StartsidenTips og rådProff

«5 på BM Forum»

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Årets Byggmakker Forum kunne skilte med spennende stands, hvor det siste innen produkter og smarte løsninger ble presentert for proffen. Vi huket tak i noen tilfeldig forbipasserende på messegulvet for å lodde stemningen på åpningsdagen:

Hva er ditt inntrykk av Byggmakker Forum så langt?

– Veldig bra! Alt er tilrettelagt for oss leverandører. Her får vi både møte kundene våre og se nyheter, så det er en bra start på året. Byggmakker Forum er en veldig bra messe!

Harald Høyvik, Berry Alloc

Hvorfor er det viktig for deg som byggmester å være her i dag?

– Det er for å få med seg litt faglig, i en koselig setting, med både messe og sosial aktivitet. Det er fint å kunne fange opp nyheter på denne måten. Jeg synes Byggmakker Forum er et veldig bra arrangement, og synes det er positivt at vi får så god tid til hver leverandør.

Ole Harald Røisehagen, Byggmester Røisehagen

ESSVE er blant leverandørene som har stand på årets BM Forum. Hva er ditt inntrykk så langt?

– Det er mange leverandører som legger mye ressurser i å fremstå som informative, og samtidig er det en god blanding av leverandører. Her finner du garantert leverandører som vil være interessante for de som besøker messa. Så langt synes jeg det er veldig bra – også blir det sikkert et forrykende show på fredag!

Pål Jahr, ESSVE

Hvordan tror du Byggmakker kan hjelpe proffkundene med å løse sine utfordringer i tiden som kommer?

– Det gjelder å fortsatt gjøre gode avtaler, og ikke minst gjøre seg bemerket i markedet. Vi har noen store konkurrenter i kjedevirksomhet som vi slåss mot hver dag, så derfor er det er viktig med gode avtaler, sånn at vi fortsatt kan gi kundene våre god oppfølging.

Tore Lundestad, Byggmakker Høvellast Lillestrøm

Som en av håndverkerne på besøk, hva slags førsteinntrykk har du fått av årets messe?

– Så langt virker det veldig generøst og proft, og de har et opplegg som fungerer. Det er helt klart lagt opp for å nå ut til folk som oss, og jeg synes Byggmakker Forum er et veldig bra initiativ. Regner med at resten av dagen blir like bra som den har vært til nå!

Henrik Skattebo, Byggmester Ranheim

Treterrasser på terreng Byggmakker

Treterrasser på terreng

15.06.2021

Byggforskserien har revidert anvisning 517.111, som omhandler terrasser av tre i flukt med bakken eller direkte over terreng. Anvisningen kan også være aktuell for tregulv på balkonger og takterrasser.

Revidert om yttervegg av bindingsverk Byggmakker

Revidert om yttervegg av bindingsverk

15.06.2021

En revidert anvisning i Byggforskserien om oppbygging av yttervegger med bindingsverk av tre, beskriver materialer, varmeisolasjon og tettesjikt. Her får du veiledning i montering av isolasjon, vindsperre og dampsperre.

Bli ekspert på gipsplater  Byggmakker

Bli ekspert på gipsplater

04.03.2021

Du som er håndverker, vet at ulike rom krever ulike konstruksjoner – men visste du at det finnes ulike gipsplater med ulike egenskaper? Vi har tatt for oss fem helt forskjellige produkter fra Norgips.

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner  Byggmakker

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner

02.03.2021

Snekker Evensen har mer enn hundre Fiks Ferdig-oppdrag på CVen. Les videre og finn ut hvorfor han tar flere av oppdragene sine i samarbeid med Byggmakker.