StartsidenTips og rådProff

BM Portalen

Å bestille varer til byggeplassen har aldri vært enklere!


- Sjekk priser og legg inn bestilling direkte i BM Portalen
- Dokumentasjonshåndtering i ByggDok
- Administrer byggeplassen og samle alle nødvendig dokumentasjon på ett sted
- Bruk kalkuleringsverktøyet til å beregne riktig mengde materialer

«Den nye BM Portalen er helt rå! Mulighetene den gir oss bidrar uten tvil til å forenkle det administrative arbeidet vi gjør i dag»
Roger Kristiansen, daglig leder i Nordbohus Kirkenes

 

PROFFENS VIKTIGSTE VERKTØY

Spar tid og penger ved å bruke markedets mest komplette bestillings- og planleggingsverktøy for håndverkere.

BM Portalen lar deg effektivisere bestillinger, faktureringer, dokumentasjon og mye mer – slik at du får mer tid på byggeplassen. Det er også mulig å legge til faste påslag eller rabatter hvis du ønsker å sende tilbud til dine kunder, eller skal viderefakturere en kunde.

IKKE KAST BORT TID PÅ VAREHUSET

Gjennom BM Portalen får du tilgang til flere tusen produkter og kan enkelt sjekke lagerstatus på hvert produkt. Dermed kan du se priser, bestille varer, administrere byggeplasser og få all nødvendig dokumentasjon på varene du trenger direkte fra en mobil, PC eller et nettbrett når- og hvor som helst. Du kan også forhåndsbestille en ferdigpakket tilhenger på varehuset, som du kan plukke opp på vei til byggeplassen neste dag – eller få varene levert.

KOPIER TIDLIGERE BESTILLINGER

En funksjon som mange av dagens BM Portalen-brukere har stor glede av, er muligheten til å kopiere tidligere bestillinger. Dette er særlig aktuelt hvis du skal utføre samme type byggeprosjekt flere ganger, og hvor materialvalg og varevolum er noenlunde likt.

REGN UT HVOR MYE MATERIALER DU TRENGER

Flere av Byggmakkers leverandører tilbyr nyttige kalkuleringsverktøy som enkelt lar deg regne ut hvor mye materialer eller produkter du trenger. Flere av disse kalkuleringsverktøyene er integrert med BM Portalen, slik at det varevolumet som leverandørene foreslår enkelt kan legges til handlekurven.

REGISTRERES AUTOMATISK I BYGGDOK

BM Portalen er integrert med ByggDok, noe som for eksempel betyr at du slipper å logge på dobbelt for å ta ut FDV eller annen sluttdokumentasjon på et byggeprosjekt; Alle opplysninger du registrerer om prosjektet ditt i BM Portalen, kan du også få frem i ByggDok. I tillegg er BM Portalen koblet til Byggkatalogen (NOBB), som inneholder dokumentasjon på mer enn 800 000 byggevarer.

Kraftig vekst i BM Portalen: Proffen vil bestille selv! Byggmakker

Kraftig vekst i BM Portalen: Proffen vil bestille selv!

06.01.2020

Byggmakkers skreddersydde nettjeneste for proffen har fått mange nye brukere i 2019. Enda enklere varebestilling og tilgang til informasjon og dokumentasjon gjør hverdagen mer effektiv.

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser Byggmakker

Håndverkere ekstra utsatt: – Det kan få store konsekvenser

27.11.2019

– Vi ser veldig mye skader i håndverkerbransjen. Ikke fordi de gjør en dårlig jobb, men fordi en feil kan få veldig store konsekvenser, sier Harald Holm Glad, fagansvarlig for ansvarsforsikring i Gjensidige.

Aldri mer «løses på byggeplass»! Byggmakker

Aldri mer «løses på byggeplass»!

11.11.2019

Med helproffe tekniske tjenester levert av Byggmakker Team Proff vil prosjekteringsarbeidet ditt få en helt ny dimensjon.

Proffkunder med papirene i orden Byggmakker

Proffkunder med papirene i orden

31.10.2019

Det stilles strenge krav til dokumentasjon i norsk bygg- og anleggsbransje, samtidig som konsekvensene kan bli alvorlige hvis du ikke har alt på stell.