StartsidenTips og rådProff

BM Portalen

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Å bestille varer til byggeplassen har aldri vært enklere!


- Sjekk priser og legg inn bestilling direkte i BM Portalen
- Dokumentasjonshåndtering i ByggDok
- Administrer byggeplassen og samle alle nødvendig dokumentasjon på ett sted
- Bruk kalkuleringsverktøyet til å beregne riktig mengde materialer

«Den nye BM Portalen er helt rå! Mulighetene den gir oss bidrar uten tvil til å forenkle det administrative arbeidet vi gjør i dag»
Roger Kristiansen, daglig leder i Nordbohus Kirkenes

 

PROFFENS VIKTIGSTE VERKTØY

Spar tid og penger ved å bruke markedets mest komplette bestillings- og planleggingsverktøy for håndverkere.

BM Portalen lar deg effektivisere bestillinger, faktureringer, dokumentasjon og mye mer – slik at du får mer tid på byggeplassen. Det er også mulig å legge til faste påslag eller rabatter hvis du ønsker å sende tilbud til dine kunder, eller skal viderefakturere en kunde.

IKKE KAST BORT TID PÅ VAREHUSET

Gjennom BM Portalen får du tilgang til flere tusen produkter og kan enkelt sjekke lagerstatus på hvert produkt. Dermed kan du se priser, bestille varer, administrere byggeplasser og få all nødvendig dokumentasjon på varene du trenger direkte fra en mobil, PC eller et nettbrett når- og hvor som helst. Du kan også forhåndsbestille en ferdigpakket tilhenger på varehuset, som du kan plukke opp på vei til byggeplassen neste dag – eller få varene levert.

KOPIER TIDLIGERE BESTILLINGER

En funksjon som mange av dagens BM Portalen-brukere har stor glede av, er muligheten til å kopiere tidligere bestillinger. Dette er særlig aktuelt hvis du skal utføre samme type byggeprosjekt flere ganger, og hvor materialvalg og varevolum er noenlunde likt.

REGN UT HVOR MYE MATERIALER DU TRENGER

Flere av Byggmakkers leverandører tilbyr nyttige kalkuleringsverktøy som enkelt lar deg regne ut hvor mye materialer eller produkter du trenger. Flere av disse kalkuleringsverktøyene er integrert med BM Portalen, slik at det varevolumet som leverandørene foreslår enkelt kan legges til handlekurven.

REGISTRERES AUTOMATISK I BYGGDOK

BM Portalen er integrert med ByggDok, noe som for eksempel betyr at du slipper å logge på dobbelt for å ta ut FDV eller annen sluttdokumentasjon på et byggeprosjekt; Alle opplysninger du registrerer om prosjektet ditt i BM Portalen, kan du også få frem i ByggDok. I tillegg er BM Portalen koblet til Byggkatalogen (NOBB), som inneholder dokumentasjon på mer enn 800 000 byggevarer.

Treterrasser på terreng Byggmakker

Treterrasser på terreng

15.06.2021

Byggforskserien har revidert anvisning 517.111, som omhandler terrasser av tre i flukt med bakken eller direkte over terreng. Anvisningen kan også være aktuell for tregulv på balkonger og takterrasser.

Revidert om yttervegg av bindingsverk Byggmakker

Revidert om yttervegg av bindingsverk

15.06.2021

En revidert anvisning i Byggforskserien om oppbygging av yttervegger med bindingsverk av tre, beskriver materialer, varmeisolasjon og tettesjikt. Her får du veiledning i montering av isolasjon, vindsperre og dampsperre.

Bli ekspert på gipsplater  Byggmakker

Bli ekspert på gipsplater

04.03.2021

Du som er håndverker, vet at ulike rom krever ulike konstruksjoner – men visste du at det finnes ulike gipsplater med ulike egenskaper? Vi har tatt for oss fem helt forskjellige produkter fra Norgips.

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner  Byggmakker

Derfor er jeg Fiks Ferdig-partner

02.03.2021

Snekker Evensen har mer enn hundre Fiks Ferdig-oppdrag på CVen. Les videre og finn ut hvorfor han tar flere av oppdragene sine i samarbeid med Byggmakker.