StartsidenTips og rådProff

Arbeidstøyet som tåler «alt»

Disse arbeidsklærne gjør hverdagen tryggere, enklere og mer komfortabel.

Blåkläders motivasjon når de utvikler arbeidstøy er utfordringen som ligger i å fremstille produkter som gjør hverdagen din tryggere, enklere og mer komfortabel. Nytt av året er tøy som tilbyr maksimal bevegelighet, komfort og funksjon uten at det går på bekostning med kvalitet og slitestyrke.

Maksimal smidighet

Arbeidsklær brukes av mennesker som ofte befinner seg i krevende arbeidsstillinger og posisjoner.

Da fortjener man plagg som samarbeider og legger til rette for optimal fleksibilitet og smidighet. Etter omfattende testing lanserer Blåkläder arbeidsklær i 4-veisstretch – en kolleksjon som følger kroppens bevegelser på en overlegen måte.

– I vårt brukersortiment med stretchpaneler eller hel-stretch er kvalitet, funksjon og komfort i perfekt symbiose. Etterspørselen etter stretchbukser har vært stor, og derfor har vi utviklet stretchbukser for mange ulike yrkeskategorier, sier Lars Furset, Senior KAM i Blåkläder Norge.

STRETCH IT: La disse buksene gjøre deg så fleksibel som mulig. Stretch-serien kommer i flere ulike farger og fasonger.

Riktig kledd fra innsiden og ut

Det er deimot ikke bare stretch som er viktig når man skal gjøre en god jobb. Nytt av året er også Blåkläders nye flammehemmende produktgruppe skreddersydd for metall- og maskinindustrien.

– Vårt nye flammehemmende sortiment er nøye analysert basert på markedets krav på sikre, funksjonelle og slitesterke materialer, kombinert med design som oppfyller proffens ønsker. Her er materialet avgjørende for håndverkerens personlige sikkerhet og kan i enkelte situasjoner avgjøre skillet mellom liv og død. Her gjelder det å kle seg korrekt innenfra og ut, forteller Furset.FLAMMEHEMMENDE GENSER: Et funksjonelt baseplagg med høyt beskyttelsesnivå og synlighet, tilpasset arbeidsmiljøer som stiller krav til både funksjon og komfort.

– Når du skal lage slitesterkt tøy må du vite hva du gjør. Det er ikke nok å velge de beste materialene og det beste verktøyet. Du må se på jobben i sin helhet, samtidig som du skal ha passe på detaljene, sier han.

– Hvis du klarer det, gjør du også en god jobb, avslutter Furset.   

Bli ekspert på gipsplater  Byggmakker

Bli ekspert på gipsplater

04.03.2021

Du som er håndverker, vet at ulike rom krever ulike konstruksjoner – men visste du at det finnes ulike gipsplater med ulike egenskaper? Vi har tatt for oss fem helt forskjellige produkter fra Norgips.

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner  Byggmakker

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner

02.03.2021

Snekker Evensen har mer enn hundre Fiks Ferdig-oppdrag på CVen. Les videre og finn ut hvorfor han tar flere av oppdragene sine i samarbeid med Byggmakker.

Disse arbeidsklærne vil proffen ha Byggmakker

Disse arbeidsklærne vil proffen ha

28.01.2021

Utvalget av arbeidsklær har tidligere vært preget av enkle universalløsninger og kjedelig design. I takt med tiden har også funksjonalitet, tekniske løsninger, personlig sikkerhet – og stil, blitt viktigere enn noensinne.

Byggebransjen tar miljøansvar  Byggmakker

Byggebransjen tar miljøansvar

28.01.2021

Byggenæringen er blant bransjene som har størst klimafotavtrykk, og trenger å bli mer bærekraftig. Slik tar Byggmakker og deres leverandører ansvar.