StartsidenTips og rådProff

9 av 10 håndverkere vil ha Essbox mini


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

ESSVE følger opp salgssuksessen ESSBOX og lanserer ESSBOX MINI. Torstein Raths fra Ditt Bygg AS på Lørenskog har testet den, og er fornøyd med det han har sett. – Skal jeg på et serviceoppdrag og ikke trenger all verdens av bokser, er den veldig fin å ta med seg.

I en undersøkelse som ESSVE gjennomførte svarte ni av ti håndverkere at de ønsket en mindre variant i tillegg til den originale ESSBOX. Torstein Rahts har innrettet hyllesystemet i bilen sin for ESSBOX, men ønsker likevel å bruke MINI i stor grad fremover.

– Jeg har brukt systemet i et halv års tid og synes det er et ganske innovativt produkt. Tidligere lå det skruer og spiker over alt, nå kan jeg slenge kofferten inn i bilen og det er like ryddig. I tillegg er den perfekt for serviceoppdrag, hvor jeg bare trenger et fåtall bokser. MINI er hendig, passe stor og veldig solid, forteller han.

Videreutviklet lås- og lukkefunksjoner

Foruten mindre størrelse (størrelsen på MINI er kun 60 prosent av den originale ESSBOX) har ESSVE introdusert en ny låsmekanisme og trinnvis åpning av koffertlokket. Du kan fortsatt bruke de samme ESSBOX-forpakningene som med originalen.

– Spesielt den nye lås- og lukkefunksjonen på MINI liker jeg godt. At lokket står av seg selv og ikke klapper igjen eller faller bakover, er en stor fordel. I tillegg er den lettere å både åpne og lukke. Det er tydelig at ESSVE tar tilbakemeldingene fra oss proffbrukere på alvor, sier Raths.

– Tåler mye juling

Han forteller videre at på hans arbeidsplass må en MINI regne med å skjøtte flere oppgaver enn kun å romme festemidler:

– Ofte blir den stående ute i regnet, men – siden den er tilnærmet vanntett – slipper man problemet med rustne spiker og skruer. Og, siden den er så solid og tåler mye juling, hender det at jeg bruker den som krakk, avslutter Raths.

Terrasseinspirasjon: Barbeint sommer, uten en flis   Byggmakker

Terrasseinspirasjon: Barbeint sommer, uten en flis

24.03.2020

Da Kine og Tom bygget drømmeterrassen hadde de ett krav: Barna skulle få boltre seg fritt – uten sko på beina. Løsningen ble 8000 usynlige skruer.

Terrasse uten synlige skruehoder, fliser eller sprekker  Byggmakker

Terrasse uten synlige skruehoder, fliser eller sprekker

09.04.2018

Ønsker du å gå en flisefri sommer i møte på terrassen? Da anbefaler vi deg å bruke HDS fra Essve, et genialt system for skjult innfestning. Med HDS er det enklere å bygge terrasse, samtidig som terrassen får et luksuriøst preg uten synlige skruer eller sprekker.

Skjult innfesting sørger for at terrassegulvet ikke fliser Byggmakker

Skjult innfesting sørger for at terrassegulvet ikke fliser

09.03.2018

– For meg som håndverker er det gøy å se et flott terrassegulv hvor du slipper å oppleve at treverket flises opp av skruer, sier tømrer Helge Rognes.

Bygge terrasse - Alt du trenger å vite! Byggmakker

Bygge terrasse - Alt du trenger å vite!

16.02.2018

Terrassen og uterommet er det nye inne. Vi finner stadig flere måter å utnytte terrassen på slik at vi kan være ute selv når sola ikke står høyest på himmelen. En investering i en drømmeterrasse lønner seg alltid – både for sjelen og lommeboka.