StartsidenTips og rådProff

Arbeidstøyet som tåler «alt»

Disse arbeidsklærne gjør hverdagen tryggere, enklere og mer komfortabel.

Blåkläders motivasjon når de utvikler arbeidstøy er utfordringen som ligger i å fremstille produkter som gjør hverdagen din tryggere, enklere og mer komfortabel. Nytt av året er tøy som tilbyr maksimal bevegelighet, komfort og funksjon uten at det går på bekostning med kvalitet og slitestyrke.

Maksimal smidighet

Arbeidsklær brukes av mennesker som ofte befinner seg i krevende arbeidsstillinger og posisjoner.

Da fortjener man plagg som samarbeider og legger til rette for optimal fleksibilitet og smidighet. Etter omfattende testing lanserer Blåkläder arbeidsklær i 4-veisstretch – en kolleksjon som følger kroppens bevegelser på en overlegen måte.

– I vårt brukersortiment med stretchpaneler eller hel-stretch er kvalitet, funksjon og komfort i perfekt symbiose. Etterspørselen etter stretchbukser har vært stor, og derfor har vi utviklet stretchbukser for mange ulike yrkeskategorier, sier Lars Furset, Senior KAM i Blåkläder Norge.

STRETCH IT: La disse buksene gjøre deg så fleksibel som mulig. Stretch-serien kommer i flere ulike farger og fasonger.

Riktig kledd fra innsiden og ut

Det er deimot ikke bare stretch som er viktig når man skal gjøre en god jobb. Nytt av året er også Blåkläders nye flammehemmende produktgruppe skreddersydd for metall- og maskinindustrien.

– Vårt nye flammehemmende sortiment er nøye analysert basert på markedets krav på sikre, funksjonelle og slitesterke materialer, kombinert med design som oppfyller proffens ønsker. Her er materialet avgjørende for håndverkerens personlige sikkerhet og kan i enkelte situasjoner avgjøre skillet mellom liv og død. Her gjelder det å kle seg korrekt innenfra og ut, forteller Furset.FLAMMEHEMMENDE GENSER: Et funksjonelt baseplagg med høyt beskyttelsesnivå og synlighet, tilpasset arbeidsmiljøer som stiller krav til både funksjon og komfort.

– Når du skal lage slitesterkt tøy må du vite hva du gjør. Det er ikke nok å velge de beste materialene og det beste verktøyet. Du må se på jobben i sin helhet, samtidig som du skal ha passe på detaljene, sier han.

– Hvis du klarer det, gjør du også en god jobb, avslutter Furset.   

Slik gir de kundene en enklere hverdag Byggmakker

Slik gir de kundene en enklere hverdag

12.11.2020

Våre proffselgere er lidenskapelig opptatt av det de gjør. Med stor fagkunnskap og engasjement hjelper de folk med å gjøre de riktige valgene i byggeprosjektene sine.

Inspirasjon: Bli en superproff på tak Byggmakker

Inspirasjon: Bli en superproff på tak

29.10.2020

Riktig valg av taktekking gir bærekraftige fasader som holder i mange tiår. Les videre og finn ut hvordan du avanserer fra utførende håndverker til inspirerende rådgiver.

Konservativ byggmester på nett med Byggmakker Byggmakker

Konservativ byggmester på nett med Byggmakker

01.10.2020

Byggmester Bjørnar Sæterhaug anser seg selv som konservativ i faget, men logger seg allikevel stadig inn i BM-portalen. Der henter han ut prisinformasjon, tekniske godkjenninger og annen dokumentasjon til ECO Nordlands mange ulike prosjekter.

Proffgulv som sparer tid og helse   Byggmakker

Proffgulv som sparer tid og helse

01.10.2020

Dette proffgulvet er det eneste av sitt slag på markedet. Forestia proffgulv er gulvrevolusjonen som både er lettere og kortere enn «vanlige» gulvplater.