tak i noen tilfeldig forbipasserende på messegulvet for å lodde stemningen på åpningsdagen:

Hva er ditt inntrykk av Byggmakker Forum så langt?

– Veldig bra! Alt er tilrettelagt for oss leverandører. Her får vi både møte kundene våre og se nyheter, så det er en bra start på året. Byggmakker Forum er en veldig bra messe!

Harald Høyvik, Berry Alloc

Hvorfor er det viktig for deg som byggmester å være her i dag?

– Det er for å få med seg litt faglig, i en koselig setting, med både messe og sosial aktivitet. Det er fint å kunne fange opp nyheter på denne måten. Jeg synes Byggmakker Forum er et veldig bra arrangement, og synes det er positivt at vi får så god tid til hver leverandør.

Ole Harald Røisehagen, Byggmester Røisehagen

ESSVE er blant leverandørene som har stand på årets BM Forum. Hva er ditt inntrykk så langt?

– Det er mange leverandører som legger mye ressurser i å fremstå som informative, og samtidig er det en god blanding av leverandører. Her finner du garantert leverandører som vil være interessante for de som besøker messa. Så langt synes jeg det er veldig bra – også blir det sikkert et forrykende show på fredag!

Pål Jahr, ESSVE

Hvordan tror du Byggmakker kan hjelpe proffkundene med å løse sine utfordringer i tiden som kommer?

– Det gjelder å fortsatt gjøre gode avtaler, og ikke minst gjøre seg bemerket i markedet. Vi har noen store konkurrenter i kjedevirksomhet som vi slåss mot hver dag, så derfor er det er viktig med gode avtaler, sånn at vi fortsatt kan gi kundene våre god oppfølging.

Tore Lundestad, Byggmakker Høvellast Lillestrøm

Som en av håndverkerne på besøk, hva slags førsteinntrykk har du fått av årets messe?

– Så langt virker det veldig generøst og proft, og de har et opplegg som fungerer. Det er helt klart lagt opp for å nå ut til folk som oss, og jeg synes Byggmakker Forum er et veldig bra initiativ. Regner med at resten av dagen blir like bra som den har vært til nå!

Henrik Skattebo, Byggmester Ranheim

Disse jobbene trenger kunden fremdeles Byggmakker

Disse jobbene trenger kunden fremdeles

03.04.2020

Norge befinner seg i en krise som følge av koronaviruset, og stadig flere næringer blir nødt til å midlertidig lukke dørene. Regjeringen oppfordrer imidlertid folket til å ta tak i oppussingsprosjekter. Her er våre tips til hvilke jobber du trygt kan gjennomføre.

Mindre punsjing neste gang du bestiller byggevarer? Byggmakker

Mindre punsjing neste gang du bestiller byggevarer?

27.03.2020

Forbedringene som har blitt gjort i BM Portalen det siste året, har gitt mange av proffkundene til Byggmakker gode gevinster. Integrasjon med kalkulasjonsprogrammer og et nytt BREEAM-filter er noen av funksjonene som skal gi deg en mer effektiv hverdag – hver dag!

Kraftig vekst i BM Portalen: Proffen vil bestille selv! Byggmakker

Kraftig vekst i BM Portalen: Proffen vil bestille selv!

06.01.2020

Byggmakkers skreddersydde nettjeneste for proffen har fått mange nye brukere i 2019. Enda enklere varebestilling og tilgang til informasjon og dokumentasjon gjør hverdagen mer effektiv.

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser Byggmakker

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser

27.11.2019

– Vi ser veldig mye skader i håndverkerbransjen. Ikke fordi de gjør en dårlig jobb, men fordi en feil kan få veldig store konsekvenser, sier Harald Holm Glad, fagansvarlig for ansvarsforsikring i Gjensidige.