BM Portalen


 

I perioden 7.-17. november har vi kampanje på en rekke interiørprodukter fra kjente merkevarer. Se kampanjen her!


 

Å bestille varer til byggeplassen har aldri vært enklere!

BM Portalen Byggmakker


- Sjekk priser og legg inn bestilling direkte i BM Portalen
- Dokumentasjonshåndtering i ByggDok
- Administrer byggeplassen og samle alle nødvendig dokumentasjon på ett sted
- Bruk kalkuleringsverktøyet til å beregne riktig mengde materialer

«Den nye BM Portalen er helt rå! Mulighetene den gir oss bidrar uten tvil til å forenkle det administrative arbeidet vi gjør i dag»
Roger Kristiansen, daglig leder i Nordbohus Kirkenes

 

PROFFENS VIKTIGSTE VERKTØY

Spar tid og penger ved å bruke markedets mest komplette bestillings- og planleggingsverktøy for håndverkere.

BM Portalen lar deg effektivisere bestillinger, faktureringer, dokumentasjon og mye mer – slik at du får mer tid på byggeplassen. Det er også mulig å legge til faste påslag eller rabatter hvis du ønsker å sende tilbud til dine kunder, eller skal viderefakturere en kunde.

IKKE KAST BORT TID PÅ VAREHUSET

Gjennom BM Portalen får du tilgang til flere tusen produkter og kan enkelt sjekke lagerstatus på hvert produkt. Dermed kan du se priser, bestille varer, administrere byggeplasser og få all nødvendig dokumentasjon på varene du trenger direkte fra en mobil, PC eller et nettbrett når- og hvor som helst. Du kan også forhåndsbestille en ferdigpakket tilhenger på varehuset, som du kan plukke opp på vei til byggeplassen neste dag – eller få varene levert.

KOPIER TIDLIGERE BESTILLINGER

En funksjon som mange av dagens BM Portalen-brukere har stor glede av, er muligheten til å kopiere tidligere bestillinger. Dette er særlig aktuelt hvis du skal utføre samme type byggeprosjekt flere ganger, og hvor materialvalg og varevolum er noenlunde likt.

REGN UT HVOR MYE MATERIALER DU TRENGER

Flere av Byggmakkers leverandører tilbyr nyttige kalkuleringsverktøy som enkelt lar deg regne ut hvor mye materialer eller produkter du trenger. Flere av disse kalkuleringsverktøyene er integrert med BM Portalen, slik at det varevolumet som leverandørene foreslår enkelt kan legges til handlekurven.

REGISTRERES AUTOMATISK I BYGGDOK

BM Portalen er integrert med ByggDok, noe som for eksempel betyr at du slipper å logge på dobbelt for å ta ut FDV eller annen sluttdokumentasjon på et byggeprosjekt; Alle opplysninger du registrerer om prosjektet ditt i BM Portalen, kan du også få frem i ByggDok. I tillegg er BM Portalen koblet til Byggkatalogen (NOBB), som inneholder dokumentasjon på mer enn 800 000 byggevarer.

Aldri mer «løses på byggeplass»! Byggmakker

Aldri mer «løses på byggeplass»!

11.11.2019

Med helproffe tekniske tjenester levert av Byggmakker Team Proff vil prosjekteringsarbeidet ditt få en helt ny dimensjon.

Proffkunder med papirene i orden Byggmakker

Proffkunder med papirene i orden

31.10.2019

Det stilles strenge krav til dokumentasjon i norsk bygg- og anleggsbransje, samtidig som konsekvensene kan bli alvorlige hvis du ikke har alt på stell.

Bruker BM Portalen fordi det er lettvint Byggmakker

Bruker BM Portalen fordi det er lettvint

21.10.2019

Rørosbedriften Kjellmark sparer mye tid på å legge inn varebestillinger og hente ut dokumentasjon fra Byggmakkers smarte nettløsning for proffen.

Lærlinglekene: Den neste generasjonen  Byggmakker

Lærlinglekene: Den neste generasjonen

04.10.2019

Når Lærlinglekene blir arrangert i Trondheim, er det for å knytte kontakter mellom den nåværende og den neste generasjonen håndverkere. – De er fremtiden vår, sier proffselger.