StartsidenTips og rådProff

«5 på BM Forum»

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Årets Byggmakker Forum kunne skilte med spennende stands, hvor det siste innen produkter og smarte løsninger ble presentert for proffen. Vi huket tak i noen tilfeldig forbipasserende på messegulvet for å lodde stemningen på åpningsdagen:

Hva er ditt inntrykk av Byggmakker Forum så langt?

– Veldig bra! Alt er tilrettelagt for oss leverandører. Her får vi både møte kundene våre og se nyheter, så det er en bra start på året. Byggmakker Forum er en veldig bra messe!

Harald Høyvik, Berry Alloc

Hvorfor er det viktig for deg som byggmester å være her i dag?

– Det er for å få med seg litt faglig, i en koselig setting, med både messe og sosial aktivitet. Det er fint å kunne fange opp nyheter på denne måten. Jeg synes Byggmakker Forum er et veldig bra arrangement, og synes det er positivt at vi får så god tid til hver leverandør.

Ole Harald Røisehagen, Byggmester Røisehagen

ESSVE er blant leverandørene som har stand på årets BM Forum. Hva er ditt inntrykk så langt?

– Det er mange leverandører som legger mye ressurser i å fremstå som informative, og samtidig er det en god blanding av leverandører. Her finner du garantert leverandører som vil være interessante for de som besøker messa. Så langt synes jeg det er veldig bra – også blir det sikkert et forrykende show på fredag!

Pål Jahr, ESSVE

Hvordan tror du Byggmakker kan hjelpe proffkundene med å løse sine utfordringer i tiden som kommer?

– Det gjelder å fortsatt gjøre gode avtaler, og ikke minst gjøre seg bemerket i markedet. Vi har noen store konkurrenter i kjedevirksomhet som vi slåss mot hver dag, så derfor er det er viktig med gode avtaler, sånn at vi fortsatt kan gi kundene våre god oppfølging.

Tore Lundestad, Byggmakker Høvellast Lillestrøm

Som en av håndverkerne på besøk, hva slags førsteinntrykk har du fått av årets messe?

– Så langt virker det veldig generøst og proft, og de har et opplegg som fungerer. Det er helt klart lagt opp for å nå ut til folk som oss, og jeg synes Byggmakker Forum er et veldig bra initiativ. Regner med at resten av dagen blir like bra som den har vært til nå!

Henrik Skattebo, Byggmester Ranheim

Røff og robust gipsplate Byggmakker

Røff og robust gipsplate

29.06.2020

Ultraboard gir deg brannsikrede og lyddempede vegger, i tillegg til en solid og skruefast overflate. Les mer om den robuste gipsplaten fra Norgips.

Byggmakker jakter håndverkere Byggmakker

Byggmakker jakter håndverkere

19.06.2020

Etterspørselen på Byggmakkers konsept for sluttkunden, Fiks Ferdig, øker kraftig. Det gjør at Byggmakker nå leter etter flere håndverkere.

Ett kontaktpunkt på 1500 m² Byggmakker

Ett kontaktpunkt på 1500 m²

16.06.2020

Når Freddy Engebretsen bestiller materialer til den gigantiske eneboligen på Nesøya er Byggmakker entreprenørens eneste kontaktpunkt.

En arbeidssko å regne med Byggmakker

En arbeidssko å regne med

05.06.2020

Ute etter en vernesko som dekker dine behov uansett oppdrag? Verneskoene fra Sievi er både behagelige og brukervennlige. Les mer om de her.