StartsidenTips og rådProff

9 av 10 håndverkere vil ha Essbox mini

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

ESSVE følger opp salgssuksessen ESSBOX og lanserer ESSBOX MINI. Torstein Raths fra Ditt Bygg AS på Lørenskog har testet den, og er fornøyd med det han har sett. – Skal jeg på et serviceoppdrag og ikke trenger all verdens av bokser, er den veldig fin å ta med seg.

I en undersøkelse som ESSVE gjennomførte svarte ni av ti håndverkere at de ønsket en mindre variant i tillegg til den originale ESSBOX. Torstein Rahts har innrettet hyllesystemet i bilen sin for ESSBOX, men ønsker likevel å bruke MINI i stor grad fremover.

– Jeg har brukt systemet i et halv års tid og synes det er et ganske innovativt produkt. Tidligere lå det skruer og spiker over alt, nå kan jeg slenge kofferten inn i bilen og det er like ryddig. I tillegg er den perfekt for serviceoppdrag, hvor jeg bare trenger et fåtall bokser. MINI er hendig, passe stor og veldig solid, forteller han.

Videreutviklet lås- og lukkefunksjoner

Foruten mindre størrelse (størrelsen på MINI er kun 60 prosent av den originale ESSBOX) har ESSVE introdusert en ny låsmekanisme og trinnvis åpning av koffertlokket. Du kan fortsatt bruke de samme ESSBOX-forpakningene som med originalen.

– Spesielt den nye lås- og lukkefunksjonen på MINI liker jeg godt. At lokket står av seg selv og ikke klapper igjen eller faller bakover, er en stor fordel. I tillegg er den lettere å både åpne og lukke. Det er tydelig at ESSVE tar tilbakemeldingene fra oss proffbrukere på alvor, sier Raths.

– Tåler mye juling

Han forteller videre at på hans arbeidsplass må en MINI regne med å skjøtte flere oppgaver enn kun å romme festemidler:

– Ofte blir den stående ute i regnet, men – siden den er tilnærmet vanntett – slipper man problemet med rustne spiker og skruer. Og, siden den er så solid og tåler mye juling, hender det at jeg bruker den som krakk, avslutter Raths.

Effektivt og enkelt uten plugg Byggmakker

Effektivt og enkelt uten plugg

20.04.2020

Lettbetongskruen fra ESSVE trenger ikke forboring. I ulike lengder og tykkelser vil denne skruen forenkle og effektivisere din hverdag.

Hurtig, enkel og justerbar karmskrue Byggmakker

Hurtig, enkel og justerbar karmskrue

26.03.2020

Denne karmskruen halverer monteringstiden og kan brukes i alt fra tre og stål til betong, Leca og tegl. Her kan du lese om Programa Karmfix fra ESSVE.

Terrasseinspirasjon: Barbeint sommer, uten en flis   Byggmakker

Terrasseinspirasjon: Barbeint sommer, uten en flis

24.03.2020

Da Kine og Tom bygget drømmeterrassen hadde de ett krav: Barna skulle få boltre seg fritt – uten sko på beina. Løsningen ble 8000 usynlige skruer.

For alle typer vær og vind – og farger Byggmakker

For alle typer vær og vind – og farger

12.04.2019

I dag selges det langt mer royalimpregnerte fasadebord enn tidligere. Da holder det ikke med tradisjonelle galvaniserte skruer. Nå har ESSVE utviklet syrefaste skruer i forskjellige farger som matcher fargen på treverket.